וחוץ מזה...

lena-len

New member
וחוץ מזה...

נשים שמנות היו מאוד פופולריות לפני 50 שנה ואז הן נחשבו לסקסיות ונשיות (רזות היו מכוערות אז). אז כמו שהאופנה של פעם חוזרת (הג´ינסים וכו´) אולי גם השומן יחזור לשלוט. מה גם שנמאס לראות את השלדים בפרסומות, אנחנו רוצים את הדבר האמיתי...

אני לא יודע איפה את חיה לנה

לפחות בתוך הראש שלי, נשים שמנות הן סקסיות כמו שהיו מאז בריאת העולם. וחוץ מזה, שימי לב שבזמן האחרון כל המעצבים נטשו את הגיזרה השדופה והאנורקסית לגיזרה יותר אנושית. זה אולי מצביע על מגמה כלשהי. אגב לנה, השם שלך זה השם של אלת היופי מהמיתולוגיה היונית, אז מה את צריכה אישור של הפירסומות בשביל להאמין ששמן זה יפה?

ב ר נ ד ה

New member
אפרופו פרסומות...

פרסומת נחמדה משנת 1891 לשיווק מוצר להשמנה..... אני מקווה שניתן יהיה לקרוא את הכתוב...

גילה37

New member
נהדר !!../images/Emo70.gif

כל הזמן את מפתיעה עם דברים מאוד מיוחדים, שתפי אותנו מאיפה את משיגה את החומר שאת שולחת לנו? או שזה סוד ,ואז רק נוכל לצפות ממך מידי פעם שתישלחי לנו חומר כהפתעה.

ב ר נ ד ה

New member
גילה יקירתי......./images/Emo24.gif

שבת שלום לו היה מדובר באתר אחד, הייתי חולקת אותו איתכם בשמחה. הרשת עמוסה בחומרים מדהימים אלא שנדרשים זמן והשקעה כדי ללקט אותם. וחוץ מזה, מה רע בכך שאפתיע אתכם מדי פעם?

וזו דעתי..

אני גם חושבת שרזון אנורקטי הוא מגעיל. אבל גם השמנה שלא בפרופורציה זה מגעיל וצריך למצוא את שביל הזהב באמצע. האמצע בשבילי זה - לא רזון, אבל גם לא אישה שנראית כמו כרית אויר לענקים. יש גבול. אישה עם ירכיים עגולות, ידיים לא שדופות ובטן רכה אבל לא נשפכת, זו המטרה.

רוזאן

New member
את בוטה ופוגעת !

את חושבת ששביל הזהב באמצע הוא כמו שאת נראית, שהמראה שלך הוא האידאלי ואת פוסלת את מי שלא נראה כמוך. גם כשאת מביעה את דעתך את תמיד דואגת לפגוע באחרים. המשפט שכתבת "אישה שנראית כמו כרית אויר לענקים" בוטה ומגעיל. אני רוצה להזכיר לך שאת בפורום של שמנות ואף אחד לא הגביל את הכניסה לכאן לטווח כלשהו של משקל. אם זה היחס שלך לשמנות אז כדאי שתמצאי לך פורום אחר שיתאים לך.

אחרון

אני לא פוסלת אף אחד, ומאיפה לך לדעת איך אני נראית? אמרתי מה לפי דעתי יפה, לא איך אני נראית. בכל מקרה זה כבר פעם שנייה יותר מידי שזה קורה, כנראה אני באמת לא מתאימה לפורום אם אנשים נפגעים בצורה כל כך קיצונית מדבריי. בהצלחה לכם. ביי.

אוהבת את הכינוי שלך

ואל תהיי כל כך רגישה כמו האחרים/ות פה. האם אנשים עם עודף משקל הם כל כך עדיני לב? מה קורה לכם אנשים? יש מי שחושב שאנורקטיות מגעילות, ויש מי שאוהב את זה יש מי שחושב ש5 ק"ג עודפים על סנדי בר זה אסון דוחה ויש מי שחושב שלא היה מזיק לה יש מי שחושב שאישה מעל מאה ק"ג זה הר אדם ויש מי שנפגע מזה. come on מה זה חשוב???????????? הרעיון כאן, הוא שכל אחד יתחיל לאהוב את עצמו ויקבל את עצמו ועם קצת מזל, גם ימצא מישהו, בן זוג, שגם אוהב את מה שהוא. אז תפסיקו להעלב ממה שכותבים, לא לעשות דרמות ולהסתלק מהפורום ולצאת בהצהרות. יאללה, אפשר לחשוב שלא שמעתם עלבונות כל חייכם שאתם עושים עניין מאיזה עלבונון שלא מכוון אישית לאף אחד כאן? אז די, next.

