וושינגטון-בוסטון

billc

New member
אני לא ראיתי את המשחק הזה, אבל ראיתי אחרים

וראסל היה אפס, יכול להיות שהוא טוב מול קבוצות שאין להם שום דבר בהגנה,
אבל מהמשחקים שאני ראיתי הוא היה גרוע, נצטרך לראות משחק נוסף מול קבוצת נורמלית כידי לדעתי אם באמת טעיתי

BeniTaz

New member
אגב, אוהדי הלייקרס.. איך אתם מתרשמים מרוי היברט?

סנטר העתיד של המועדון

משחק מדהים היה לסלטיקס

תומאס וסאלינג'ר התפוצצו.
&nbsp
מאוד הופתעתי לטובה מטרנר, שנראה כמו שחקן שישי מצויין

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניו אורלינס עדיין ללא ניצחון

הצליחו להפסיד גם לדאלאס הלילה.
&nbsp
ממפיס נראים זוועה!
כרגע הם בפיגור של 20 מול יוטה בתחילת הרבע הרביעי.
&nbsp
וההוקס שכנראה שלא דיברנו עלייהם מספיק כבר עם 7:1 (אישית הייתי בטוח שהעונה הם מתרסקים)
&nbsp
והבולס ממש לא יציבים ומפסידים למינסוטה...מינסוטה!!!
&nbsp

הרגע הזה שאתה אנתוני דיוויס, ואיש סמית' וראיין אנדרסון

אוספים יותר ריבאונד ממך.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מוקדם לקבוע

נכון שזה נראה רע מאוד כרגע אבל לך תדע מה יהיה בהמשך.
&nbsp
הכל פתוח, עוד לא מאוחר

&nbsp

billc

New member
הארדן עם 40 נק ויש עוד רבע, והמשחק צמוד, אני צופה 50 פלוס נק

billc

New member
Fresh legs כשאתה מחמיץ הרבה משחקים

יש לך יותר אנרגיה

דוק ריברס כזה אפס

אני דווקא אחד האנשים שיותר מעריכים אותו בתור מאמן אבל הוא פשוט מתנהג כמו אפס. שנים הוא בוכה על ההאק א דיאנדרה אבל כבר ראינו שבפלייאוף הקודם הוא השתמש בו על יוסטון כשזה התאים לו.
&nbsp
היום הוא לקח את זה לקיצון. בזמן שדיאנדרה שקולע 30% מהעונשין היה על המגרש, ריברס הליצן החליט שזאת הזדמנות טובה לעשות עבירות מכוונות על קפלה. מקהייל ענה בעבירות מכוונות על ג'ורדן אבל רק כדי להחזיר. אחרי 0/2 של ג'ורדן ו-3/4 של קאפלה, ריברס נאלץ להוציא את DJ מהמגרש, להפסיק את העבירות על קאפלה ולחטוף מכה רצינית על הלוחות.
&nbsp
אולי היינו מצפים שבשלב הזה הוא יבין ש-50% זה יותר מ-30%, לא משנה בכמה זריקות מדובר, אבל מספר דקות לאחר מכן הוא חזר לטקטיקה עם עבירות מכוונות על הווארד בשילוב ההחזרה של ג'ורדן למגרש כדי שיפסיקו לאנוס את הקליפרס על הלוחות. ג'ורדן נתן 2/4. הווארד נתן 4/4.
&nbsp
הקליפרס הפסידו בסוף משחק צמוד. אפשר להגיד בביטחון שהיה להם סיכוי מעולה לנצח אם ריברס היה מפסיק עם השטויות. מי נכנס מרצון לקרב עבירות עם סנטר שקולע ב-30% מהשדה?!?!
&nbsp
מילה טוב להארדן וגריפין. נתנו וואחד שואו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ואני לא אתפלא אם בסוף המשחק

הוא גם התלונן על השיפוט ועל ההאק א דיאנדרה
&nbsp
מסתבר שנועם צודק והבן אדם הזה די צ'יקמוק
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא רואה בזה פסול

בסה"כ ריברס הקטן מקבל 15 דקות למשחק גם כשאבא שלו המאמן כך שזה לא שיש פה העדפה ברורה שלו על פני שחקנים אחרים.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני לא הייתי רוצה להילחם על דקות עם הבן של המאמן

במיוחד כשהמאמן הוא גם ה-gm.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סבבה, מסכים עם זה

אבל שוב, בפועל הוא לא באמת מקבל עדיפות יוצאת דופן וכשהוא לא טוב אבא שלו גם לא מתבייש לייבש אותו על הספסל.
&nbsp
אולי זאת חכמה קטנה כי לא משנה מי המאמן שלך, להיות המחליף של CP3 זה אף פעם לא קל ובטח ובטח שלא "תגנוב" לו דקות.

rapgamer4ever

New member
קיים ניגוד אינטרסים מטורף

ואי אפשר לצאת ממנו בלי קשר לכמות הדקות שריברס משחק.
לכל אחד יש דעתו- אם ריברס משחק יותר מדי זה בגלל שהוא מקבל יחס מועדף. אם הוא משחק פחות מדי זה בגלל שדוק רוצה לשדר שהוא לא עושה לו הנחות (ובסוף זה פוגע באוסטין). ומה אם שחקן מסוים מסתכסך ורב עם אוסטין ריברס? רעיון גרוע מאוד. ומה אם אוסטין מנצל את העובדה הזאת?
ניגוד האינטרסים עוד יותר גרוע כשמדברים על הארכת חוזה לאוסטין ריברס. האם זה אפשרי בכלל מצד אבא שלו לשים בעדיפות ראשונה את טובת הפרנצ'ייז? זה לא רעיון טוב להעסיק את הבן שלך בעסק פרטי וזה עוד יותר גרוע בעסק שהוא לא שלך.
&nbsp
אמנם המקום של כריס פול ברוטציה מובטח אבל כל הסיפור המשפחתי הזה ממש לא במקום, זה אלף-בית של מקצוענות.

Cade Foster

New member
התכוונת מהעונשין*

אבל מסכים לגמרי. גם העובדה שהרכז המחליף שלו הוא אוסטין ריברס (31 דקות, הזוי) ממש לא מוסיפה לו כבוד. באף קבוצה אחרת הוא לא מקבל יותר מחצי מהכמות הזאת.

למעלה