וזה לא רק סקס

אופקקקק

New member
וזה לא רק סקס

ענבל כבר דיברה על זה בערך, בעקיפין... על אהבה ממרחקים. אז ככה, אני והוא הכרנו בצ´טים לפני שלוש וחצי שנים, הוא מגבעת זאב ואני מאיזור רחובות, חצי שנה שוחחנו בטלפון, נעשנו ידידים ממש טובים, הייתה לו חברה והוא היה מתייעץ איתי פה ושם. הם נפרדו ואחרי תקופה מסויימת ויום אחד יצא לנו להפגש בת"א, אני הוא ועוד ידיד שלי, הידיד הלך, נשארנו שנינו.. עבר עלינו ערב לא קל בכלל (ארוךךךך) וכשהוא ליווה אותי לאוטובוס התנשקנו ופה התחיל הבלאגן התחלנו להיות יחד, אני בבסיס סגור בפ"ת והוא גר ליד ירושליים ומשרת בת"א כל סופשבוע הוא ישן אצלי, אני הייתי אצלו רק פעם אחת כי ממש מפחיד להגיע אליו. אחרי חודש וחצי התייאשנו ונפרדנו בכוח, בגלל המרחק, חשבתי כשהוא ישתחרר יהייה יותר טוב, עבר לו הזמן...אני והוא משוחחים מידי פעם בטלפון והוא בכל זאת היה בא לישון אצלי פעם ב... היינו מתנשקים ומתחרמנים קצת וזהו..הוא היה הולך. הוא השתחרר וכלום לא השתנה! לאחר איזה שנתיים של יחסים מוזרים שכאלה, שכבתי איתו. הסקס הראשון שלי מרגש. כל פעם שאני רואה אותו אני מאושרת, כל פעם שהוא הולך אני בוכה. ובכל השלוש שנים שאני מכירה אותו, הוא לא יצא עם אף אחת אחרת חוץ ממני ואני חופשי ניסיתי להתאהב באחרים, הוא כמו רגיעון של הדס בשבילי, מילה אחת ממנו כשאני עצבנית ואני הופכת לרגועה. בסופשבוע האחרון, ההורים שלי היו בח"ול הוא בא לישון אצלי, היה לנו סופשבוע מדהים!!! וכמובן הוא היה צריך ללכת בשלב כלשהו..שוב התחלתי לבכות. אני אוהבת אותו, והוא גם אוהב אותי. האם להסתכן בנסיעה של 3 אוטובוסים באיזורים המסוכנים של ארצנו? או פשוט לוותר.??? אני אומרת לכם זה גבר לחתונה!!

amir_aikido

New member
אתם כבר ביחד - למה לוותר

מהתיאור שלך אתם כבר ביחד, רק לא מודים בזה. אז למה לוותר
אמיר

אופקקקק

New member
כי...

אנחנו מתראים פעם באף פעם....הא כן...ואני מנסה לצאת עם אחרים...

amir_aikido

New member
נשאר לא ברור

לא מבין, ירושליים - מרכז זה לא כזה רחוק, וגם גבעת זאב היא עדיין לא בדיוק מקום בשיא הסכנה, את מעט מגזימה. אין שום סיבה שלא תחליטו לנסות ולהיות חברים באמת ולהפגש הרבה יותר. סה"כ אם יש לאחד מכם רכב אז נסיעה לירושלים לא לוקחת יותר משעה (שלא בשעות העומס), וגם אם לא עדיין תוכלו לנסות ולהפגש גם איזה פעם באמצע השבוע, חוץ מהסופשבוע, אמנם לא מספיק, אבל לא פעם באף-פעם. מכיר זוג נשוי שכשהכירו היא גרה בירושליים והוא ברחובות, אז מה, לא להגזים. מרחק לא מוכרח להרוג מערכת יחסים. הוא עלול לשמש תירוץ כשמערכת היחסים לא מספיק טובה, אבל זה לא נשמע המקרה שלך. אז למה את מחפשת מישהו אחר כשכבר יש מי שמחזיק את ה
שלך בידיים ונותן לך
גדול
לא חבל
אמיר

seadiver

New member
תגידי את עושה מעצמנו צחוק?

את אוהבת אותו , הוא עושה לך טוב מילה את ממנו את נהיית רגועה הוא בשבילך כמו רגיעון של הדס. הסקס איתו מדהים , כשאת רואה אותו את מעלה חיוך על שפתייך וליבך שר . יש לי חדשות בשבילך את מאוהבת בבחור הוא עושה לך את זה אז למה לפספס את העיניין ? למה לפספס נפש תאומה , אהבה טהורה. לכל בעיה יש פיתרון , תפעילו טיפ טיפה את הקלבסה ותגיעו לפתרון הולם לשניכם. סליחה על הקלילות ומה שלא יהיה למה אני אחרי סופשבוע של פירוק חושים ועוד באילת. שלך SEADIVER

אופקקקק

New member
היי חומד

אני שמחה שאתה באופוריה (אולי תיתן קצת יא קמצן!!!) אבל זה לא כל כך פשוט, בגלל העבודות והמקום המסוכן שהוא גר בו...

אקווה

New member
זה נשמע

כמו משהו ששווה להסכן בשבילו... אם יש הכל - אז מרחק יפריד? לא נראה לי... אם יש עוד סיבות - זה כבר משהו אחר....

קודם כל

מזל טוב בובה! מצאת אהבה, ותסכימי איתי שקשה למצוא... ועכשיו לפי דעתי השאלה היא איך לממש אותה ולא אם לממש אותה. מה זה מסוכן? ללכת לבית קפה זה לא מסוכן? לסרט? למסעדה? להסתובב בתל- אביב/ נתניה/ חדרה/ ראשון/ פתח תקווה/ איפה לא, זה לא מסוכן? אז מה? אז חיים בפחד? אז לא זזים מהבית? לא תקין לדעתי. אוטובוס זה מפחיד, מסכימה איתך, ולא חשוב לצורך העניין לאן הוא נוסע, אז מה? לא ניסע באוטובוס? לא נחייה כי אנחנו מפחדים למות? אם הוא באמת מוצא חן בעינייך ממי, ואחרי שלוש שנים של הכרות את כבר אמורה לדעת אם הוא מוצא חן בעינייך, את תיסעי, כמו גדולה תיסעי... ואם אתם רציניים שניכם אז אפשר לדבר על לגור יחד במקום שיתאים לשניכם. ונתי, אם הוא באמת מוצא חן בעינייך, תפסיקי לצאת עם אחרים, זה לא פייר.

הנקודה מתביישת...../images/Emo12.gif

שכחתי את הבירה
לשירת ההמנון נא לעמוד! וירושליים...

למעלה