מזל טוב
י יעל301 New member 10/3/04 #21 ואווווו איזה יופי ../images/Emo140.gif שיהיה לך הריון קל והמון המון מזל טוב !!!!!!
ר רוצקי פוצקי New member 10/3/04 #23 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif איזה סיפור מרגש. מאחלת לך המשך הריון תקין וקל.
P petit choux New member 10/3/04 #25 מזל טוב ../images/Emo65.gif איזה אושר , אחרי כל כך הרבה שנים ועוד ספונטני!! המשך הריון תקין ועגול מזל טוב
מזל טוב ../images/Emo65.gif איזה אושר , אחרי כל כך הרבה שנים ועוד ספונטני!! המשך הריון תקין ועגול מזל טוב
פ פריצית New member 10/3/04 #29 מ ז ל - ט ו ב ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif ושיהיה הריון משעמם.....
מ ז ל - ט ו ב ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif ושיהיה הריון משעמם.....
H hyb New member 10/3/04 #30 מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif איזה יופי החזרת לי את האמון בניסים איזה יופי!!!! שיהיה המשך הריון תקין ועגלגל!!!
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif איזה יופי החזרת לי את האמון בניסים איזה יופי!!!! שיהיה המשך הריון תקין ועגלגל!!!
B Big Mama 1 New member 10/3/04 #32 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif זאת את? אם כן, אני דורשת מסר אישי ומייד!!! בכל מקרה, את כבר יודעת, שאני שולחת לך מליון מזל טובים, פרחים, נשיקות וחיבוקים.
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif זאת את? אם כן, אני דורשת מסר אישי ומייד!!! בכל מקרה, את כבר יודעת, שאני שולחת לך מליון מזל טובים, פרחים, נשיקות וחיבוקים.
ג גיליה New member 10/3/04 #34 כן, זאת אני לא מצליחה להתפנות ולאודות לכולן (אני בעבודה). אעשה זאת כמו שצריך בערב. נשיקות ל- big dadi ביי
כן, זאת אני לא מצליחה להתפנות ולאודות לכולן (אני בעבודה). אעשה זאת כמו שצריך בערב. נשיקות ל- big dadi ביי
ל ליאורי המקורית New member 10/3/04 #37 גיליה המתוקה, באמת מגיע לך!! גיליה, שלחתי לך גם מסר. המון המון מזל טוב ונישוקים על הבשורה הנפלאה. והפעם - זה על בטוח!!! בטא 1168 פשוט מקצוענית!!!
גיליה המתוקה, באמת מגיע לך!! גיליה, שלחתי לך גם מסר. המון המון מזל טוב ונישוקים על הבשורה הנפלאה. והפעם - זה על בטוח!!! בטא 1168 פשוט מקצוענית!!!
א אלה 2 New member 10/3/04 #39 מצטרפת לברכות../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif קראתי את ההודעה שלך, אני מצומררת מהתרגשות!!! (נשמע בלתי אפשרי אבל...)
מצטרפת לברכות../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif קראתי את ההודעה שלך, אני מצומררת מהתרגשות!!! (נשמע בלתי אפשרי אבל...)