וותיקה חדשה

וותיקה חדשה ../images/Emo82.gif

חוזרת לפורום הזה בכינוי אחר ומצב שונה עברתי דירה בשעה טובה עם ילדה קטנה כרגע אני לא מצליחה לסדר את הבית כמעט בכלל בגלל שהגו נתפס בהעברה איך מסדרים הכי נוח ומתאים לי ולילדה בת 2.5 דירת 4 חדרים עם גינה ?? ואיך שומרים על הסדר והנקיון רעיונות ועצות ייתקבלו בברכה

YULI9

New member
טוב לראות אותך חוזרת../images/Emo24.gif

אם אין לך שימוש לאחד החדרים את יכולה להפוך אותו לחדר משחקים לילדה, כך לא יהיו צעצועים בסלון ובחדרי שינה. לגבי שאר הדברים כדאי שתפרטי יותר איפה הבעיה, איזה חפצים יש, מה חסר וכד'.

יש הרבה בלאגן בעיקר

החדר הרביעי כנראה יהיה מין מחסן כי הוא לא עומד בסטנדרט ובמיק4ום מתאים לחדר משחקים המטבח קטן יחסית אבל עם הרבה ארונות שאין לי כוחות לנקות ולסדר בכלל תודה על הקבלת פנים המחודשת

YULI9

New member
מחסן זה מצוין../images/Emo13.gif

הלואי והיה לי, תשתדלי רק לא להפוך אותו לחדר 'באלאגן', תתקיני מדפים ותשתמשי בקופסאות וסלסילות, זה ממש כיף שיש מקום לשים דברים שאינם בשימוש שוטף. תתחילי לסדר לאט לאט, ארון אחרי ארון פרויקט אחרי פרויקט, אם קשה לך תעשי פרויקטים קטנים יותר. כל מה שלא ממש צריך תמסרי או תזרקי. לאט לאט הבית יקבל צורה. את יכולה להעזר בנו לתמיכה וטיפים.

לדעתי ,כדאי להתחיל עם החדר של הילדה .אם היא

תרגיש בנוח ,הכל יתנהל יותר נוח . לחדר מחסן עדיך לקנות ארון יד שניה או ארון גדול מתצוגה .הרבה יותר נוח לאחסן דברים בארון סגור מאשר על מדפים . ארונית המגרות של כתר (פלסטיק שקוף) יכולה לעזור באיחסון הדברים הקטנים . אני מניחה שאת המיון של צריך /לא צריך עשית כבר לפני ההעברה .אז בכדי לסדר עלייך להחליט מה שימושי מאוד ומה לא .דברים שימושיים צריכים להיות זמינים (איחסון נמוך ,טור חיצוני...) מה שלא באמת דחוף יכול לעלות למדפים גבוהים או להכנס לחלק הפנימי יותר של הארונות (כנ"ל לגבי מטבח ) . בנתיים תרגישי טוב ,תשמרי על הגב ,ותהני שבסופו של דבר הפינה שלך תראה כמו שאת באמת רוצה ,גם אם זה יקח קצת זמן .

אוי השבוע שאלנו עליך

שמחה לשמוע שהדברים מסתדרים לך אני הייתי מסדרת חדר שינה לך ואחד לה וחדר נוסף משחקים / מחשב שתוכלי להיות איתה ולא איתה

איזה כיף שעוד זוכרים אותי כאן ../images/Emo24.gif

אז החדר של הילדה ברובו מסודר, למעט בגדים שלא הכל מויין לצערי בגלל לחץ של המעבר לא ממש מיינתי וזרקתי דברים לפני וכרגע אני לאט לאט עושה גם את זה. אני פותחת ומסדרת לפי הסדר של הקטונים והנוחות להגיע אליהם בגלל הגב, כרגע כל הקרטונים נמצאים בחדר הרביעי אז הבית נראה למראית עין יחסית מסודר למעט המטבח והסלון שצריך לנקות דחוף ואין לי כוחות. החדר שלי פחות או יותר מסודר למעט הבגדים אני כל בוקר מוציאה לשתינו בגדים מהארגזים ופותחת עוד ארגזים ואז בערב מחייבת את עצמי לסדר לפחות ארגז אחד עד תומו בנתיים מצליח לי ותודה על העידוד

SILIVAS

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

גם אני בקושי נמצאת פה
אבל עליך חשבתי הרבה בהצלחה בבית החדש ובחיים החדשים

ברוכה השבה

גם אני חשבתי עליך... הרבה זמן לא שמעתי ממך. הגינה מטופחת או רק 'חול וחול'? לדעתי כל פעם שאת פותח קרטון כדי לקחת ממנו משהו שאת צריכה תחליטי שאת מסדרת את כל הקרטון, ככה עם הזמן יתמעטו הקרטונים. יש לך מחסן?

אוצה

New member
ברוכה השבה

קיבלת עצות טובות אז לעת עתה רק אאחל לך בהצלחה בדרכך החדשה!

תודה רבה יקירות ../images/Emo24.gif ממש חיממתן לי את הלב

אז היום התקינו את המסך של הטלוויזיה על הקיר וסידרו לי את הטלפון והקווים בבית אז פעם ראשונה אני גולשת מהבית. החדר של הילדה מסודר וגם את המטבח כמעט סיימתי למרות שאני ממש לא אוהבת איך שסידרתי אותו ואני כנראה אשנה בשלבים חוץ מזה יש לי מלא כלים שלא נראה לי שיהיו בשימוש ואני אארוז ואעביר למחסן נשאר לפתוח את כל ארגזי הבגדים שלי וספריחם ודיסקים וכל מיני קטנות שטיפה יסודית של כל הבית וניקוי החצר ואגב הגינה מאוד מטופחת יש דשא, פרחים עצים פרגולה ובעל הבית השאיר לי שולחן יפה עם כסאות רק צריך לשמור על זה וזהו

למעלה