וזה השיר שלי להיום..

רע ו ת

New member
וזה השיר שלי להיום..

שיר לשירה מילים:יהונתן גפן לחן:קורין אלאל דברי עכשיו ילדה אני שומעת, כל העולם מקשיב למלמולך. דברי, מלאך שלי, אני יודעת שלא תמיד יקשיבו לקולך. דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך. חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך. עולם חדש וטוב אני אתן לך. כבר במבט כחול את מגלה, כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפילה. תהיי קטנה הלילה לא יגע בך. סיכת פרפר קשורה בשערך. תהיי קטנה מאומה לא יברח לך. אני אהיה גדולה גם בשבילך. דברו שפתיים יחפות דברו עיניים...

חן (*_*)

New member
עוד שיר על ילדה - גלי

גלי נועם קניאל מילים: אהוד מנור לחן: קובי אושרת גלי, גלי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון? מדוע צחקת? האם הוא סיפר לך דבר מצחיק על שעון שתקתק שתקתק ותקתק ותיק תיק? בואי גלי, בואי גלי לי, מאין הצחוק המתוק? בואי גלי, בואי גלי לי, גם אני עוד רוצה לצחוק. גלי, גלי מדוע שאלת מה קרה ומה פתאום שכבר לילה ולא יום? מדוע שאלת? האם את נזכרת איך הוילון מן השמש פחד כל היום, כל היום בואי גלי, בואי גלי לי, מאין זכרת את האור? בואי גלי, בואי גלי לי, גם אני עוד רוצה לזכור. גלי, גלי מדוע בכית כשהגשם הראשון התדפק על החלון? מדוע בכית? האם הוא סיפר לך דבר איום על חתול שנרטב שנרטב ועלה לו החום? בואי גלי, בואי גלי לי, מאין באות הדמעות? בואי גלי

Crossface

New member
אני אתן

3 שירים הראשון של Eric Carmen השני הוא שיר גדול והשלישי פשוט

חן (*_*)

New member
לא בטוח שהתכוונת לשיר הזה-

כי הקישור הוביל לאתר ולא לשיר מסויים, אבל אני למשל בוחרת בשיר הזה- תשמור על העולם ילד יש דברים שאסור לראות תשמור על העולם ילד אם תראה, תפסיק להיות גיבור של העולם ילד עם חיוך של מלאכים תשמור על העולם ילד כי אנחנו כבר לא מצליחים. תשמור על העולם ילד אל תגזים במחשבות כי כמה שתדע יותר ילד אתה רק תבין פחות ובשעה מסוימת נסגרות כל הדלתות וכל האהבה נגמרת רק אתה ממשיך לתהות.

חן (*_*)

New member
ראיתי../images/Emo13.gif,וכנראה בחרנו בשירים שונים

אהבתי גם את השיר שלך

Mוניk

New member
וזה שלי../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

ספק ילדה ספק אישה דפנה ארמוני הסתבכתי עם בחור אחד, הסתבכתי עם שני רוצה את שניהם והם רוצים אותי הם מסתבכים בדו קרב בדרך עקיפה אחד רוצה לדעת איפה הוא טעה השני רוצה לשמוע שהוא הצודק כי שניהם לא רוצים להיות הזה שיסתלק כל אחד אותו דבר וכל אחד אחר אחד הוא עוד צעיר ואחד הוא כבר בוגר אחד הוא להיום ואחד הוא למחר וכל אחד מהם אמר לי את אותו דבר… כך אמר לי: מותק, את גדולה מותק, את יפה מותק, את ספק ילדה ספק אשה כך אמר לי: מותק, את גדולה מותק, את יפה מותק, את יודעת שאני מאוהב אז אל תסבכי פה ת'מצב הסתבכתי עם בחור אחד, הסתבכתי עם שני רוצה את שניהם והם רוצים אותי כל אחד הפציר בי שהוא ממורמר וכל אחד מהם אמר אותו דבר… "תבחרי בין שנינו מיהו המתאים ואפילו אם זה יהיה לך לא נעים כי אני מסובך והוא מסובך ואני והוא רוצים אותך" אחד הוא להיום ואחד הוא למחר וכל אחד מהם אמר לי את אותו דבר… כך אמר לי: מותק, את גדולה מותק, את יפה מותק, את ספק ילדה ספק אשה כך אמר לי: מותק, את גדולה מותק, את יפה מותק, את יודעת שאני מאוהב אז אל תסבכי פה ת'מצב ת'ראות

למעלה