וושינגטון הולידיי

harmless

New member
וושינגטון הולידיי

לאחר ימים ולילות של ממממ השגת הפרק ממקום לא חוקי סוף סוף ראיתי את הפרק. לא כל כך זכרתי על מהו-ראיתי אותו לפני שנים.... אבל כמה כיף היה לראות את הפרק הזה שוב:) בפרק (למי שלא זוכר - הארם משמש כבייבי סיטר לנסיכת רומניה אז מה אהבתי בפרק: הארם מחייך והרבה (ואיזה חיוך)
הארם בדרס וויטס וגולד ווינגס
הארם במדים טקסיים
הארם על אזרחי (ואיזה ג'ינס..)
הארם ומאק רוקדים ביחד והארם מתוודה שהוא לא רואה במאק כאחות והיא כמובן מאוד מופתעת...
וכמובן הטוב לסוף-אישתו של דייוויד שמשחקת עיתנונאית/מתנקשת נורית ונהרגת
כמו כן -מה הייתי נותנת כדי להתחלף עם הנסיכה בפרק הזה (למרות שאני ממש ואף פעם לא הייתי בקטע של נסיכות-אלא אם כן הנסיך הוא הארם) ואיזה נסיך הוא היה... כשהוא בא למועדון בדרס וויטס שלו והרים אותה (אין מה להגיד) ואז היא נישקה אותה ואח"כ היא שכבה עליו ואז גם נתנה לו צ'פחה בתחת לפעמים זה ממש כיף להיות נסיכה (לאחר הפרק נוספו לי כמה פנטזיות חדשות)

shipper heart

New member
חחחח LOL....שודר ביום שני בחופש

סוכות נדמה לי...כן סוכות לא חושבת שזה היה חנוכה...חח ישר אחרי שחזרתי מסבא וסבתא ובאותו יום נסעתי עם שיר להופעה של אודי ושחר אריאל...בעצם של אודי אבל שחר *הוא כל כך כלכך דומה למאיר!* גם היה חח הוא ניגן במפוחית LOL חח לא היה מיודע מה דפקא...זה באסה שהפסדתי את הפרק חח... ראיתי רק את ה10 דקות האחרונות חחח... או וול...אני רוצה את אמבסי שוף... אני רק מקווה שקוקי תתחיל לזוז חח... גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני מתחרפנת מWHAT IF....אוףףףףף:&#39

shipper heart

New member
לי יש חיוך ענק על הפנים ודמעות של

שמחה בעיניים ולכם לא! חה חה חה חחח נקווה שאני אצחק גם מחר חח

ממ הדמעות?? קשור לג'אג?? :))

חבריןם וחברות אהנישם ואנשות.. אחרי ערב מעניין משבהו... (ד"א התנצלות מראש על שגיאות.. אני שיכורה קמעה.. :))))))) תרי וגל!!!! ורואי הפרקים הבאיטנטרנט לדורותיהם! אני רוהצה דיווח מלא מחר(או שזה בעצם היום?) לאדעת.. על הפרק ,!!!! אבל מלא קומפלט!!!!! מה היה איך היה והכי חשוב- איך נגמר!! למרוןת שזה לא כזה חשוהכ כי זה ווא איף... אבל עדיין.. :)) אוהבת אתץכם!!!!!!! ו.. זהו נרהא לי.. :)))))) נשיקות~~~~~~~~~~~~

harmless

New member
חחח דניאל את ממש גמורה../images/Emo58.gif

אוקיי עוד לא ראיתי אבל לפי מה שהבנתי זה פרק טוב!!! what if זה הדיי דרים של הארם- ויש לזה השפעה על המציאות!!!! בסוף הפרק הוא אומר the road not taken-not yet!!!!!!! סוף סוף הוא מוכן to let go!!!! go harm!!! ומאק לא עולה לרכבת !!! מי היה עולה??? כשיש את הארם מחכה בכל אופן פרק מאוד המוריסטי לדוגמא: כשהארם ומאק בבית המשפט אחד נגד השני הארם אומר משהו כמו make up your bed ואז מאק אומרת your honor he hasn't made his bad in two years רק המשפט הקטן הזה קרע אותי מצחוק - תארו לכם מה קורה בשאר הפרק. דיווח מלא היום בערב (מאוחר) או מחר בבוקר- כשבאמת יצא לנו לראות את הפרק long live the shippers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nushi G

New member
ייייאאאאאאייייי!!!את בטוחה../images/Emo58.gif

שהוא אומר "not yet"?????? באמת???????????? יייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!! איזה כיף!!!!! יופי!!!!!!!!!!! אושר!!!!!!!!!!!!! והיא גם לא עולה לרכבת?????? וווווווווווווווויייייייפפפפפפפפיייייי!!!! please please please..... רק שזה יהיה נכון.... אני לא אוכל לחיות אם לא....

shipper heart

New member
אני באושר עילאי אני באושר עילאי...

אני שיכורה משמחה! אלעד- מתנת גיוס מDPB!!

harmless

New member
לא לשכוח לראות את הפרק של היום!!!!

פרק שיפרי במיוחד!!!!!!!!!

cjharm

New member
עשיתם לי דפיקות לב!

הלחץ דם שלי ממלא גבוה - כי הרגע נגמר ג'אג בסטאר בכלל כל במערכות בגוף שלי קשרות לטלוויזה, לומשנה אני רוצה את הפרק!!!!!!!!!!!!!!!!!

shipper heart

New member
אני מאושרת! חיח והיום יש גם ריטריט

הל!!! יאיייייי כזה פרק שיפרי.. חחחח הארם הנכה הזה LOL חחח האדמירל שם איזה מתקן בכיסא שלו שרק הוא יוכל לשבת עליו חחח LOL...

Dark Storm

New member
דני שובבני ../images/Emo13.gif

את עוד לא בת 18 מותק... כבר התחלת עם השתיה ?
סתם, תהני וקבלי מזל טוב מוקדם

למעלה