וזה חוזר

וזה חוזר ../images/Emo24.gif

100 דברים שאפשר לעשות עם חציל 1)להשתמש בו כמעצור לדלת. 2)להלביש אותו בשמלת בובה ולישון איתו. 3)לרוקן לו את התוך, לשים שם מכתב, ולזרוק לים. 4)לנקב אותו, להעביר בו חוט, ולתלות אותו מסביב לצוואר כשרשרת. 5)לזרוק אותו מהקומה העשירית על אנשים, כמו שקית מים :> 6) לתרום אותו למוכרי שווארמה הומלסים. 7) לבדוק עם הוא דליק, אם הוא כן, אז לזרוק אותו מהחלון וצעוק: "מטאור!". לשים אותו בכלוב, לגדל אותו, ולנסות להאכיל אותו בחסה. 9)לשחק איתו "חיי שרה" עד שהוא מתפוצץ. 10)למלא אותו בפודינג, ולבדוק אם החתול יאכל את זה. 11)להשתמש בו כמטרה לפגיעה עם שוריקנים. 12)להאיר עליו עם פנס, לצעוק עליו, ולחקור אותו (מעולה למי שרוצה להצטרף לשב"כ). 13)לעשות נגדו תחרות מבטים. 14)חציל מתאבד-לתקוע בו את כל סטוק ה20 קילו "סופר טייגרים" שנשארו מפורים, ו: "קא-בום!". 15)להשתמש בו כמשענת לספר. 17)לבשל אותו עד שהבפנים שלו רותח, להזריק לו גבינה מותכת רותת, ולזרוק את זה על ילדים שאתה שונא... 18)לנסר אותו ולראות אם הוא צורח. 19)לשחק איתו באמבטיה בשודדי ים. 20)לקשור לו ולעוד חציל טופרי מתכת מסביב לגוף, להכניס אותם לזירה, ולערוך "קרב חצילים". 21)להרביץ איתו למישהו עד שהוא יתעלף. 22)לערוך תחרות טריוויה בינו לבין עארס מצוי, כדי לראות מי ינצח (למרות שברור שהחציל). 23)לצבוע אותו בוורוד לוהט, ולגדל אותו בתור "מיני פקצה". 24)לתקוע בו מברשת שיניים, ולהשתמש בו כסטנד ליד הכיור. 25)לקלף לידו בצל עד שיבכה. 26)לשים מוזיקה רומנטית, לעמעם את האורות, לישם אותו עם עוד חציל לבד בחדר, ולראות מה יקרה. 27)לשים לו משקפי שמש, ולהטיס אותו בחדר כמו ניו מהמטריקס. 28)ללמד אותו לכתוב ולקרוא, כדי שהיה לו השכלה בחיים. 29)להפגין איתו נגד הצימחונים, כי מה שהם עושים זה רצח עם. 30)להוציא לו תעודת זהות ולתת לו להצביע. 31)לשים עליו כובע גרב, לתת לו אקדח, ושישדוד את הירקן (let my ppl go!). 32)לעשות בו שינוי גנטי ככה שיהפוך לענקי ושישמיד את יפן (עד שהפאוור רנג'רס יגיעו). 