גילה37

New member
זה בדיוק מה שאני טוענת

אני מבינה שאין לך כוונה לפגוע באחרים אבל מה לעשות את כן פוגעת אז אולי פשוט תמתני את האמירות שלך למשהו מעודן ואל תקטלי אנשים ובטח לא בגלל עודף המשקל שלהם, את אמורה להיות בצד שלנו או שאני טועה?????????

gal33

New member
הנקודה היא שלעלבון ולכאב אין גבול!

בני האדם מגדירים עצמם כל הזמן, וכחלק מההגדרה העצמית יש את השיוך לקבוצות מסויימות ואי שיוך לקבוצות אחרות. אחד מהתהליכים הנפוצים בשירות זה הינו ההשוואה החברתית. אני לעומת אחרים. בנוסף, יש את החינוך שלנו מקטנות להסתכל על מגרעותיהם של אחרים ולהבליט אותן על מזבח ההרגשה הטובה שלנו. אם רע לנו, אומרים לנו שנגיד תודה, כי לשני רע יותר. איני שופטת מנגנונים אלו לחיוב ו/או שלילה, אני רק מציינת אותם. בתור אחת שהיתה שם שנים ארוכות ורבות, תמיד הדהים אותי לראות שמנות שמסווגות, לשמנות, לשמנות מאוד, לפרות, לענקיות וכו´, במין צורך חזק להוכיח לעצמן שהן בסדר, הן רק שמנות, הן לא הר אדם. חשוב לזכור כי, יש דבר בסיסי אחד משותף לכולנו מעבר לכל ההבדלים החיצוניים בינינו, וזה שלכולנו יש לב בפנים (לפעמים זה עמוק עמוק, כי צריך לעבור שכבות שומן רבות בדרך פנימה), כולנו בני אדם שמחפשים אהבה מסוג כלשהוא (זוגית, הורית, חברית וכו´), ולכולנו יש רגשות. 20 קילו עודף שומן לא מקהים עלבון, כמו שגם 60 קילו לא עושים זאת. גל

רוזאן

New member
את צודקת

רק שאנרכיסטית צריכה להבין שלפגוע באחרים כדי לשפר את ההרגשה האישית שלה מגעיל יותר "מהשמנה שלא בפרופורציה" כהגדרתה

גילה37

New member
אני לא בטוחה שהכוונה שלה היא לפגוע

אני לא בטוחה שהכוונה שלה היא לפגוע , היא מביעה דיעות שלה בצורה קטלנית בלי לחשבו על מה שהיא אומרת, וזה מצביע על הגיל הצעיר שלה כנראה אני לא יודעת בודאות. לו היתה כוונה מכוונת לפגוע הייתי מוחקת את ההודעות שלה , היא עוד צריכה ללמוד איך להוציא משפטים בלי הכללות ובלי לקטול אחרים, הדיעה שלה ניזונה מחינוך עליו גדלנו כולנו , נכון הואשגוי אבל לא כולם מצליחים להתשחרר ממנו שיהיה לכולנו לילה טוב

גילה37

New member
"אנרכיסיטית יקרה"../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif

צריך שיהיו גבולות גם לאמירות, את לא יכולה לקטול אנשים רק בגלל דעתך צריך להיות פתוחים יותר כדי לקבל אנשים אחרים. אני תוהה איך אנשים יקבלו אותך אם את לא מקבלת את עצמך או לא מקבלת חברות שלנו שיותר שמנות מאיתנו??????? איך את יכולה להתלונן על פערים בחברה בנושא השמנה כאשר את בעצמך מחליטה מהו הקו האדום שלך לגבי השמנה. לא ולא אני ולא אף אחד אחר יכול לקטול אנשים אחרים לא בגלל דעתם ובטח לא בגלל מבנה הגוף שלהם וסתם כד"א אנשים לא יכולים להיות מגעילים . אני משתדלת להיות אוביקיטיבית אבל לפעמים קצת קשה לי, אני מבקשת ממך קצת תמתני את האמירות שלך הן קצת קשות עבור אנשים שלא חושבים או ניראים כמוך. זה מעליב אותם ואני לא מעוניינת להעליב אף אחד , אז את לא רוצה להיעלב אל תעליבי ערב טוב לך שלך גילה

למעלה