וותיקים. מי מתגעגע לימי "חרדים חושבים"?
צ צרות של עשירים New member 30/6/08 #5 ואגב אין לי שום מסר. תיבת המסרים שלי כבר חודש ריקה ממסרים חדשים.
צ צרות של עשירים New member 30/6/08 #6 אני מתגעגע לדיונים שהיו שם. לשירים שהיו שם, לסיפורים עם מוסר שהיו שם. וכו
מ משתדלת להיות בסדר New member 30/6/08 #7 תראה... אני לא הייתי בימים ההם, אבל כשמתגעגעים למשהו אפשר לשחזר. אם תפתח כאן שרשורים כמו שאתה רוצה לאט לאט המצב יחזור לעצמו..
תראה... אני לא הייתי בימים ההם, אבל כשמתגעגעים למשהו אפשר לשחזר. אם תפתח כאן שרשורים כמו שאתה רוצה לאט לאט המצב יחזור לעצמו..
מ מקפיא New member 1/7/08 #9 מתגעגעים - ימים שהיו ולא יחזרו.... כמה שיתאמצו הפורום בחיים לא יהי כמו הקומונה לפני שנה... גם בסגנון החברים וגם בסגנון הדיונים....
מתגעגעים - ימים שהיו ולא יחזרו.... כמה שיתאמצו הפורום בחיים לא יהי כמו הקומונה לפני שנה... גם בסגנון החברים וגם בסגנון הדיונים....
מ משתדלת להיות בסדר New member 1/7/08 #11 אתה משום מה מזכיר לי... זה הבכי של הזקנים מבית ראשון כשנבנה השני, שאני הצעירה אפילו לא מצליחה להבין על מה ולמה. טוב נו, מזלי שאני לא לוקחת אישית...
אתה משום מה מזכיר לי... זה הבכי של הזקנים מבית ראשון כשנבנה השני, שאני הצעירה אפילו לא מצליחה להבין על מה ולמה. טוב נו, מזלי שאני לא לוקחת אישית...
מ מקפיא New member 1/7/08 #13 אז הסבר קטן... אם היה דבר טוב, הוא היה... לחקות אותו לרוב לא יצליח... אבל אפשר לעשות מצב חדש שהוא גם יהיה טוב... אבל לא יהיה חיקוי...
אז הסבר קטן... אם היה דבר טוב, הוא היה... לחקות אותו לרוב לא יצליח... אבל אפשר לעשות מצב חדש שהוא גם יהיה טוב... אבל לא יהיה חיקוי...
א אולי עד מחר1 New member 1/7/08 #10 אני לא מתגעגע . . . הפורום נשאר איכותי ואפילו יותר טוב כך שלדעתי הפורום הזה כמו יין שרק משתבח יותר עם הזמן כך שאל העבר אני לא מתגעגע. /tapuzforum/images/emo13.gif
אני לא מתגעגע . . . הפורום נשאר איכותי ואפילו יותר טוב כך שלדעתי הפורום הזה כמו יין שרק משתבח יותר עם הזמן כך שאל העבר אני לא מתגעגע. /tapuzforum/images/emo13.gif