וזהו סיפור המעשה:

וזהו סיפור המעשה:

הכרנו בצ´ט, הוא אמר שהוא מאזור הצפון, בן23 חתיך שמחפש זיון לזק ללילה אני, צפונית בנשמתי, אמרתי לו שניפגש בחוף הים בחיפה. הוא שאל אם לא קר מדי, ואני הודעתי שאני אוהבת קור. התיישבנו בביתל הקפה "כאמל" שעל החוף. הוא היה גבוה, שחרחר, בעל עיניים חומות. לא משהו שהייתי מקבלת כבדרך כלל, אבל מאחר ועכשיו תקופת יובש, מסתפקים במה שיש. אני טכנאי מחשבים הוא אמר, יופי אמרתי לו אבל זה ממש לא מעניין אותי. היה לי ברור שזה רק ללילה. פתחנו את הלילה שלנו בבקבוק בירה ואח"כ קצת נס קפה, בכדי להתחממם. החלתנו להמשיך הלאה. היתי מצויידת מראש בבקבוק יין לבן, אז אמרתי לו שנעבור אלי לאוטו. נכנסנו אלי לרנו החדשה שלי, והתחלנו לסוע לכיוון החופים הנטושים של עתלית. מצאנו לנו פינה שקטה ודוממתי את האוטו. בואי נעבור למושב האחורי הוא ביקש ואני הסכמתי. התחלנו לגעת אחד בשני תוך כדי נשיקות חושניות ומלאות חרמנות של שבוע ללא סקס (למי שלא מכיר אותי, חולת סקס אנוכי) (וגאה בכך!!!) בקיצור, הרגשתי שהוא יבש מדי בכדי להתחיל, אז פתחתי לו את מכנסי הג´ינס שלבש, והתחלתי לרדת לו. יש לי פה רחב ומנוסה. מצצתי לו את אברו חזק ורטוב. שמעתי את הגניחות החזקות שלו, אל תגמור לי בפה בקשתי, הלילה עוד ארוך,אמר. התרוממתי, והחלטתי שעכשיו תורי להנות. הורדתי את ז´קט הגינס מעלי, ונשארתי עם חולצה לבנה שקופה, שמתחתיה חזיה לבנה מפתה. הוא התחרמן עוד יותר, והוריד לי את החולצה והמכנס. נשארתי עם החזיה הסקסית והחוטיני שתקוע חזק בתחת. הוא החל לדחוף לי אצבעות, ולהוריד לי את החוטיני. הוא ירד לי, ואני חייבת לציין שהוא יודע מה לעשות עם הלשון שלו. אחרי ירידה, שגמרתי פעמים בערך, החלטתי לעבור למנה העקרית. הוא נכנס לתוכי, חזק. באמת שיש לו כלי די דגול, ואני כבר ראיתי כלים בחיים שלי. בקיצור, השיא שלנו היה, שלפני שהוא גמר הוצאתי אותו, החלטתי שבא לי משהוא אחר ובקשתי שיכנס אלי מאחורה. הוא נכנס אלי חזק, ואני שממש אוהבת בתחת, חגגתי עד השמים. הוא גמר לי בתחת, ואני גמרתי לו על הפרצוף, אחרי ירידה נוספת. החזרתי אותו לאוטו שלו, והחלתנו שמדי פעם נחפש אחד את השני בצ´ט. מקווה להמשך! החתלתולה

איזה סיפור מדליקקקקקקקק....

אהבתי כ"כ... על הבוקר סיפור לפני העבודה!!!! תגידי,באיזה חדר הוא נמצא בצ´אט? את יודעת,ברגע שיש המשך אנחנו פה,גם אם אין... g99...

RoboCoc

New member
נשארתי ...

ללא מילים עם אברי הזקור... מה אומר ומה אוסיף פשוט אותך מעריץ על פשטות הסקס ותיאורים מרהיבים שגורמים לדם לרתוח בורידים אולי נפגש פעם בחוף כפר גלים

יורמ089

New member
תגובה לחתלתולה

סיפורך מעניין מאד. המשיכי בתיאורים המענינים

למעלה