33)להתאמן עליו על הנשיקות הצרפתיות שלך. 34) לעשות טקס פולחן, ולהקריב אות לשטן (עם פנטגרם ממילוי חציל והכל). 35)לתלות עליו חתיכות נקניק, ולזרוק אותו לאקווריום מלא בפיראנות. 26)למרוח עליו פרומון לציפורים, ולשים אותו בכיכר דיזינגוף (ליד המזרקה). 37)להטיח אותו על נייר שעל הקיר, ולקרוא לזהאומנות מודרנית. 38)להתחרות איתו בתחרות שתייה, ולראות כמה טקילות הוא יכול להקפיץ. 39)לקשור אותו לקיר בשרשראות מתכת, ולענות חציל אחר מול עיניו. 40)להדביק אותו בקצה העיפרון כקישוט. 41)לתלות אותו על המראה באוטו. 42)לשים אותו בחומר ראדיואקטיבי, ככה שיקבל כוחות על (סופר חציל!). 43)להאשים אותו בכל דבר שקורה בבית (אמא זה לא אני, זה החציל!). 45)לבדוק אם הוא יורד במים של השירותים. 46)להשתמש בו בתור ספוג במקלחת. 47)לקשור אותו ברצועה, וללכת איתו ברחוב. 48)להדביק אותו על הגב, ולהגיד שזה התאום הסיאמי הלא מפותח שלך. 49)לבדוק עם ערפדים רגישים גם אליו (שומים סאקס!). 50)להציג אותו להורים בתור החברה החדשה שלך. 52)להסתובב איתו, לדבר מהבטן, ולאמר שהחציל אמר את זה. 53)לרווקות זקנות ונואשות, להתחתן איתו בקובה (כי שמה הכל מותר). 54)ואז להתגרש ממנו, ולהפסיד את כל הכסף והילדים כי הוא השיג עו"ד טוב יותר. 55)לקשור אותו מעל הדלת לידית בחוט, ואז כשמישהו יכנס, זה יפול לו על הראש. 56) להשתמש בו כחומר גלם חדש, לביניין שאתם בונים. 57)ואז להעצר באשמת רצח המוני בעוד הוא בונה את האליבי שלו בהוואי. 58)להנחית אותו בבסיסי ארצות אוייבות, וככה לכבוש שטחים. 59)להסניף ביחד איתו דבק מגע, ולראות איך הוא הופך לכחול. 60)לשים אותו על הכתף, ללכת איתו ברחוב, וברגע שמישהו יגיד לך "יש לך חציל על הכתף, אז: 61)להתחיל לרוץ ברחוב כמו מטורף, ולצרוח: "תוריד אותו!!!". 62)להתפס עושים איתו אהבה במיטה, ואז לצעוק: "אתם לעולם לא תבינו את הקשר בינינו!". 63)לעשות איתו מסיבת פיג'מות, רק אתה והוא (כי אין לך חברים, כי אתה מסתובב כל היום עם חציל). 64)להשתמש בו בתור בקבוק באמת או חובה. 65)לחתוך אותו, ותלות אותו על חוטים בגבהים שונים,ולעשות מובייל. 