וזה למה אני עייף!!!!

וזה למה אני עייף!!!!

ובכן, אתמול עבר עליי יומי בנעימים וללא ארועים חריגים. הגיע הזמן לשוב לביתי ואל חיק משפחתי. ומה קרה? כן? אתם שואלים מה קרה? ובכן כלום פשוט שבתי הביתה. כמובן שאת פניי מדושנות העונג קיבלו זש"נ והוד האהובים. חיממנו לנו לאכול, אכלנו כדבעי. וריחות האוכל עוררו את יצר תאבונו של הוד זש"נ הכינה לו "אוכל", אלק אוכל. נוזל לבן ומצחין בשם מטרנה אז מה הפלא שהוא בוכה? אבל אין ברירה. את הסטייק הטחון שניסיתי להגניב לבקבוקו זש"נ תפסה וכמעט והוציאה אותי להורג. טוב נחזור לעיניננו. ובכןו התיישבתי בניחותא הוד בחיקי בקבוקו בפיו,ואני מקפיד לנשום עליו נשימות בריח טחינה ביתית עם הרבה שום (שיהיה לו קצת טעם) לאחר שירום הודו סיים את סעודתו,שחרר את גרעפסו (יש עתיד) הוחלף טיטולו,נמצץ מוצצו, ונעצמו עיניו לשנת היופי. הלכתי "לפינת העונש" ז"א למירפסת כוס קפה ביד אחת וסיגריה בריאה בשנייה. ומכיוון שמשעמם לנפוח עשן לבד מצאתי את עצמי בוהה על כביש גהה שנשקף מהמרפסת ועל מפעל קוקה קולה מעבר לכביש. וראה איזה יופי! על קיר המפעל הותקן שעון ע - נ - ק מואר בצבעי אדום וסגול כמהופנט בחנתי את הפלא עד לסיום מקל הבריאות מעלה העשן. חזרתי אל חיק הסלון והבחנתי שאני עייף בצורה מוזרה. והשעה רק 18:16 אז איככה?לאחר כשעה שוב חשקה נפשי במקל הבריאות יען כי הרגישה היא את ריאותיי קורסות מעודף חמצן נקי. ושוב יצאתי ל"פינת העונש" שוב בוהה בפלא השעוני הזה. לאחר 3 דק' של בהייה הבנתי מדוע זה ואיך זה שאני עייף כל כך. פשוט מאוד! השעון הארור הזה תקוע על השעה 10:10 כאילו כבר רוב הערב עבר עליי. אלא שלמרות הגילוי המרעיש הנ"ל מהסיגריה הזו כבר חזרתי בזחילה.

a n a t i 3 3

New member
הכל בגלל ../images/Emo133.gif אחד....

כתיבה מדהימה, נהנתי לקרוא! אמרו לך פעם שהסיגנון שלך דומה לסיגנון של יאיר לפיד
עם רמת כתיבה כזאת... אתה חייב להוציא ספר! (לא אתפלא אם הוא כבר בדרך
) בטוחה שאני לא הראשונה שמיעצת כך!

ויק1

New member
עכשיו אני יודעת בוודאות

שאתה לא בודה את הסיפורים האלה מליבך.... אתמול בערב במקרה עברתי בכביש הזה וראיתי את השעון עליו סיפרת וכן את השעה המדוייקת בה נקבת. קבל ח"ח על רכישת אמוני מחדש בך

למעלה