וחזרה לבית השאנטי...........

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
וחזרה לבית השאנטי...........

הגיע הזמן שנפנק את הפורום שלנו קצת...לא? אני מביעה עמדה חד משמעית- לא מעוניינת בריבים- שכל אחד יבחר למי לכתוב ולמי לא- אנא המנעו מהשמצות ומילים קשות, אפילו- בצחוק. כבדו את דעותיו של האחר אפילו אם הן נראות ממש ממש מופרכות או לא צודקות. רק כך נמצא כאן שלווה. יש מליון נושאים שניתן לכתוב עליהם ושיועילו לנו יותר- אז יאללה! חוזרים לפרודקטיביות ועוצרים את ההרסניות של רוח התמיכה!

tiaa1

New member
סייב, תודה על האתר החדש ,נהניתי

אולי תשימי שוב קישור לטובת אלו שלא ראו??? חוץ מזה הורדתי מעמוד הבית של וואלה אתר של "מיאו חתולה" זה בעצם הפרסומת לפליקס בהורדה קלה שאפילו אני הצלחתי יש לי את פליקס החתול על שולחן העבודה ולפעמים סתם אני צופה בחתול השובב. ועוד, שתי החתולות שלנו משום מה החליטו היום לריב על הארון והמקרר במטבח...אפילו מיקה השמנמנה הגיעה לשחקים...לפי היללות הגעתי ולמיקה היה כזה פרצוף זועם, כאילו לא הגעתי מספיק מהר...מיד רצתי להביא מצלמה. עכשיו יש לנו דיגיטאלית ומיקה-ממש עשתה פוזות. בקרוב על האקרנים...

sayv

New member
לא מצאתי את פליקס!!!

גם אצלנו יש קרבות עם החתולים ואירועים מוזרים.... אני שמחה שיש דיגיטלית!! גם רוצה!!! ומחכה לתמונות- עכשיו כבר אין תירוץ!!!!!!! ולאיזה אתר את מתכוונת? למשחקונים?

שריק 7

New member
../images/Emo108.gifהיי טיה- ספרי איפה יש קישור

לאתר החדש, המהנה... אני קצת מבולבלת מעומס המידע היום... לילה טוב- שרי

למעלה