וזה מה שעשיתי בסוף מהשעוונית סט פלייסמנטים, האמת, לא יודעת כמה יהיו שימושי אבל יצא יפה
ה הדס והחמישה New member 31/12/10 #1 וזה מה שעשיתי בסוף מהשעוונית סט פלייסמנטים, האמת, לא יודעת כמה יהיו שימושי אבל יצא יפה
ה הדס והחמישה New member 31/12/10 #2 כדי שיצא ציור מושלם באמצע נאלצתי לעשות אותם קצת קטנים ולכן החלטתי להוסיף שוליים רחבים מבד חשבתי שזה יהיה פשוט, לגזור את הבטנה גדולה ולקפל, בתכלס היה קצת מאתגר
כדי שיצא ציור מושלם באמצע נאלצתי לעשות אותם קצת קטנים ולכן החלטתי להוסיף שוליים רחבים מבד חשבתי שזה יהיה פשוט, לגזור את הבטנה גדולה ולקפל, בתכלס היה קצת מאתגר
מ מלי חוט ומחט New member 31/12/10 #5 יצא מאוד יפה ושימושי ../images/Emo140.gif פשוט צריך להתרגל לאכול עם פליסמנט. איפה קנית שעונית כל כך יפה
יצא מאוד יפה ושימושי ../images/Emo140.gif פשוט צריך להתרגל לאכול עם פליסמנט. איפה קנית שעונית כל כך יפה
ה הדס והחמישה New member 31/12/10 #11 השעוונית נקנתה באיזור נחלת בנימין באחד הרחובות שמתפצלים. בשבילי לא הייתי מכינה כי אנחנו לא משתמשים, זה מתנה לאמא שלי
השעוונית נקנתה באיזור נחלת בנימין באחד הרחובות שמתפצלים. בשבילי לא הייתי מכינה כי אנחנו לא משתמשים, זה מתנה לאמא שלי
ע עדי מהכפר של סבא New member 31/12/10 #15 אנוכי הצטרפתי להדס כאשר סיימנו לקנות ברח' רמב רמבם 6 (אגב המוכר שם אדיב וחביב - גם מחירים נוחים..)יצאנו וכאילו לא הספיק לנו מה שקנינו..הלכנו כמה צעדים ובחנות הסמוכה צדה עינינו את הפרה מו מו... כמובן לא עמדנו בפיתוי... הדס החרוצה כמובן כבר הספיקה להכין מהשעונית יצירות יפייפיות..
אנוכי הצטרפתי להדס כאשר סיימנו לקנות ברח' רמב רמבם 6 (אגב המוכר שם אדיב וחביב - גם מחירים נוחים..)יצאנו וכאילו לא הספיק לנו מה שקנינו..הלכנו כמה צעדים ובחנות הסמוכה צדה עינינו את הפרה מו מו... כמובן לא עמדנו בפיתוי... הדס החרוצה כמובן כבר הספיקה להכין מהשעונית יצירות יפייפיות..
O ofekdean New member 31/12/10 #12 יצא מקסים אצלי בבית וגם בבית הוריי תמיד משתמשים בפלייסמטים. להורים שלי יש ממש אוסף מכובד אני בטוחה שיהיה שימושי
יצא מקסים אצלי בבית וגם בבית הוריי תמיד משתמשים בפלייסמטים. להורים שלי יש ממש אוסף מכובד אני בטוחה שיהיה שימושי
פ פיית מרציפן New member 1/1/11 #20 הדס זה פשוט שובה לב התבעוניות, הציורים , תפירה , הגימורים פשוט יפהפה.