66)לקעקע תמונה שלו על הזרוע. 67)להקפיא אותו, ולהפשיר אותו בעוד 1000 שנה בעתיד. 68)לגלף ממנו בובות וודו, ולנעוץ בו מחטים. 69)לצלם אותו בפוזות סקסיות, ולהוציא אלבום פלייבוי של חצילים. 70)להכין ממנו מחזיק מפתחות. 71)לתת לו להגיש תוכנית בוקר בערוץ 2. 72)להכין ממנו סטנדים, ולהביש עליו פאות וכובעים. 73)לעשות עליו סדרת ריאליטיי (12 חצילים סגורים בתוך וילה אחת, מי יהיה... הסביח...). 74)לזרוק אותו לשמיים וליירט אותו. 75)לכסות אותו בחרדל, ולהתחיל להעביר אותו על כל הגוף בשקסיות... 76)לתקוע בו מצלמה, ולקרוא לו: "פלאפון הדור ה-4". 77)לרוקן אותו, להלביש לו שתי רצועות, והינה, תיק גב אופנתי. 78)לתת לו לשבת על אופניים בלי כיסא, ולהריץ אותו על דרך סלעית במיוחד 79)להשמיע לו בריטני ספירס עד שהוא יתפוצץ. 80)לשלוח אותו לירח (צעד קטן לחציל, צעד גדול לסביח!). 82)להכין ממנו מילוי לספוגניה. 83)לשחק איתו פוטבול. 84)לשים אותו בפורס הלחם הזה שיש בסופרמקטים, ואז לזרוק את החתיכות כמו כוכבי נינג'ה. 85)להעביר אותו בין מאוורר פועל על כוח מירבי. 86)לנסות לשכנע אנשים (ואת עצמכם) שזה לא חציל, זה אבוקדו. 87)לאיים עליו שאם עוד פעם אחת הוא יגע לכם בקוטג', אתם תהרגו אותו. 88)לעשות ממנו כרית סיכות. 90)לתלות אלף חצילים על העץ, ולשיר: (אם אחת יפול ויתפוצץ, 999 חצילים על העץ!). 91)להשקות אותו בתה ב4 בצהריים, לקרוא לו פיליפ. 92)לקצוץ אותו דק ולעשן אותו. 93)לפתוח לו פורום מעריצים בפורומים של "תפוז". 94)לתת לו לעשות ביייביסיטר על אחותך הקטנה בזמן שההורים לא בבית. 95)ואז לתבוע ממנו מיליונים כי הוא התעלל בתינוקת. 96)להפוך אוותו למנחה בערוץ הילדים, ולראות אם הוא ישבור את השיא של עודד מנשה. 97)להכין ממנו קונדישינר בניחוח חצילים. (יש מפסיפלורה, אז למה לא חציל?). 98)לתת לו לשיר דואט עם שרית חדד (כי חוץ ממנו, היא עשתה דואט בעירך עם כולם). 99)לייסד איתו את דת ה"חציליזם". 100)ואז להעליל על המללפפונים שהם מכינים את המצות שלהם ממיצים של חצילים קטנים.

