וו גרירה לרכב.

וו גרירה לרכב.

שלום לכולם. ברשותי חיפושית 1303 מנוע 1600 סמ"ק. לפני כשבוע הבאתי מחבר וו גרירה, ז"א רק תפוח עם שקע חשמל. הוו עצמו הנוי בצורה מקצועית ביותר, קורה שמחברת בין שני הזרועות של הטמבון והולכת על כל האורך שלו מבפנים ובמרכז שלה מלמטה יוצא תפוח עם שקע חשמל. ההרכבה של העסק הזה מאוד פשוטה... ואין לי בעיה להרכיב אותו לבד השאלה שלי היא מי יכול לאשר לי דבר כזה? הבנתי שזו פרוצידורה ארוכה שמצריכה לשקול את האוטו ולקבל אישורים ממתקין וממשרד הרישוי. הייתי רוצה לדעת איך אני מאשר אותו? למי אני צריך לפנות? כמה זה עולה? בתודה מראש רועי.

ה דרומי

New member
עד יגיעו המבינים קבל קישור

שאולי יתן איזה הסבר

קישור מעולה!

ענה לי על כמה מהשאלות! תודה! יש עוד מישהו שרוצה להוסיף משהו בנושא?

orensaab

New member
רועי - כמה דברים חשובים

נקודת המשיכה בחיפושית נמצאת בחיבור של תושבת הגיר הקדמית אל השלדה. מכאן שוו גרירה בחפושית הוא יותר מסתם קורה בין תושבות הפגוש. הקורה הזו היא בסך הכל ייצוב של הוו כלפי המרכז, ואינה מיועדת לשאת בעומסי המשיכה. וו הבנוי נכון, יהיה בנוי משני צינורות המהווים את קורות האורך. לפני כמה חודשים ראיתי חיפושית עם וו תקני אצל בנג'ו ובוודאי הוא זוכר למי היא שייכת. כדאי לשדרג את הוו שיש לך, או להזמין אחד תקני אצל "ציקי". לגבי החשמל, אני מצרף את דיאגרמת חיבור הפינים בשקע. אתה צריך לעבור 3 תחנות: 1, שקילה (כ 35 ש"ח) 2. אישור מעבדה (טכניון או מכון תקנים). אם מתקין מורשה ע"י משרד התחבורה מתקין, הוא מאשר את ההתקנה וחוסך לך את הבדיקה הזו. עלות הבדיקה, כ 350 ש"ח למיטב ידיעתי. בחצר משרד הרישוי החולון יש סניך של מעבדת הטכניון ושם ניתן לבצע את הבדיקה. ייתכן ומוסך מקסיקו בנתניה מוסמך גם כן. 3. עמדה מספר 1 בחולון או בחיפה. אתה מגיע לשם עם אישור המעבדה, הוו נרשם בטופס שינוי מבנה, אתה מקבל שובר תשלום "אגרת שירותים" (למיטב זכרוני כ 90 שקלים), ומגיע לאשנב, שם מדפיסים לך רשיון רכב חדש. במיידה ותרצה לעשות את ההתקנה עם כל מה שצריך, אשמח לעזור לך ביחד עם בנג'ו לאחר סיום העברת המוסך למשכנו החדש בשבוע הקרוב. נשיקות וחיבוקים אורן

אומי5

New member
יש בחור פנסיונר במועדון

ראיתי אותו בכמה מפגשים עם חיפושית בז' ,יש לו וו גרירה תקני ,רועי תפשפש קצת בזיכרון אתה בטוח מכיר אותו.

בטח שאני מכיר אותו...

אליאס... אבל לך תמצא אותו עכשיו... שמע... אני אבדוק את הנושא אם זה שווה בכלל את ההשקעה. זה לא שיש לי משהו לגרור... אמרתי פשוט אם יש לי כבר וו... למה לא לעשות אותו כמו שצריך.

למעלה