וזאת הפנטזייה שלי :)

Hann Muenden

New member
וזאת הפנטזייה שלי :)

שלום לכווווווולם !!!
אני חדש בפורום, כפי ששמתם לב... אני מקווה שתקבלו אותי יפה :) אני בן 18. אני בדר"כ מנסה להשאר צנוע אך כאן, כדי להעביר את המסר שלי אני אצטרך קצת להפר את עקרון הצניעות...אז סליחה מראש :)
אני ניראה ממש, אבל ממש טוב (באובייקטיביות מלאה). אני לא אפרט מטעמי אנונימיות. כבר מגיל צעיר, כמו כל נער מתבגר אני מאוד חרמן ותמיד חולם לעשות את זה כבר...אההה כן - אני בתול... בתול גאה !!!
אז עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם: "נו, אם הוא כזה חתיך כמו שהוא טוען איך זה שעדיין לא יצא לו לעשות את זה..." אז התשובה היא מאוד פשוטה: מעבר לשאיפה הטבעית שלי לעבור ולחוות את זה בפעם הראשונה קיימת פנטזייה. וזוהי הפנטזייה, שבגללה אני עדיין בתול. אוקיי...אז מהי הפנטזייה? הפנטזייה תשמע לכם אולי מאוד טריוויאלית ושטחית אבל תאמינו לי... בשבילי היא ממש לא כזאת. בגדול, הפנטזייה היא שהפעם הראשונה שלי תיהיה מאוווווווודדדדד מיוחדת !!! מיוחדת מאיזו בחינה ? (נחמד שאני שואל ועונה לשאלות של עצמי...לא ? :) ). מיוחדת לא חייבת להיות דווקא מהבחינה הרומנטית כלומר עם משהי שאני ממש אוהב, באווירה מאוד אנטימית על נרות וכו´... אני יותר חושב על מיוחדת, יותר מהבחינה של משהו קצת חריג... אפשר לאמר שזה פנטזייה בתוף פנטזייה: כלומר אני רוצה לחוות חוויה וכמו כן אני רוצה לחוות את זה "על חשבון" הפעם הראשנה שלי (במרכאות כפולות ומכופלות !!!). למה אני מתכוון בחריג ? משהו לא סטנדרטי (כאילו דהה...). למשל: למצוא זוג או בחורה מבוגרים ממני, עם הרבה יותר ניסיון משלי, עם ראש פתוח....מאוד פתוח (!!!) שיהיה מוכן לחוות איתי את הפעם הראשונה, ללמד אותי, להדריך ובעצם להגשים לי את הפנטזייה. האמת היא שעכשיו כשאני חושב על זה קשה לי למצוא דוגמאות אחרות. משעולה לי בראש זה אורגייה אבל במחשבה שנייה אני חושב שאורגייה זה פנטזייה אבל זה לא מתאים לפעם הראשונה ככה שאני מבטל את האפשרות הזאת. אז בעצם, תוך כדי כתיבת ההודעה הגעתי להגדרה הרבה יותר מדויקת של הפנטזייה שלי...כפי שכבר קראתם. לאמר לכם ת´אמת...נכנסתי כמה פעמים לכל מיני צ´אטים וכאלה, לחדרים של אנשים מבוגרים ממני, כתבי את הפנטזייה הזאת במשפט אך אף פעם לא זכיתי לאף התייחסות. כניראה אנשים חשבו לעצמם "מה הילד הזה רוצה..., שילדך לעשות ביד, או הנה עוד חרמן קטן". בקיצור, משאני מנסה לאמר זה שאנשים זלזלו בי ובפנטזייה שלי ולא לקחו אותי ברצינות.
אז כאן, בפורום הזה, אם יש אנשים ליברלים (והעובדה שאתם נמצאים בפורום הזה כבר מעידה על כך....אני חושב) בבקשה תתייחסו אליי ברצינות. אני בחור באמת נחמד, ברמה (ושוב...סורי על האי-צניעות), ניראה ממש ממש טוב ובסה"כ אני ממש ילד טוב כמו שאומרים.
תקראו שוב את הפנטזייה שלי, תשקלו אותה ואולי אף תחשבו "ואיי...דווקא נשמע לי קטע נחמד".
אם זה מה שיקרה, וגם אם לא...אני מאוד מבקש מכם להיתייחס להודעה הזאת שלי. ומעניין אותי לשמוע את דעתכם בנוגע לסיכויים שלי במימוש הפנטזייה הזאת... תודה שהקדשתם את זמנכם לקריאת ההודעה
מחכה לתגובות....ביי ביי....עד הפעם הבאה

למעלה