60 דרכים לדעת שאתה ישראלי

1. לשאול "יש הנחה לחיילים?" גם אם עברו 10 שנים מהשחרור 2. להאמין בעין הרע אבל לא להודות בזה בפומבי. 3. לחשוב שכל היהודים באמריקה מיליונרים. 4. להגיד, "אוי, שתהיה לי בריא," למי שרוצים בעצם שילך לעזאזל. 5. לספר כל החיים איך פעם כמעט קניתם פיסת אדמה ששווה היום מיליונים. 6. לאכול סוכריה על מקל בצורת תרנגול אדום. 7. להתריע בהבהוב אורות מפני מכמונת משטרה למכונית שבאה ממול. 8. לקנות מכונית מהשכן ולהצטער על כך כל החיים. 9. לבדוק פעם בדקה (לפחות!) את עוצמת הקליטה בסלולרי שלך. 10. להגיד על המכונית האיטית שלפניך: "זו בטח נהגת". 11. לא להודות שלא הבנתם חצי מילה בהצגה שראיתם בלונדון. 12. לשכוח מילים בעברית אחרי שבוע בניו יורק. 13. לדבר באנגלית כדי שהילדים לא יבינו. 14. לחשוב שזכיה בלוטו זה רק עניין של זמן. 15. להגיד בכל פעם מחדש שמלכת היופי של השנה ממש על הפנים. 16. לשמור בסתר קמיעות בארנק, באוטו, בבית ובעגלה של התינוק. 17. להתרגש כל פעם מחדש מהשיר "ירושלים של זהב" בביצוע שולי נתן. 18. לא לפספס אף מהדורת חדשות. 19. להגיד כל ערב: "איך דליה מזור לא משתנה". 20. לחשוב שהפלאפל שאתה מכיר הוא הכי טוב בארץ. 22. לקנות בחו"ל נעלי ספורט לכל המשפחה. 23. לזהות בחו"ל ישראלים עוד לפני שהם פותחים את הפה. 24. להגיד: "אין כמו אל-על, ביטחון זה ביטחון". 25. לרפד את מושבי הרכב החדש בכיסויי מושב נוספים. 26. לגלות יום אחד שחצי מבנות הארץ צובעות את השיער באותו גוון. 27. להחליף את המכונית רק בגלל שהשכנים החליפו. 28. להיכנס ברוורס לרחוב עם שלט "אין כניסה". 29. לגלות שחצי מדינה לומדת מנהל עסקים ותקשורת. 30. להגיד למתרימים השונים שדופקים בדלת: "תרמנו כבר בעבודה". 31. לאכול את הצהוב של ביצת העין בסוף. 32. לאכול את הצהוב של ביצת העין בהתחלה. 33. לא להודות שפחדתם במלחמת המפרץ. 34. להחסיר פעימה בכל פעם שהחדשות נפתחות במשפט: "דובר צה"ל מודיע..." 35. לעשות רשימה של צ'קים שקיבלתם לחתונה... ולא לשכוח "לנקום". 36. לצפור ולהבהב לרכב שלפניך רק כדי להגיד לו שהדלת שלו לא סגורה טוב. 37. לחטט באף בזמן הנהיגה, כי ממילא אף אחד לא רואה... 38. לשטוף את האוטו פיקס במשך 4 שעות כשאתה לא יודע לעשות ספונג'ה בבית. 39. להתפאר שמישהו ממש מפורסם גדל איתך בשכונה ותמיד חטף ממך מכות. 40. לדעת שמישהו משקר לך כשהוא אומר: "להגיד לך את האמת?..." 41. לעצור ברמזור אדום ומיד לבדוק מי הנהג במכונית הסמוכה. 42. לצפור לרכב שלפניך שבריר שניה אחרי שהאור ברמזור התחלף לירוק. 43. לתדלק רק בתחנות דלק שמחלקות עיתון חינם. 44. לעשות ספונג'ה יחפים עם מוזיקה בפול ווליום. 45. להגיד בקנאה שדיילת אוויר היא בסה"כ מלצרית. 46. להתפלל לאלוהים רק כשצריך טובות... 47. לחשוב שתוצרת אמריקה זה הכי טוב. 48. לחשוב שתוצרת גרמניה זה הכי חזק. 49. לחשוב שתוצרת שוויץ זה הכי בריא. 50. לחשוב שתוצרת המזרח הרחוק לא שווה כלום. 51. לנגב חומוס עד שהצלחת מבריקה. 52. לקטוף סברס ולהתמלא קוצים למרות שזול יותר לקנות בסופרמרקט... 53. לאכול גמבה במילוי גבינה לבנה. 54. לא לקחת את העיתון הראשון בערימה! 55. להגיד "זו הסיגריה הראשונה שלי היום" כדי להרגיע לעצמך את המצפון. 56. לזהות בטלויזיה מישהו שאתה מכיר ולצעוק בהתלהבות "אני מכיר אותו". 57. לחשוב שהעדה שלך היא הכי טובה (חוץ מהכורדים). 58. לחשוב שהחמין של אמא שלך הכי טעים בעולם. 59. לענות "יהיה טוב" כששואלים אותך מה נשמע. 60. לשכוח שגם "ביצי המשק" יוצאות בסופו של דבר מ... תרנגולת .

