וזאת הפתעה
גם פה נפל טיל....

וזאת הפתעה../images/Emo2.gif גם פה נפל טיל....

היה ברור לכל,שאירגון החיזבאלה,הנתמך ע"י סוריה,לא יעיז לשגר טיל לרמת-הגולן.והנה היום נפל טיל/קטיושה גם פה,שלטענתם זה היה בטעות.עובדה שמחזקת את הפחד שלהם לירות לרמת-הגולן.כן בכוונה,לא בכוונה,איך מרגיעים ילדה(הבת שלי) בת תשע וחצי? הסברתי לה ברוגע את כל המשמעויות והיא עשתה עלי רושם שהשתכנעה מההסברים שלי,אך לכו ותדעו מה מה מתחולל בראשה.עד עתה,היא היתה מודאגת ממה שקרה בישובי הסביבה,כל שכן כששמעה שנפל גם טיל ברמת-הגולן.והוא נפל רחוק מאיתנו...ליבי יותר עם תושבי קרית-שמונה,צפת,טבריה,מירון,חיפה ושאר האזורים המופגזים. צריך לגמור עם זה! כי אם נגמור עם זה,אני מאמין שתגמר שפיכות הדמים לשני הצדדים.

דשא1

New member
עולם....

אייל שלום בעולם הטרשת, שהוא יפה ומושקע, אני לא מצליחה להכנס לכתוב ולראות תשובות. שיהיה לכם שקט ושלווה דורית

ליה2005

New member
גם אני לא הצלחתי למרות שאיל כתב לי

איך. אייל, שימרו על עצמכם ומקווה שהקטיחושות ידלגו עליכם וייפסקו לגמרי

ותודה לך ליה! ועדיף שהקטיושות...

ייפסקו לגמרי!!! והן יכולות לדעתי להיפסק... אך פה זו כבר השקפה פוליטית, שזה לא הזמן והמקום לכתוב זאת.

chukchuk 100

New member
../images/Emo24.gifחושבת עלכם צפונים יקרים

מקווה שהצלחתם להתארגן...שיש לכם מקום שהוא בטוח להיות בו(ואם הוא ממוזג ויש בו שירותים מה טוב), מספיק אוכל (לא ניראה לי שהסופרים והמכולות פתוחים במצב שכזה), שהילדים לא משגעים ומשתגעים מחוסר הוודאות, חוסר המעש, ואי הוודאות... הבנתי שהבגרות שהיתה נידחתה לילדי הצפון לאיזה תאריך באוגוסט (בתקווה שכבר אז נוכל להסתכל על המצב -"מאחור")... שתחזרו מהר לחיי השיגרה- ולקיטורים הכי בסיסים שהיו לכם עד לפני כמה ימים... ב-

לפני כמה דקות היו פה שוב נפילות...

כמובן ששוב אמנע מכתיבת מיקום הנפילות,אך אין נפגעים וכולם בסדר.
בנתיים בוטלו פה הקייטנות, עובדה שמלחיצה מעט את הילדים.אך עדיף שכך.

דרישת שלום מהמרחב המוגן

שלום לכולכם אצלנו הכל בסדר במגבלות , אחרי יום מתיש ומעצבן, כי נתקעתי בעבודה בזמן המטחים ומשפחתי הייתה בבית , אבל סוף טוב הכל טוב אנחנו בבית כולם , מסתלבטים במרחב המוגן ומנסים להעביר את היום ביחד כל טוב לכולם , שייגמר הכל מהר

מאחלת לכל הצפוניים

שיהיה שקט! אני מחר הולכת להלוויה של אחד מההרוגים (רפי חזן ז"ל) מהיכרות אישית עם אישתו הטריה (חודש וחצי) מאחלת לכולם ולה צפציפית שלא תדע עוד צער... תחזיקו מעמד שם!

משתתף בצערך ובצער משפ' חזן.

מעבר לכך,אנו במילחמה.ולכולנו זה ברור. ומתוך סקרנות(בגלל 21 שנות שירות בקבע ברמת-הגולן שם גם אני גר) אינני מפסיק להתעדכן ע"י החברים שלי, שעדיין משרתים בקבע. המידע שהם מעבירים לי הוא בקודים...והמידע שונה ועם זאת מעודד ממה שניתן כניראה לפרסם... וכמו כל עם ישראל והעולם,גם אני צופה בטלויזיה. אך בניגוד לתקשורת שמוגבלת מבחינת ביטחון שדה... יש לנו ממה להתעודד.וטימטום מצידי יהיה לפרט זאת כאן. נכון וכואב שאיבדנו חללים שהם אזרחים ושלטעמי אין שום הבדל בין אובדן של חייל או לאזרח בגלל פעולת טרור. סוד אחד אני יכול לספר כאן ושבעצם איננו סוד... דרוש לנו עוד מעט זמן בכדי למחוק את האיום שקוראים לו:חיזבאללה... ובמסיבת העיתונאים היום,גם מפקד חיל האויר אמר זאת. ואם הוא אמר זאת,יש לנו סיבות טובות להתעודד. וכשנחסל את איום הטרור,נחזור להתמודד עם מחלתינו.ושלא תהיה טעות! הטרור והמלחמה הזו מקבילה למחלה שלי ולמחלה של כולנו.ולבטח שלחלקנו היא מגבירה את הסימפטומים או מרגיעה אותם במעט. וגם זה אינדיבידואלי לבטח... ולסיום דבריי... תתעלי על עצמך!!! רו...............

גם היום לצערי היו נפילות ברמת-הגולן

כמו בעוד אזורים בארץ. ילדיי וזה כבר מרגיע,למדו והבינו שאם הם שומעים את שריקת הקטיושה, סימן שהיא עברה אותם.אך עם זאת מצער שלבסוף היא תיפול,גם אם במקום אחר.

למעלה