וחוזר חלילה...

וחוזר חלילה...

ושוב נכנס לאטרף , שוב בלי מטרה מוגדרת ,שוב פונים אלי , שוב אני מספר שאני לא מחפש כלום , שוב איזה מישהו עם חיוך שהורס לי את הבריאות , שוב אני מתפתה לפלרטט , שוב החלפת טלפונים , שוב בא לי להיפגש , שוב לא מבין למה בכלל... השאלה אם השוב הבא יגיע שוב. והוא כנראה יגיע... לצערי. וחוזר חלילה...

שומאן

New member
נראה ש

אתה לא הכי מרוצה מהמצב...
חשוב שתעשה דברים בגלל שאתה רוצה ומחליט לעשות אותם ולא בגלל כוח ההרגל למשל. זה מה שנותן לי לפחות את הסיפוק הכי גדול. לכן אם אתה לא רוצה להיות בסיטואציה הזו שוב, אולי פשוט אל תכנס לאטרף יותר. (אחת הדרכים זה אינטרנט רימון). ואם אתה כן רוצה, תגדיר לעצמך מה בדיוק אתה מחפש שם והאם אתה שלם עם זה ואז יהיה לך הרבה יותר קל (אני יודע שזה הרבה יותר קל להגיד מאשר לעשות...)

והכי חשוב זה לקום מיד ולא להתייאש

נפלת? קום חזרה ותתחיל מהתחלה- זה הקטע!

לא להיכנס לאטרף ממממ...

לא פשוט בכלל למרות שאני יודע שבשלב הזה אני לא רוצה כלום מהאתר הזה. אבל סתם זה כיף לחטט בכרטיסים של חתיכים :) ועוד יותר כיף זה לפלרטט איתם , ועוד יותר כיף זה לדעת שהם מעוניינים להיפגש ואז אני לכאורה מתאפס על עצמי ומנסה להוריד אותם מהעניין אבל בדרך כלל לא מתעקש על זה יותר מדי... תלוי ברמת החתיכות של הפרטנר (רודף מכנסיים נבזי שכמוני). למרות כל זה, לא תמיד זה מבשיל לכדי דייט וגם כשזה מגיע, אני דואג עוד לפני כן להבהיר לחתיך התורן שאני נפגש איתו בהסתייגות מכל מטרה רצינית או רצינית לעכשיו. אם יש משהו שאני גאה בעצמי חרף כל הנ``ל זה העובדה שאני לא נכנס למיטה בדייט ראשון וגם לא בחמישי... כשאני חושב על כל זה , אני מבין שזו עוד דרך שלי להנעים את שעות הפנאי שלי שכן אני בניגוד לאחרים, לא מבטל יום עבודה בשביל דייט וגם לא משלם את הדלק באוטו של העבודה של אבא והמלתחה שלי די עשירה כמו גם מחלקת האופטיקה שלצידה :)

ספר ריק

New member
ושוב אתה מחליט שהגיע הזמן למצוא חבר ושכל

הביות ייפתרו, ושוב אתה מחליט שתעשה את הצעדים Y, X ו-Z בשביל להגיע למצב שבו יש לך חבר, ושוב צצות הסיבות בגינן תהליך אימוץ חבר לחיים יידחה בעוד כמה שבועות/חודשים/שנים... כן, אני מכיר את זה
(או שהחלק הזה רלוונטי רק אליי?
)

האמת,

במקרה שלי זה קצת יותר מורכב... כי אני עדיין לא סגור על עצמי או יש שיאמרו, אני לא מוכן לקבל את עצמי... ווטאבר , המשותף בינינו שגם אני ממשיך לדחות את העניין לאותו יום בו השמש תזרח במערב.

frankie246

New member
../images/Emo13.gifחחח אתה מזכיר לי

את עצמי לפני 4 חודשים. לקח לי 3 חודשים עד שאזרתי אומץ להיפגש עם מישהו. מה איתך - נפגשת כבר? או שזה רק "שוב... ושוב... ושוב..."? אני גם לא כל כך מקבל את עצמי, ומצד שני, מאז שסיפרתי לכמה אנשים בחיי אני כן קצת מקבל. זאת מין דואליות כזאת שקשה להסביר - כמו סתירה פנימית. יום יבוא ותבין שאתה כזה, ותהיה מוכרח לקבל את עצמך. ואולי גם תנסה לשנות את עצמך, ולמצוא תירוצים למשיכה המוזרה הזאת. אבל אתה תמשיך למצוא את עצמך מתפתה. וייפול לך האסימון שבעצם סטרייט לא נמשך לגברים. אז אולי אתה כן מה שלא רצית להיות, מה שאתה לא מוכן לקבל, אתה תדע שאתה שונה ותהיה מוכרח להתמודד עם זה. בהצלחה!

