וחשבתי שאתאהב בו.....

וחשבתי שאתאהב בו.....

אבל ממש לא. כי לא נותן לי את הצ´אנס לכך. כי חוששת שאם כן, זה יכאב. בחרתי בו מבין השניים, אבל בינתיים לא זכיתי ליותר מידי מנות של אושר. הפעם הראשונה שהיינו יחד, אינטימיים, היתה נהדרת, אהבתי בעיקר את הרגעים השלוים והנהדרים שאחרי, כשהוא נרדם עלי, נחר באזניי, כששוחחנו לאחר מכן, כשצחקנו לנו, כשאחוזה בזרועותיו והוא לא מפסיק ללטף אותי, וכל כך טוב היה לי, חשתי מין תחושה כזאת של אושר, ששנים לא חשתי, ברגעים האלה של הלאות הנעימה שאחרי...ואחר כך, כשנפרדנו, מצד אחד הייתי עם מצב רוח מרומם, אבל מהצד שכנגד, דמעתי, כי שוב חשתי אושר אחרי שנים של חוסר. והייתי בטוחה שמערך היחסים ביני לבין אהובי החדש רק יתקרב יותר ויותר, שהריגוש יתגבר, אך הוא עסוק מאד, ואין לו זמן להיות איתי, וזה מובן, כי יש מחוייבות קודמות אלי, אמנם זה קשה לי, אבל עצם כך שלא הרשיתי לעצמי להקשר יתר על המידה, ושלא הרשיתי לעצמי להתאהב, עובדה זו מחזיקה אותי. אבל קשה לי עם כל הקטע הזה , שלפעמים ימים לא שומעת ממנו, שלא מתקשר אלי, ששוכח ממני, עד שהגעגועים נופלים עליו, או החשק. וזה כרגע הסיפור שלי. וזו בעצם גם הבעיה שלי. כי מאד מצא חן בעיני האיש, אבל....בעצם לא חשה שזו החברות שאני רוצה. אמנם טוב לי איתו, אבל...כמעט ואין לי אותו. אז פסיפלורה, זקוקה שוב אני לעיצה. לא יודעת מה לעשות??? מאד מבולבלת מכל המצב הזה.

ילדונת36

New member
היי אישה במבוכה...

מה לומר לך... מה זה מוכר , חבל"ז... מתלבטת באותה קושייה עצמה, האם להישאר או להינתק. טרם מצאתי את התשובה המתאימה לי עצמי- האם לוותר על רגעי האושר כדי שלא יהיו גם רגעי צער, או שמא לחיות עם הכל ולקבל את הכל כמו שהוא... בטח לא עזרתי, סתם שתדע שיש עוד אחת באותו מצב...

אורמור

New member
אישונת במבוכה...

תראי, אין ספר הדרכה להתנהלות במערכות צדדיות, הכל זה בית ספר של החיים, וכמה שתלמדי, תדעי פחות.. זה לא פשוט.. בסיטואציה הזאת את תמיד תיהי התוספת, ולא העיקר ובהתאם לסטטוס הזמן המוקצב לא רב.. אם את טירונית, אלחש לך שמהנסיון יש דינמיקה טבעית, של התחלה עם עליות ונסיקות לשמיים.. וההמשך מן הסתם לפעמים יורד צריך רק לשים לב שיורד ומתיצב, כי אם המגמה ממשיכה למטה.. את יכולה למצוא את עצמך,,, על הרצפה.. אז העיצה שלי היא שתתאזרי בסבלנות, ובמקביל תבררי עם עצמך מה המאזן מה גובר על מה הצער או השמחה.. המאזן הזה ידריך אותך לגבי ההמשך תשארי רק, אבל רק איפה שטוב לך.. מן הרע ההכרחי בטח יש לך בבית.. אז תדאגי לעשות לך חג עם המאהב, ואם המאזן שלילי... אז מייד לעבור לעונג הבא.. לא ליסבול!! אור בחיוך ואיחולים של רק טוב..

מייקי69

New member
טוב, מה ל´גיד לך?

