וזה שדח"ם

P N 4 E

New member
הווו אני אחרונה.

בייס אפיצ'ו, אם אי אפשר להגיב על שתיהן, תגיבו למלאכית. בבקשה

my presious

New member
../images/Emo42.gifזה דוחה../images/Emo10.gif

הבייס מאינטו דאסט, עוד לא החלטתי אם לשלוח אותה לתחרות על הבייס הזה. נראה לי שלא:|

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifShut Up Little Girl ../images/Emo99.gif

-האור של הכפל צריך ללכת במשולש פתוח,ולא סגור.מכיוון שבטח את בוהה כך-Oo על המסך [לויודעת להסביר ת'צמי],דוגמא בירוק. -הכפל [מסומן באדום] הזה בחולצה מאד התבלגן לי בעיינים.תעשי את הגוונים האחרונים לא קוים-קוים אלא קו אחד יחיד ורצוף שמתעקל מעט. -תעשי הבדלי גוונים גדולים יותר בפלטה השחורה. -הפיקסלים הנותרים האוזניים סתם מפריעים,יהיה יותר יפה אם תורידי אותם.

my presious

New member
../images/Emo42.gifתודע רבע../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

תגובע יפע
נדבקתי לע'
אני אתקן:]

נושיfay

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo41.gifפעם שלישית גלידע!

עוד פעם אותה דולי..כי לא היו חדשות..וגם תגובות לא קיבלתי יותר מידי..<< בייס צ'ריוויל

2ofir

New member
../images/Emo99.gifגררררר

גאד זונע קטנה זה מדהים פוני להצליל כלפי אמצע

2ofir

New member
יש לי מקל פאקצי סגול מאחותי, להשמיד

לא הייתי כאן כמה זמן הייתי אצל אמא שלי... טוב לתחרות של סיוון ומרב אניאוהבת רק תשמלה תגובה למגיבה:]

../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

אמ, נראה קצת מוזר שפתאום המאחור ארוך יותר.. תנסי לעשות מן דירוג כזה, שבמדדים של הקדימה זה מתארך כזה

נושיfay

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo99.gifאיזה יפהה...*_*

רק מפריע לי שבאמת השמלה פתאום ארוכה תעשי מעבר יותר אממ טוב..0.0? חוץ מזה הצללות על..
מממ והקוקו נראה כאילו הוא נכנס לה מתחת לשמלה...זה שעל הכתף..X_X... חוצמזה הדולי מדהימה..*_*...אוהבת את הסגנון שלך כל כך!!!

2ofir

New member
תודה../images/Emo9.gif

וכבר הזסרתי שכאמילו מחובר לזה עודף בד.. וכן הקוקו נכנס באמת:0

broken winges

New member
אממ...אממ.. אני מפחדת לשים אותה

אבל סוף סוף יש לי דולי!! ועבדתי עליה די הרבה.. החצאית מוזרה וגם החולצה אבל בסה"כ די אהבתי אותה אממ בייס מהופ קפה והוספתי אני רגליים עוד לא עשיתי את הנעליים היא נראית כל כך עלובה ליד הדולי של מירב אה וזו דמות שלי השרשרת מוזרה. טוב כל הדולי מוזרה ואין לי מושג למה אני שמה אותה אז שוט מי

broken winges

New member
אה כן

בחצאית בחלק למעלה יש שני חלקים שמוצללים אחרת.. אני יודעת שחכתי לתקן זה היה כדי לנסות משהו... ולפתוח בגדול

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמקסימה ^-^ ../images/Emo99.gif

-בחולצה,האור של הכפלים בצד וזה נראה מוזר כזה.אפילו שזה מוטה לצד ויותר ריאליסטי לעשות בצד,זה פשוט לא מסתדר לי בעיינים. -בכפלים בחצאית,תצלילי טיפה את סיום הכפל,שיראה יותר ריאלסטי
-תעשי את השביל בשיער יותר דק,הוא נורא עבה

broken winges

New member
אממ

-החולצה בכוונה ככה.. גם לי האמת זה די מוזר.. -מה הכוונה סיום הכפל?.. -אני אצר את השביל -הצללתי על בשיער ובצווארון שלהחלוצה והחצאית על הגרביון.. שכחתי רק את היד על החצאית

2ofir

New member
../images/Emo99.gifגרררר

זונה קטנה שלי זה כל כך מדהים הכל מושלם אך הבייס מוזר.... התנוחה אז תחברי לאיסי ותמותי בדרך

למעלה