וזה רק כי נורא משעמם לי :\

itoosh2

New member
לא קשה להבין למה...

הם פשוט מהלהקות הכי טובות בהיסטוריה ובטוח ההכי טובה שעוד פועלת...

zoe80

New member
אל תדאג, לא יזכרו. אפילו הצילומים

עם הגרביים על הז**, מזמן נשכחו מן העולם. אני בטוחה שאתה אפילו לא יודע על מה אני מדברת :)

itoosh2

New member
בטח בטח שאני יודע...

זה כבר מעליב! ואני דווקא דיברתי על האלבומים הישנים שלהם... הם מענקי הFאנק שהיו אי פעם... ואם תחשבי על זה גם לד זפלין שאת חייבת להסכים שהם עשו היסטוריה... כבר רוב העולם לא יודע מי אלה וחושב שזה בכלל זמר... עוד כמה שנים ובריטני תהיה ההיסטוריה של המוזיקה...

zoe80

New member
זה יועד למר פקעץ, לא אליך. אה, ויש

לך ממש ראיה אופטימית לגבי העתיד (השורות על בריטני).

itoosh2

New member
תראי את הסרטון הבא:

http://www.youtube.com/w/Red-Hot-Chili-Peppers-Stadium-Arcadium-Trailer?v=qSyeipg3wug&search=red%20hot%20chili%20peppers ותראי כמה עובדות לגבי רד הוט... וגם תזכי לדעת על האלבום הקרוב שלהם

ketas

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif ../images/Emo205.gif

רוב הלהקות שעשו הסטוריה כלפי הציבור הרחב הם יותר סתם שמות, ולא מוזיקאים. תשאלו את רוב האנשים מסביבכם, מי מהם לא מכיר את לד זפלין, AC-DC, פינק פלויד, ביטלס, רולינג סטונס, קווין וכדומה. אבל כמה מהם מסוגלים לתת שם או לזמזם לפחות שיר אחד? רד הוט צ'ילי פפרס גם בכיוון. ~למרות שאני אישית חושבת שהיא להקה מעולה~.

KariNi15

New member
האמת היא שאני מכירה שירים של קווין

ושל הביטלס .... כאילו שירים שלא ידעתי שהלהקות האלה כתבו אותם ...אז אולי אנשים לא מכירים ת'להקות לפי שם ...אבל השירים חקוקים במוח ... אז יש כמה שירים שעשו היסטוריה (שאתה אפילו לא מודע לזה שקווין או הביטלס או כל להקה אחרת כתבה ) .....במיוחד של קווין

EnchantedS

New member
חח כן, כל מי שרואה כדורגל, גם אם

הוא אוהב רק מזרחית, יכיר את WE ARE THE CHAMPIONS:)

ketas

New member
ויר אר דה צ'מפיאנס

ו"וי ויל רוק יו" לא נחשב
בעיקר כי אני מכירה אנשים שחשבו ש"וי ויל רוק יו" זה של פייב

zoe80

New member
אל זה אין ויכוח ביננו, אתה צודק. לא

עשו היסטוריה.

Mooyan

New member
הם רק...

עושים מוזיקה טובה, ו-2 מהאלבומים שלהם נחשבים בין האלבומי רוק הטובים בהיסטוריה. זה הכל.

epitaph

New member
קינג קרימזון...

בסנטרל פארק בניו יורק הראשון ביולי 1974. ההופעה האחרונה שלהם בשנות השבעים.

למעלה