לא טוב היות האדם חרד? אבל חרד הוא, אנא ערף למה? לא טוב היות האדם אובבססיבי? אותו דבר - חרדה חרדה חרדה. לא בטוח שחייבים להתאהב, על מנת לגנוב קצת אושר מהעולם הזה. יחסים מחוץ לנישואים הרבה פעמים מקבלים את הכותרת "אהבה של שבת". בלי הגרביים המלוכלכות, בלי החמות בלי הסבתות והדודות. משהו נקי, פנוי, כייפי. אז שבת יש פעם בשבוע. מה לעשות? - צריך לחכות שבעה ימים בין לבין. כמו שאני זוכרת את זה, אז רוב זמן האהבה שלי, זו שמחוץ לנישואים, עבר עלי בחיכיון. עבר עלי ב"אין". יותר "אין" מאשר "יש". הזמן המתוק היה גנוב, מטריף, וקצר קצר קצר. ולעומתו הימים בלי היו ארוכים כאורך הגלות. אבל ידעתי שיש לי פינה פרטית שלי. מישהו חושב עלי. ואני מסתובבת בתוך חיי ה"חול" שלי, עם כוח כזה, סודי, שמניע לי את הגלגלים. לספור את הימים עד לפגישה. לחיות על הריח אחרי. ימים אחרי. אז אולי את עדיין לא מאוהבת. ואולי גם הוא. נורא טוב לו כשהוא איתך, אבל עדיין לא מאוהב. אז למה שיתנהג כמו בן 16 שיכור מאהבה, והאצבעות שלו יחייגו אלייך כל יום? קחי את זה כמו שניתן. קחי את היש. אל תנברי ותחפשי מה אין. תאמיני לי - הרבה דברים אין, וישארו "אין". גם ואפילו אם הוא יתקשר כל יום. גם ואפילו אם תתאהבי בו בטירוף. אל תעיזי לאבד את חצי הכוס המלאה, בחיפוש אחר משהו שימלא את חלל החצי ריק. יש לך חיים. חיי אותם, ומדי פעם קחי ביס מהתבלין שלך. הרי אמרת שטוב לך איתו. כשאת איתו. נסי להתעלם מכל היתר. לא בטוחה שזה עוזר לך. אז חוץ מהמילים, אני מחזיקה לך אצבעות !

ילדונת36

New member
מייקי..

את מתארת יותר"אין" מאשר "יש" במערכות כאלו, אין הרבה זמן, אין הרבה טלפונים, אין הרבה קשר יש מעט אבל מצויין מה שמחזיק עד הפעם הבאה ועם זאת קשר של טלפון יוצר מזה משהו אחר - חושבת שיחה יומיומית שנסובה גם על עניניים אחרים בקיצור קשר קשר

אוי -מה שאני הולכת לכתוב לך עכשיו

ביום שישי בערב. לא טוב. ממש לא טוב. קוראים לזה אולי בשפה מקצועית ציפיות שונות (כן מכירה שציפיות יש רק לכריות). את רוצה משהו אחר מהקשר הוא רוצה משהו אחר. זה לא עונה על הצרכים שלך. אז מה אם בחרת בו מבין שניים? אז מה אם האינטימיות של אחרי הייתה טובה לך? כל יתר הצרכים שלך לא באים לכדי מימוש (אני חשה שזו לא החברות שהייתי רוצה). טעות לעולם חוזרת, אמר הקיפוד וירד מהמברשת. מותר לטעות. אז או שהוא לא האיש שנכון עבורך או שזה בכלל לא הפתרון הנכון לצרכים ולבעיות שלך. ותברכי כל יום שלא התאהבת ותברחי מהר למקום שיהיה לך בו "רק טוב" וכל הזמן רק טוב. כי זה כמו שאמרה מייקי ,קשר של "שבת" "שבת "צריכה להיות רק עונג ונועם ומילוי הדדי של חסכים. שתהיה לך שבת שלום

וטוב שעדיין לא התאהבת.......