וזה כי ביקשתם שוב בעע

100 דברים שאפשר לעשות כשמשעמם,נא לא להתיאש תיהיו כמוני..!! אז כן, כולנו סובלים מדי פעם ממכת שיעמום קשה..כמוני עכשיו מביאי לכם המון דברים שתוכלו לעשות כשמשעמם לכם. תבלו.......... 1. לדפוק את הראש במסך של המחשב או של הטלוויזיה ולהעלות השערות מדוע אתה לא יכול להיכנס פנימה 2. להגיע למסקנה שאתה שמן ולהיכנס לדיכאון זמני. 3. להזמין פיצה 4. להזמין פיצה לבית של השכן שלך... 5. להזמין פיצה לבית של השכן שלך ולהזמין את עצמך ל"ביס קטן" כי אתה בדיאטה.... 6. לדפוק ת´ראש בקיר עד שיצא דם 7. לנקות את הדם... 8. להתקשר לידיד טוב שלך ולהתחזות לאיש מכירות ולנסות למכור לו "חמרמורת" 9. בסוף השיחה להגיד לו שיש מצלמה נסתרת מאחוריו... אהההההה! 10. להוציא ולהכניס את הראש מהחלון ולבדוק את הבדלי הטמפרטורות 11. להתקשר למישהו ולהגיד "הלו, הלו, הלו, הלו..." עד שהוא ינתק... 12. להתקשר אליו בחזרה ולנגיד לו שזה לא יפה לנתק ככה בפרצוף... 13. להכניס את הכלב של השכנה למיקרו ולראות תוך כמה דקות הוא מתפוצץ... 14. לארגן הימורים לפני... 15. לרדת למטה ולצעוק (!) על כל אחד שעובר ברחוב שילך בשקט כי יש אנשים שרוצים לישון 16. לנסות ללמוד בעל-פה את המשפט שרה שרה שיר שמח שיר שמח שרה שרה 17. ללכת לאנשים שאתה עושה אצלם בייביסיטר ולהגיד שהילד הזעיק אותך ורק על הטרחה שישלמו כסף 18. ללכת לבית הקולנוע הקרוב ולצעוק לאנשים את הסוף של כל סרט... שכל אחד ידע... 19. אבל רק אחרי שהם קנו כרטיס! 20. להתקשר לסתם אנשים ולנסות לנהל איתם ויכוח על כמה שהחברה הישראלית מדרדרת מיום ליום. 21. אם אותו אחד תומך בדעתך, שנה אותה! 22. למד את כל ספר הטלפונים בעל-פה... 23. למצוא בבית דברים תקינים לחלוטין ולשבור אותם 24. לנסות לתקן את מה ששברת 25. הצלחת לתקן? שבור שוב! 26. להיכנס לפורמים שונים באינטרנט ולהציף בהודעות שלא קשורות 27. לכבות ולהדליק ת´אור 28. כשישאלו אותך למה? תגיד שאתה מאותת לעב"מים... 29. לשחק ברופא וחולה עם עצמך... שווה לנסות... 30. לסדר מחדש את הדואר של השכנים 31. לשים תמונה מביכה ביותר של אחד האחים, מגיל שלוש עושה בסיר, בחדר המדרגות. 32. לנסות להבין בשביל מה אנחנו לומדים מתמטיקה 33. להגיד מלא פעמים "ינתי פרהזי" רצוף ולנסות להבין מה אמרת.... 34. לשאול את עצמך שאלות דביליות כמו : למה הכבשה שחורה? 35. למה תמיד דופקים ת´שחורים? 36. למה המשיח לא מצלצל? זה בגלל משהו שאמרתי??? 37. ברגע של ייאוש- לשמוע את הדיסקים של הדצ"ים... 38. לתהות למה יש לך את הדיסק הזה בכלל? 39. להכין קטע ריקוד כהפתעה לאמא ואבא 40. לראות מה קורה כשסותמים את האף, עוצמים עניים, עומדים על רגל אחת ואמרים שניצל שלוש פעמים 41. לגלות שלא קורה כלום... אתה בטח מרגיש מאוד מטופש ברגע זה... 42. להתקשר לאבשלום קור הביתה ולשאול איך קוראים לצ´ופצ´יק של הקומקום? 43. וברבים??????? 44. לחלום על מקומות שיכולת להיות בהם עכשיו אם היה לך כסף 45. להאשים את הדוור שהכל בגללו, ושיפסיק להביא לך חשבונות! 46. להזמין מונית הביתה מכל חברת מוניות ולא לרדת.... 47. למזוג מים ליד מישהו שישן ולראות מה קורה לו... 48. תעודד אותו לא להפסיק! 