בניגוד אליך מעולם לא חששתי להיפגש..

נפגשתי כבר מזמן... אולי כבר בגיל 19. אני בשלב שמיציתי כבר את הדייטים הלא מוגדרים האלה שלא מובילים לשום מקום... בשלב הזה אני עסוק בלהגדיר את כל מה שלא הוגדר עד כה ולהתבשל קצת עם התובנות... ולגבי בירור הזהות או הקבלה העצמית אני חולק עליך ועל כל אלה שמנסים בכח להפוך אותי להומו מוחלט. לא הכל שחור ולבן! יש הרבה אפור באמצע ואני עסוק בלמצוא את המקום שלי בסרט הזה (עיין תיאוריית הסקאלה הרווחת). אני לא ההומו הקלאסי שכולם מכירים ועם השנים אני לומד להכיר את עצמי יותר ויותר , לדעת מה אני כן ומה אני בשום אופן לא... אני לא אתן לאנשים שמצאו את עצמם במקום מסוים שאילץ אותם להשלים עם המצב לדחוף אותי למקום הזה רק בגלל שהם חושבים שאם הם ככה אז כל העולם כמוהם וכל העולם חי בהכחשה.

frankie246

New member
לא אמרתי שאתה הומו...

וגם לא אמרתי שאני הומו. אני יודע על עצמי שאני לא. עובדה שאני נהנה מינית גם מנשים. אני איפשהוא באמצע. מה שבטוח זה שאני לא סטרייט במאה אחוז. וגם לא אתה...

והנה הגענו להסכמה...

ואני לא יודע כמה אחוזים של סטרייטים מוחלטים יש באוכלוסיה... גם כאלה שבטוחים היום שהם סטרייטים לגמרי וגברים זה איכס , יכולים להיות מופתעים מעצמם ולמצוא את עצמם בסיטואציות שהם לא חלמו שיגיעו אליהם. בוא נאמר שיש לי כמה חברים כאלה...

../images/Emo45.gifאהבתי, כל מקרה לגופו, כל אחד ותחושותיו

אכן לא הכל שחו לבן ויש גם דו מיניים שנמצאים בתחום האפור. זו הטעות של אלה שהשלימו עם עצמם ומנסים לדחוק את כל השאר לתוך המשבצת שלתוכה נכנסו. כשתרגיש שזהו זה אני כזה או אחר, אזי תמצא את עצמך במשבצת הנכונה והמתאיימה לך.

jwin

New member
חפש אדם!

האדם הוא חיה חברתית. הוא חי בעדר. זהו. זה ככה. הגנטיקה קובעת לאדם לחפש את מי שדומה לו, בבחינת מי שנוח לו איתם. אז זה יכול להיות נוחות מבחינת שפה. דת. נוף זהה. או מיניות זהה. ואתה מחפש לפי הגנטיקה שלך - אתה מה שאתה זקוק לו, את מי שאולי זקוק לך - אתה, מה שאתה מרגיש בו "נוח". ה"שוב" הזה יחזור שוב ושוב כעיקרון. כי ככה דרכך - כי ככה דרכי. זה העיקרון. עכשיו יש את כל ה"איך". אני לשמחתי השכלתי לצאת מהר מאוד מכל האטרף ודומיו שהם באמת קשים, סצנה קשה - לא כי היא הומואית!! גם אם היתה הטרו - גברים/נשים - גם שם יש קשיים נוראיים. למדתי להתחבר אל מי ש"נוח" לי איתו בדרכים שונות : מסיבות קטנות, הצגה ביחד, סרטים, אצל חברים בבית, אצלי בבית לארוחת ערב - כלומר ליצור חיים נורמאליים שהם אינם "להשתמש ולזרוק". אז צא מה" חוזר חלילה". עצור את זה. הפתרון : קבוצה של חברים התומכת האחד בשני והכרויות בסגנון אחר. בהצלחה. לא פשוט, אבל בהצלחה. יהודה

