וזלין

scarlet moon

New member
וזלין

שמעתי שלשים ואזלין גולמי על השפתיים (כאילו, לא שפתון אלא משחה) זה מסרטן. רציתי לדעת- מישהו יודע עד כמה זה נכון?.......בכלל, ממה עשוי וזלין?

goldi san

New member
וזלין זה מוצר לוואי של נפט או משו

אין לי מושג אם זה מסרטן, ובטח לא ממש. נו מתי בפעם האחרונה משו שאמרו עליו שהוא מסרטן באמת היה כזה?

scarlet moon

New member
הא?

וזלין?........ מוצר לוואי של נפט?.. באמת?.. לא היה לי מושג! בטוח?

נירש

New member
וזלין (קישה, נא לא לרוצחני נפש)

תמונה קטנה שכרגע קבלתי באימייל והזכירה לי את השאלה בפורום. אל תרצחו אותי

אני אומרת לך

עד כמה שאני מנסה אני לא מבינה את התמונה הזו... ואני בנאדם שמבין הכל בדברים האלה!!! (מה לא בסדר איתי??
)

נירש

New member
זהו, שבהתחלה גם אני לא הבנתי...

והיית צריכה לראות את הפרצוף שלי כשסוף סוף קלטתי :))) רק בשביל זה שווה לשבת כמה דקות מול המסך ולנסות להבין מה קורה שם. אם עדיין לא תביני, אני אכתוב לך במסרים האישיים...

Nagini Potter

New member
אז באותה הזדמנות תסבירו גם לי

במסרים האישיים, כי גם אני לא הבנתי...... אני יודעת מה התפקיד של הווזלין בדברים גסים, אבל אני לא רואה איפה זה משתלב בתמונה..... בלע.... Nagini Potter

Reznik

New member
סליחה

אולי אתם לא מכירים אותי אבל אני ננכנס לכאן מדי פעם זורק שאלה קורא תשובות אבל עכשיו אני חייב לדעת מה אמורים לראות בתמונה בבקשה...... REZNIKH

okok4

New member
ג´יסז קרייסט../images/Emo2.gif../images/Emo18.gif../images/Emo101.gif

היא "יושבת" על אחד העמודים!

goldi san

New member
אוי במת, איך אפשר להבין כזה דבר מוז

ר? אני פשוט הנחתי שיש פער קט בין העמודים כדי שאנשים יוכלו לשבת מול הים ולעסוק בהגיגים רומנטיים.

קישקשתא

New member
טוב נו - שיצא לפחות משהו חינוכי מזה

אז ככה... קודם כל צריך להתרגל ל"זן" הזה של פרסומות מעוותות נקרא לזה
אבל אם כבר אני רוצה להכיר / להזכיר למי שמכיר ארגון קנדי ש"לוחם" בקפיטליזם בעזרת סילוף פרסומות. קוראים לחבר´ה adbusters ויש הטוענים שחלק מעולם הפרסום ממש מפחד מהם. תהנו

goldi san

New member
מוכר גם מוכר, ברחוב שנקין בת"א

ניתן למצוא חיקוי ישראלי.

NasTy GirL

New member
אהם אהם אהם!

גם אחריי שהסברת לא הבנתי מה קורה שם... אתה יכול לשלוח לי את זה או במסר או לכתוב פה? אני פשוט לא מבינה...ואתה אומר שזה כזה גדול... ומה הקשר לוזלין???
@
@
לירי
@
@

NasTy GirL

New member
ברגע שאדבר איתו אמסור לו ד"ש ממך...

יה, רייט... ויש לי הרגשה שהבנתי...

למעלה