49. להתקשר למישהו בשתיים בלילה וללחוש לו בטלפון - In Seven Days..... 50. להכין עוגה 52. לא לאכול אותה בתירוץ של הדיאטה מההתחלה... 53. לנסות לחשוב למה תמיד בסרטי אימה הם לא מסתכלים אחורה כשצריך? 54. או למה גם כשהם מפחדים הם מתעקשים להיכנס פנימה בתירוץ עלוב של "אני חייב את זה לעצמי" או "למען סבתא שנדרסה לפני חמישים שנה!" 55. עדיין משעמם? סדר ת´חדר 56. לראות גבעת חלפון אינה עונה 57. כשהאינטרנט עובד לעלות את כל תוכנות ההורדה ואז הכל יהיה לאט.. ככה שורפים ת´זמן! 58. לרשום את כל האנשים שאתה מכיר.. למקרה ותזכה בפרס חשוב... 59. לנסות להבין את המילים של השירים של שלמה ארצי 60. לשבת עם קלטת של ההופעה שלו ולרשום בצד מתי מתחיל ונגמר שיר.... זה מאוד יעזור לי, תודה! 61. להתקשר לאנשים הביתה וכשהם עונים הלו להגיד שאתה צריך לחשוב על זה לרגע.... 62. להתקשר לסוכנת נסיעות שלך ולבקש ממנה לשמוע את כל הדילים שקיימים עכשיו... 63. שתחזור שוב כי הייתה עסוק.. 64. לחזור לאותם אנשים שאמרת להם שתחשוב על זה ולהגיד להם שאתה עדיין חושב על זה 65. לראות את כל הפרקים של החדשות.... מתחילת הדרך! 66. לראות דודו טופז 67. בעקבות הצפייה בתוכנית לשלוח מכתב חריף לרשות השנייה שיורידו את התוכנית ומיד! 68. לא לשכוח לשים מספיק פלפל... 69. לנסות לחשב כמה מסטיקים עגולים אפשר לקנות ב-9,876,543,210 ₪ 70. לפתוח ולסגור את המקרר 71. לנסות להבין איך עשו שכשתפתח את המקרר האור יידלק... 72. להתקשר לחברת החשמל.. אולי הם יודעים... 73. אם כבר התקשרת לנסות לבקש מהם את הטלפון של הוגו.. או לפחות חתימה... 74. לחכות לגשם, לצאת למקום הומה על קופסא מעץ, לעמוד עליה ולהתחיל לצעוק שזה סוף העולם 75. לשים על כל אצבע לק בצבע אחר 76. לעשות תחרות האצבע היפה ביותר 77. להתקשר לעוד אנשים ולנסות לארגן מיס יוניברס.. 78. לעמוד מול מראה ולעצום עיניים בתקווה לראות איך אתה נראה כשאתה ישן.. 79. לכתוב דוקטורט... אפילו שאתה לא יודע מה זה או איך כותבים את זה... 80. לכתוב 100 פעם " אני לא משועמם, אני סתם בנאדם מסכן" 81. לקלוט שלקח לי שעתיים לכתוב את החרא הזה... 82. להבין שהייתי במצב מאוד קשה 83. אתם אפילו מוזמנים להרים לי טלפון ולשאול אם הכל בסדר 84. או סתם לקפוץ לבקר... גם ככה משעמם לכם! 85. להכין מכתב שרשרת מטומטם ולשלוח לכל הרשימה שלכם ב - icq... 86. לספור כמה שערות יש לכם על הראש... 87. לצבוע את השיער של החתול שלכם לבלונד 88. אז לחיית מחמד אחרת שיש לכם! אני אשם שאין לכם חתול????? 89. לא.. אני לא אכלתי אותו.... ואם כן אז אני מבקש סליחה טוב? 90. לקלוט שיש עוד 10 סעיפים! 91. לנסות להבין למה מההתחלה התחלתם לקרוא את זה.. 92. לקרוא שוב את המדריך....עד שימאס! 93. 100 תפוחים על העץ, 100 תפוחים, אחד נפל, כמה חבל 99 תפוחי עם העץ... 94. כשתגיעו לאחת תעברו ישירות שוב ל-100... 95. לראות כמה פעמים משפט התחיל פה באות ל´... 96. לראות את כל הפרקים של החבובות!!! 97. להחליט שהדיאטה הייתה רעיון גרוע ולהפסיק אותה 98. לא חשוב שרק לפני עשר דקות התחלת אותה... 99. לקרוא שוב את המדריך אבל הפעם לקחת זמן... אפשר גם לעשות טורניר בשכונה... מי קורא יותר מהר? 100. להכין מדריך: 100 דברים שלא כדאי לעשות כשמשעמם...