אם אתה מדבר על חברים

מהסוג הרגיל , יש לי כאלה בשפע... וגם כמה שקרובים ויקרים לי מאוד, עד שקשה לי להתחלק בין כולם. או שאתה מתכוון לחברים שמזוהים איתי בנטייה המינית שגם את זה יש לי , שניים או שלושה והם נורא חמודים אבל אני כאילו אוהב להתרענן מדי פעם בדברים חדשים גם אם זה להשתמש ולזרוק (ואני לא מתכוון לסטוצים, סתם דייט). מי אמר שיש בזה רע? למה זה לגיטימי כשמדובר בכוס או בצלחת? שמא תאמר, בני אדם זה לא צלחת! נכון, אבל אם שני צלחות תיאמו ביניהן שעל דעת זה הן נפגשות אז אני לא חושב שיש בזה בעיה.

אם נוקטים באותם צעדים, מגיעים לאותן תוצאות

מסתבר שעליך לשנות את הצעדים. כשבא לך להיפגש, תיפגש. האם נפגשת כבר או רק "בא לך"? לא ברור מההודעה שלך כאן. אחרי פגישות עם כמה אנשים, אולי תרצה פגישות חוזרות עם אחד מהם? אולי תתאהב בו? אולי תרצו להגיע לקביעות בקשר ביניכם? בתחילת דרכי, גם אני הגעתי למפגשי הומואים בלי מטרה מוגדרת. אבל לאחר פגישות רבות עם הומואים כמוני, התבהרה המטרה.

העיון לא עזר

לא ברור למה אתה נמנע מלהכנס למיטה גם בדייט החמישי, ולמה אתה גאה בזה. זאת גישה די מיושנת ועבישה. איך תידע מה אתה מרגיש כלפיו אם לא תחבק ולא תישק לו?

כי

כל עוד לא קיים משהו עמוק מאחורי המגע הפיזי אז הוא פשוט ידחה אותי ולא משנה כמה חתיך יהא הפרטנר... ובשביל להגיע למשהו העמוק הזה אני צריך יותר מחמישה דייטים... לקחי העבר לימדוני שזה דורש קשר אינטנסיבי ארוך ארוווך.

כנראה הדברים השתנו

ייתכן שהיום בעידן שיחרור ההומואים, הקשרים הזוגיים נוצרים בין הומואים בצורה דומה לקשרים בין סטרייטים. כשאני הייתי בראשית דרכי, רוב הקשרים ארוכי-הטווח התחילו במגע פיזי. זה היה משהו כמו לחיצת יד בזמן הכירות. אני נמצא בקשר שנמשך כבר 33 שנים,שהתחיל בסקס שעה אחרי שנפגשנו. אני מכיר כעשרים זוגות הומואים שחיים ביחד עשרות שנים, וכולם בלי יוצא מן הכלל התחילו בסקס בדייט הראשון. הזמנים השתנו אולי?

זה לא הזמנים שהשתנו

זה הסקס שהשתנה... הסקס של היום זה לא הסקס של פעם. פעם, סקס היה ריגוש... זו הייתה חוויה יוקרתית ומסעירה ובטח כשמדובר בסקס בין גברים. היום הסקס הפך כל כך זול , כל כך זמין , כל כך חסר ערך ומשמעות... אותי באופן אישי הסקס מעניין פחות ופחות ולו רק בשל הקלות הבלתי נסבלת שבה אני משיג אותו. במצבי היום סקס זה עניין של לחייג מספר מרשימת אנשי הקשר שבנייד... ויש שם חתיכים בכל הטעמים, מהבלונדי עם הכחולות ועד השחום עם הקוביות. אבל אני לא מחייג כבר המון זמן... המון המוון זמן. זה כבר לא משחק לי... זה אפילו מגעיל אותי.

למעלה