וזה מהיום יש עוד המוווון דניסים בים
K KarahaNa1 New member 16/1/13 #2 אחלה יום נופל על וואחד בור והם יוצאים ללא הפסקה פשוט ללא הפסקה לאחר 6 שעות והמון הנאה יוצאים הרבה דגים מצליח למכור/לחלק את כל הקטנים, ובנוסף חנות דגים שקנתה חלק מהדגים ניקתה לי את כל הגדולים חחח גם כייף גם כסף גם דגים וגם לא ניקיתי יש יותר טוב מיזה?
אחלה יום נופל על וואחד בור והם יוצאים ללא הפסקה פשוט ללא הפסקה לאחר 6 שעות והמון הנאה יוצאים הרבה דגים מצליח למכור/לחלק את כל הקטנים, ובנוסף חנות דגים שקנתה חלק מהדגים ניקתה לי את כל הגדולים חחח גם כייף גם כסף גם דגים וגם לא ניקיתי יש יותר טוב מיזה?
K KarahaNa1 New member 16/1/13 #5 לאחר ניקוי חוזר אצלי בבית להפתעתי הבחור מהחנות ניקה ממש טוב, חוץ משטיפה יסודית לא היה צורך בניקוי נוסף
לאחר ניקוי חוזר אצלי בבית להפתעתי הבחור מהחנות ניקה ממש טוב, חוץ משטיפה יסודית לא היה צורך בניקוי נוסף
ד דם צה וב New member 16/1/13 #4 איזה יופי! אפשר לדעת על איזה פיתיון נתפס? ומה בערך מרחק הזריקה שלך? אני פשוט לא העלתי תוצאות משמעותיות עם הרולר,דווקא הבוס מאיר יותר פנים
איזה יופי! אפשר לדעת על איזה פיתיון נתפס? ומה בערך מרחק הזריקה שלך? אני פשוט לא העלתי תוצאות משמעותיות עם הרולר,דווקא הבוס מאיר יותר פנים
K KarahaNa1 New member 16/1/13 #7 קלאמרי בלבד גמברי זה בזבוז של זמן עם רצועת קלאמרי טרייה ועבה אפשר להוציא 20 חתיכות והיא עדיין על הקרס... לגבי מרחקי הזריקה זה תלוי איפה הלהקה נמצאת.... יכול קרוב מאוד ויכול גם רחוק אבל בעיקר קרוב/קרוב מאוד
קלאמרי בלבד גמברי זה בזבוז של זמן עם רצועת קלאמרי טרייה ועבה אפשר להוציא 20 חתיכות והיא עדיין על הקרס... לגבי מרחקי הזריקה זה תלוי איפה הלהקה נמצאת.... יכול קרוב מאוד ויכול גם רחוק אבל בעיקר קרוב/קרוב מאוד
K KarahaNa1 New member 16/1/13 #8 כמובן שנתפס עם מקל זרזור ומשקולת 20-30 ג' כשיש הרבה אין טעם במקל חוף כבד ומסורבל...