P:

10 דרכים לדעת שאתה צריך דיאטה. 1. אתה לא מגיע לכיס האחורי של המכנס שלך. 2. אפשר להשתמש בגומי מהתחתונים שלך לבנג`י. 3. כדי לצלם אותך לתמונת מחזור, צריך צילום מהאוויר. 4. אתה צריך לקום מהמיטה כדי להסתובב. 5. בחוף הים אנשים רצים מסביבך וצועקים: "להציל את ווילי!" 6. אתה מרגיש שאתה מבזבז יותר מדיי כסף על אוכל. 7. אם נתקעת במקום ללא מוצא ואין לך איפה לישון, הוצא את התחתונים ועשה מהם אוהל.

ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל חנקת אותי מח שמךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

elad4587

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רונע

זה היה אדיר ופשוט קורעעעעעעעעעעע כל הכבוד על ההשקעה יש לך כישרון אדיר!!!!

לכל הגברים המאוהבים P:

30 דרכים לבטא אהבה 1. להזמין עוגה שרשום עליה "אני אוהב אותך" 2. לרשום מכתב אהבה 3. לפרסם מודעה בעיתון 4. לפרסם באתר אינטרנט 5. לחרוט על עט 6. לקנות נר שרשום עליו "אני אוהב אותך" 7. להקדיש לה שיר ברדיו ולהגיד שאתה אוהב אותה 8. להקדיש לה שיר בפלאפון ולהגיד שאתה אוהב אותה 9. לקנות לה בגד שרשום עליו "אני אוהב אותך" 10. שלח לה פרחים ורשום בכרטיס שאתה אוהב אותה 11. שלח לה כרטיס אהבה וירטואלי 12. הכן שלט והדבק בבית הספר שלה 13. פרסם "אני אוהב אותך נעמה" בשלט חוצות 14. או שפשוט תרסס עם ספריי על איזה גשר.. 15. הכן לה מאכל כלשהו שאיתו תרשום "אני אוהב אותך" 16. קנה לה שמיכה/מגבת שרקום עליה "אני אוהב אותך" 17. רשום "אני אוהב אותך" על תמונה שלכם יחד 18. רשום על המראה שלה עם אודם "אני אוהב אותך" 19. כתוב לה שיר אהבה 20. בנה אתר שמוקדש לאהובה שלך 21. עשה לה שומר מסך עם תמונה שלכם יחד ו"אני אוהב אותך" 22. שלח לה קופסא של שוקולדים וכרטיס אהבה 23. תן לצייר לצייר אתכם יחד בעזרת תמונה ורשום למטה "אני אוהב אותך" 24. חרוט על עץ את שמותיכם ורשום "אני אוהב אותך" 25. שיר לה שיר אהבה ידוע 26. הכן לה דיסק עם שירי אהבה ורשום עליו "אני אוהב אותך" 27. השאר לה פתק "אני אוהב אותך" על האוטו 28. השאר לה פתק "אני אוהב אותך" על הדלת של הבית 29. שלח לה הודעת אס אמ אס "אני אוהב אותך" 30. קח אותה למקום רומנטי ופשוט תגיד לה "אני אוהב אותך

20 דרכים לעצבן את האקסים P:

