וזה היום סיימתי

fairy8

New member
את הפאזל של הדגים

אי אפשר למסגר אני חושבת אלא אם כן יש אפשרות לעשות מסגור שמשני הצדדים יש זכוכית כי כל היופי של הפאזל זה שהתמונה בשני הצדדים!

noale noale

New member
רעיון למסגור - אולי

חשבתי על הנושא כי אני רוצה לקנות לי אחד "מאלה"
אולי בין שני לוחות פרספקס - או איזשהו פלסטיק שקוף - כך שלא יהיה כבד מדי, ואז לתלות אותו על וו מהתקרה (כמו שתולים לפעמים עציצים)... כך שהואיכול "להסתובב"... כמובן שצריך פינה שבה זה לא מפריע..

fairy8

New member
השאלה אם יש פלסטיק

שהוא כמו זכוכית שיהיה ניתן לראות את התמונה באופן ברורץ לתלות זו אופציה היחידה שאפשר לעשות על מנת שיראו את היחודיות שלו אם למישהו יש רעיון נוסף אני אשמח לשמוע תודה רבה על העיצה

fairy8

New member
שווה לבדוק עם מומחים לדבר

בנתיים לא חשבתי על מה לעשות איתו

evilihi

New member
נדמה לי שהאדרים עשו למינציה לאחד הפאזלים שלהם

רומא כמדומני...אבל רק מצד אחד. לדעתי אפשרי לעשות משני הצדדים.

fairy8

New member
אם כך אני יותר מאשמח

לשמוע את חוות דעתם שהם יהיו בפורום

האדרים

New member
למינציה

אכן, יש לנו 2 פאזלים שמוסגרו עם למינציה במקום זכוכית. הפאזלים גדולים (4K ו-5K) ולכן העדפנו את השיטה הזו. סה"כ אנחנו מרוצים אבל יש פה ושם מקומות שרואים בהם נקודות לבנות... בפאזל רומא, יש איזושהי נקודה לא ממש מורגשת. בפאזל ג'ורדניס יש קטע עם מספר נקודות לבנות. מי שלא מכיר את התמונה לא יכול לדעת, אבל אנחנו שמכירים כל נקודה מקרוב, יודעים שזו תוצאת למינציה.... אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת.

fairy8

New member
איפה ניתן לעשות למינציה?

ומה עלויות של כזה דבר בערך לא מחייב מחירין מדויקים?

האדרים

New member
תשובות

לשמחתנו, יש ברחוב הסמוך (מרחק של דקה הליכה) מישהו שעוסק במסגור. לקחנו אליו את הפאזלים מודבקים עם הדבק של רוונסבורגר (בעצם, הם היו חצויים וחיברנו אצלו את 2 החלקים של כל פאזל). הוא לקח אותם לאן-שהוא כדי לבצע את הלמינציה והחזיר לנו כעבור שבוע כשהם גם ממוסגרים. על 2 הפאזלים (כאמור, 4K ו-5K) שילמנו 450 ש"ח. כמובן שזה תלוי גם בסוג המסגרת (אצל רומא היא יותר מיוחדת).

למעלה