עשי עימך חסד-ותפרשי מהמערכה! את בעצמך אומרת שזו אינה החברות לה את כמהה..... כשהרגש מעורב מאוד קשה למצוא את הדרך הרציונלית האולטימאטיבית! עכשיו הזמן האידיאל לברור האם זה באמת מה שאת רוצה? מישהו שלא זמין בעבורך? מישהו שמעניק לך "דקות של חסד"? בהצלחה בכל אשר תחליטי

הבהרת ציפיות...

שלומלום לך, קראתי את דברייך בעיון. אני מבין את הדילמה בקשר שלכם תצטרכי להחליט האם את מוכנה לשלם את המחיר על מנת להיות עם הבחור בקשר. לגביי עניין ההעלמויות שלו וכו´. כאן המקום לעשות הבהרת ציפיות ברורה בינכם. כך שתוכלו למצוא יחד את הדרך שתתאים לשניכם אך על מנת להגיע לזה עלייך ךתקשר על הצרכים שלך לפניו ולהפך הוא על הצרכים שלו לפנייך. לדוגמא אם יש לך צורך לקבל ממנו טלפון פעם ביום עלייך לומר לו את זה. את יודעת המשפטים שאנחנו לפעמים אומרים לעצמנו כמו: "הוא צריך להבין לבד" בד"כ רק פוגעים במערכות היחסים. אם נראה לך שאת יכולה להיות מאושרת עם הבחור במסגרת האילוצים הקיימים שווה לך לתת לזה את הצאנס הראוי. שלומלום

קולט45

New member
חשבי על כך, שאת צריכה להינות...

עכשיו ברגע זה, אנו לא יודעים אם מחא נראה את היום יתכן שאני רואה שחורות, אך לא כך הוא חיי את הרגע ותפרחי

Michelle1

New member
כשהפנית את שאלך לראשונה

בזה הפורום, לגבי הבחירה מבין השניים, שתקתי, כי חששתי שתגובתי תהייה נחרצת מדי ואני, אוהבת לישון בשקט ועם מצפון נקי אם הייתי עונה אז (ואם את היית מקבלת את התשובה) היית היום גם את ישנה בשקט. כי כשמתלבטים בין שניים התשובה היא אחת : אף לא אחד. כי שזה זה לא מתלבטים וכשזה לא זה, צריך להיות אמיצים לבקש סליחה יפה ובנימוס, וללכת הלאה. כי יש לך חיים שלמים לפניך ואת צריכה לחיות אותם הכי טוב שרק אפשר.

אטיוד5

Active member
תשמרי אותו על האש הקטנה...

שהוא ממילא נמצא בה, וחפשי אחד עם להבה יותר גדולה.

תודה, לכל המגיבים....

קראתי את כל התשובות, הפנמתי אותן בתוכי, הוספתי את מחשבותיי ותחושותיי והגעתי למסקנה שבינתיים שומרת עליו, נותנת לעצמי מרווח זמן לבדוק יותר לעומק איך הקשר ימשך, איך אני חשה אליו, והוא אלי, וכמו שאורמור אמרה, בודקת את מאזן ההנאה של קשר זה, האם עושה לי יותר טוב, או שפוגע בי. ולפי כך אפעל. למען האמת, האיש הזה הוא גבר מקסים, ולא אוותר עליו כל כך בקלות, אלא אנסה לראות קודם כל את הטוב שבקשר, ולחשוב רק חיובי.

אטיוד5

Active member
גם טוב

העיקר שרחשי ליבך השמיעו אותן איוושות כמו פירפורי בטני.

אש לי

New member
חיפשת להתאהב?????????

אני ממש לא מבינה אותך ממתי מזמינים אהבה? בחרת בין שניים נחמדים לא בחרת באחד שהתאהבת בו אולי גם את נבחרת מכמה נשים מתוקות כי היית הכי הכי יש חוקים לאהבה ויש חוקים לסתם כייף של חגיגה תמשיכי להינות ממה שיש ושימחי שאינך מאוהבת כי אחרת היה שיברון לב בהצלחה איימי

ילדונת36

New member
אש לי..

סתם מתחשק לי לשאול- מה זאת אהבה? חוקים לאהבה ? תגלי לי אותם? לא מכירה ואם לצאת מנקודת הנחה של שברון לב אז למה להתחיל בכלל....משהו ?

למעלה