חלק א' 1) להתקשר שלושים פעמים ביום ולנתק לפני שהוא/היא מספיק/ה לענות. 2) לשלוח לו/לה שמונה פיצות עם כל התוספות הביתה ולהגיד לו/לה שזה בגלל שהוא/היא שמן/ה. 3) לשכנע אותו/אותה שאת/ה רוצה לחזור אליו/אליה ואחרי שהוא/היא משתכנע/ת להגיד שזה היה בצחוק. 4) לשכנע אותו/אותה שאת/ה רוצה לחזור אליו/אליה ואחרי שחזרתם להגיד לו/לה שזה היה בצחוק. 5) לשכנע אותו/אותה להתאבד. חלק ב' 1) לגזור לו/לה את השפתיים. 2) לחבר לו/לה את האף לתחת. 3) לתלוש לו/לה ריס-ריס ולהביע משאלות. 4) למלא אותו/אותה מלח לאט לאט דרך האף עד שהוא/היא יתייבש/תתייבש למוות. 5) להזריק לו/לה כספית לדם. 6) להזריק לו/לה צבע לעיניים כדי לבדוק עם צבע האישון משתנה. חלק ג' 1) לבדוק איך נראה הראש שלו/שלה על מוט, או איך נראה הטחול שלו/שלה (מבחוץ ומבפנים). 2) לשרוף את איבר מינו/מינה ולהוציא דרכו את הכבד שלו/שלה (בד"כ שלה). 3) לתקוע בו/בה מוט מהתחת עד לפה ולהסתובב איתו/איתה ברחובות העיר. 4) לנסר לו/לה את הרגל ולדחוף לפצע קילו מלח. 5) לקדוח לו/לה חור בראש עד שאת/ה מגיע/ה לריצפה. 6) לשים אותו/אותה על כיריים ולראות אותו/אותה רוקד/ת כשמתחיל לשרוף לו/לה בכפות הרגליים עד שהוא/היא יתעלף/תתעלף. 7) להכניס לו/לה לפה זרנוק ולפתוח את המים עד שהוא/היא יתנפח/תתנפח ויתפוצץ/תתפוצץ.

20 דרכים לעצבן עובד מקדונלדס

1. כשמגיע תורך להזמין, בקש הסבר מפורט על כל מנה. 2. טען שלפי החישוב שלך מגיעים לך עוד שלושה צ’יפסים לפחות. 3. בקש להחליף את הצעצוע. ארבע פעמים. 4. בקש מהעובד להגיש לך את האוכל לשולחן. 5. איים שלא תיתן לו טיפ בסוף הארוחה אם לא יעשה את זה. 6. שאל אותו איפה קנה את הכובע היפה ואם הוא יכול לארגן גם לך אחד כזה. 7. בקש הרבה שקיות קטשופ, בלי ארוחה, "ותארוז לי בשקית". 8. דרוש בתוקף "מק-סושי" ועשה סצינות אם אין. 9. בקש ממנו להקריא לך את כ-ל המחירים כי אתה לא רואה טוב. 10. בקש ממנו להוציא את קוביות הקרח מהמשקה שלך. רצוי ביד. 11. פרוץ בבכי כשהוא אומר שכבר לא מחלקים בובות של דרדסים עם המנות לילדים. 12. בקש את הארוחה של ההמבורגר, אבל את ההמבורגר בצד. ואם אי אפשר אז את העגבניה, החסה והרוטב בצד. ובלי בצל. או לפחות, בלי יותר מדי בצל. 13. שאל אם יש הנחה לפנסיונרים. 14. אמור לו לברך את השף על הארוחה הנהדרת. 15. בקש את ההמבורגר שלך עשוי מדיום רייר. 16. שאל אותו אם הוא לא חושב שהוא עובד בעבודה מבזה. 17. החזר את המגש והתנצל: התחרטתי. 18. בקש ממנו להחביא את הצעצוע בקינוח, כי אתה "רוצה להיות מופתע". 19. פתח איתו שיחה על תאגידי ענק המנצלים עובדים, "הגיע הזמן למרוד! ואתה זה שתוביל את המרד!". 20. שאל אותו: "החצ’קונים הנוראיים על הפנים שלך, זה מהאוכל כאן?"

../images/Emo4.gifמאיפה את מביאה את זההההההה?

נראה לי שהמשה צריך ללמוד ממך... כשרון בכתיבה יוצרת

למעלה