וושינגטון בכושר רע

nnbaa

New member
וושינגטון בכושר רע

במיוחד בהגנה הם לא שומרים כרגע בדרך לעוד הפסד ביתי נכון שזה לגולדן סטייט, אבל עדיין שנה שעברה ההגנה שלהם הייתה הרבה יותר טובה
כנראה השהחיסרון של ביל פוגע בקבוצה יותר ממה שציפיתי

billc

New member
הם הפסידו 9 מ11 האחרונים

אני מחשיב גם את זה של היום

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך שהם לא מספיק טובים

הם לא הרשימו אותי מתחילת השנה וממש אחרי שדיברתי על כך זה התחיל להתבטא גם בהפסדים.
חוץ מוול אי אפשר לציין אף אחד לטובה. ביל לא מצליח להישאר בריא וגם כשהוא משחק הוא מאכזב. ננה-גורטאט ביום טוב נראים כמו קו קדמי מפחיד אבל הימים הטובים האלה ספורים מאוד. רסואל באטלר פתח את העונה מדהים ומאז התקרר.
אני חושב שוויטמן הוא אחד המאמנים הפחות טובים בליגה. לא בטוח שיש "הצדקה" לפיטורין אבל לדעתי זה יכול להיות צעד בכיוון הנכון. אולי הוא יקרה אם הוויזארדס יודחו בסיבוב הראשון השנה.
בינתיים הם צריכים להגביר את האינטנסיביות בהגנה ולקוות שביל יחזור ביכולת טובה.

הסיפור של המשחק היה איבודי הכדור.

וושינגטון עם 26, בערך פי 2 מהממוצע בליגה למשחק (14) והווריורס עם 9. למרות משחק מעולה של פירס וסקורינג מאוד מאוזן של וושינגטון ביעילות מרשימה (53% מהשדה) במיוחד מול ההגנה הטובה בליגה המשחק הזה הלך לגולדן סטייט שהייתה טובה אבל לא הבריקה.
&nbsp
מעבר למשחק הספציפי הזה, בקשר לוושינגטון, מה שחסר להם זה קו אחורי. מקדימה יש להם את ננה, גורטאט, האמפריס, סראפין שזה אחלה רוטציה למרות שאין שם ממש גו טו גאי אבל בגדול הם בסדר שמה אבל בקו האחורי וול ופירס וזהו במיוחד עכשיו כשביל פצוע. בתחילת העונה ראסול באטלר היה מצוין אבל מאז הוא התקרר ברמות היסטריות (37% מהשדה ו-26% משלוש בעשרים האחרונים).
&nbsp
גם ההגנה וגם ההתקפה שלהם ממוצעות לגמריי. יפתיע אותי אם יעברו סיבוב.

למעלה