וזה לא מתחבר...

כרמית.

New member
וזה לא מתחבר...

זה עתה התקנתי את Active Synce 3.7 על מערכת הפעלה XP עברית הפוקט פי סי שלי הוא דגם 1930 עם מערכת הפעלה 2002 (הישנה) כשאני מחברת את הPPC למחשב, האייקון של ה-AS הופך ירוק וכתוב: Connecting... ושום דבר לא קורה. ב-PPC עצמו מופיע - Not Connected מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

ron20

New member
../images/Emo26.gif

שלום כרמית. לידיעתך ה 1930 חמוש ב windows mobile 2003 ... לעניין החיבור, לחצי לחצן ימני על האיקון של ActiveSync בשורת המשימות. בחרי ב connection settings ודאי שיש V ליד allow usb connection בלבד. חברי את המכשיר ונסי לסנכרן.

כרמית.

New member
הממ.. מוזר

ירון, תודה על העזרה. פעלתי לפי עצתך ועכשיו... עם החיבור, הפוקט מזהה את התוכנה, כותב User Authenciated מופיע connected בדיוק לשניה אחת ואז שוב Not Connected במסך של ה-AS לא קורה שום דבר חדש עדיין ירוק ועדיין מופיע Connecting... ולא קורה שום דבר. היש עצה נוספת? אלפי תודות.

ron20

New member
אין בעד מה ...

קצת בנאלי ... נסי אתחול ל PC וסופט ריסט לפוקט, זה יכול לעזור. כמה שאלות (אם עדיין לא עובד): - זה סנכרון ראשון
יש partnetship
- יש לך התקני USB אחרים פעילים במחשב
- את מחברת את הכבל לבקר שעל הלוח
- האם הבקר תומך USB2
אם כן .. האם מותקן SP1 ל XP

כרמית.

New member
אתחול וסופט ריסט לא עזרו

אכן סנכרון ראשון. אין partnership... המכשירים לא מגיעים למצב הזה. התקן USB היחיד שפועל לי הוא עכבר, אבל גם כשניתקתי אותו לא עזר. אכן מחברת את הכבל לבקר והבקר אכן תומך ב-USB2. מה זה SP1 ואיך אני יודעת אם יש לי אותו?

כרמית.

New member
נופל האסימון (אולי)

sp1 זה service pack 1? אם כך, אז כן - מותקן אצלי.

ron20

New member
אני מנסה ... ומקווה שזה הכיוון ...

(מנסיוני זה יכול להיות) רקע: חלונות XP לא תומך במקור ב USB2, וחברת מיקרוסופט מפיצה עדכונים שנקראים service packs (ובקיצור SP וספציפית שוחרר די מזמן SP1). אחד השיפורים השציע SP1 הוא תמיכה ב USB2, קרה לא אחת שבקרים תומכי USB2 עשו חיים קשים ללא SP1... איך בודקים: פותחים סייר קבצים לוחצים על "עזרה" ו "אודות" ושם כתובה גרסת החלונות. דבר נוסף: שווה לנסות להתקין את הדריברים של ה USB (שאמורים להיות ב CD של לוח האם) שוב, אני מקווה שזה הכיוון הנכון ...

כרמית.

New member
הגיע הזמן להתייאש... ../images/Emo10.gif

SP1 יש וכל הדרייברים של ה-USB טוענים להיות מעודכנים...
ושוב תודה לך ירון על ניסיונות העזרה. (אני הולכת לבכות קצת בפינה עכשיו)

aisraeli

New member
פתרון אפשרי

גם אני ביליתי אחה"צ ארוך. הנה מה שעבד אצלי. ב-activesync תחת OPTION תורידי את כל התכניות שנמצאות בסנכרון. עכשיו תכניסי המכשיר לסנכרון ותוסיפי כל פעם תכנית ואז תסנכרני. בסוף כולם יחזרו ויעבדו. ו"תודה" לחברי הפורום שלא התיחסו כלל לשאלתי מהיום. את התשובה מצאתי לבד...

ron20

New member
פתאום אני שם ../images/Emo23.gif

שאת עם AS3.7 ... נסי להתקין את 3.71 ... (לא להבהל שההתקנה כאילו נעצרת לקראת הסוף - סבלנות) וכמובן ... לא להתייאש .. ובטח שלא לבכות

genesis

New member
רעיון...

הייתי מציע לך דווקא בניגוד לדעתו של ידידי להתקין את האקטיס סינק הגירסא הקודמת אני חושב שזה 3.6 או 3.5 כמו כן בידקי אם הלוח שלך באמת אומך ביציאת ה USB שאת מכניסה אליו את העריסה . (ישנם מקרים שטכנאי המחשב לא חיבר את כל יציאות ה USB בזמן הרכבת המחשב .) עוד רעיון הוא לא לסנכרן את הכל יחד אלה לסנכרן אחד אחד .

ron20

New member
אהלן איציק...

עד כמה שאני יודע WM2003 לא אמורה להסתנכרן מול גרסאות נמוכות מ 3.7 אבל אולי אני טועה ...ובכל מקרה 3.71 גרסה טובה.

ron20

New member
אבל לפי מה שכרמית

אומרת אין לה בכלל partnership... כמובן שזה עדיין לא אומר שאנחנו בכיוון, אבל רוב בעיות ה"אין תקשורת" מקורן בוסגיות חלונות-USB.

למעלה