וותק לשם קביעות

leezilberman

New member
וותק לשם קביעות

שלום,
אני מורה בבי"ס ספר שש שנתי ומלמדת שנתיים בחטיבת הביניים והתיכון יחד.
היות ואני מעוניינת בקביעות של 100% משרה ממשרד החינוך, ביקשתי ללמד שנה הבאה משרה מלאה בחטיבת הביניים.
לצערי, המנהלת טוענת שהיא חייבת את עזרתי בתיכון ולא מוכנה לסייע לי
. האם אוכל ללמד שנה הבאה בבי"ס אחר ולקבל
את הקביעות שם לאחר שנה?
במילים אחרות, האם הוותק של שנתיים שצברתי בבית הספר הנוכחי לשם הקביעות ייחשב לטובתי בבי"ס אחר?

תודה לכל מי שיענה ויסייע,
לי.

עופר1002

New member
לשם קבלת קביעות במשרד החינוך את לא חייבת

לעבוד משרה מלאה.את יכולה גם לעבוד חצי משרה או שלושת רבעי משרה..לאחר 3 שנים מתחילת העבודה את זכאית לקביעות.כך שאת יכולה לעבוד גם בתיכון במקביל.האם יש לך איחוד משכורות או שני מעבידים? במידה ויש לך שני מעבידים תקבלי קביעות אצל שניהם.לאחר שיהיה לך קביעות בעבודה תוכלי לתמרן בשנים הבאות עם אחוזי המשרה כך שאני לא רואה טעם לחפש מקום עבודה אחר.

leezilberman

New member
Re:

אם אני אעבוד בחצי משרה, אז אקבל קביעות רק על חצי משרה. אני מעוניינת לקבל קביעות על משרה מלאה.
כרגע יש לי שני מעסיקים.
אני בדיעה שעדיף לי לקבל קביעות על 100% משרה מה שיותר מהר, ואז לעשות איחוד משכורות. אני מעדיפה שלא לחכות עם קבלת הקביעות, כי מי יודע מה יקרה מחר?....
אם אתה או כל אחד אחר יוכלו לסביר לי שאני טועה, אני אשמח להקשיב...

עופר1002

New member
לדעתי אם את מרוצה בביה"ס כדאי לך להישאר.

אומנם תקבלי קביעות כרגע על חצי משרה ,אך במידה שתגדילי את אחוזי המשרה בשנים הבאות הקביעות שלך על השעות תיגדל.את גם מקבלת קביעות בשני מקומות עבודה.יש גם יתרונות לעבוד אצל שני מעסיקים כגון לעבוד יותר ממשרה,להפריש לקרן פנסייה ולקרנות השתלמות יותר ממשרה.כאשר המשרות מרוכזות בבית ספר אחד ואת לא צריכה להתרוצץ בין שני מקומות עבודה שונים זה עדיף.לאחר שתקבלי קביעות בשנה הבאה יותר קל לחפש גם בתי ספר אחרים במידה ותירצי.לפעמים גם כדאי לפזר סיכונים,כלומר במידה ויהיה לך קשיים בעבודה אצל מעסיק אחד יש לך עוד אופצייה אצל המעביד השני ואת לא נותרת בלי מקום עבודה כלל. הקביעות יותר חשובה כמקום עבודה קבוע ולשעות יש פחות חשיבות לדעתי בשלב זה של תחילת הקריירה שלך.

למעלה