ווריורס - דנבר

Krit123

Well-known member
הללויה. הפסד ראשון לדאבס מזה 27 משחקים עם סקור של 120+.

מורי נעדר (המגרש בו הוא נפצע), הרבע הראשון הסתיים בתוצאה 40-34, שתי הקבוצות לא מסוגלות לשמור על השנייה. בהפסד מול יוטה הנפילה הגיעה בדקות היחידה השנייה, הפעם הוא היווה חלק מהותי בניצחון. בכללי 8 שחקנים סיימו עם 9 ומעלה (שלושה מהספסל), ואולי התרומה הכי גדולה הגיע בכלל מהרוקי שקלע 4 בלבד - כריסטיאן בראון. שיחק 24 דקות, כולל עמוק ברבע הרביעי בזכות הגנה מצוינת ומהלכי האסל יקרים מפז. אחראי ישיר להופעה פושרת של ג'ורדן פול, מה שסייע להטות את דקות הספסל לטובתינו.

הנוכחות של שומר פרימיטר נוסף בחמישייה עזרה להאט את קליי, שהיה כמעט בלתי נראה על הפרקט. מנגד סידרנו לפורטר מצבי קליעה בשלב מוקדם (כמו שביקשתי), והחמישייה רצה נפלא בחסות הריווח וניהול המשחק של הג'וקר. ברוס הגדיל לעשות וסיפק יכולת נפלאה בצד ההתקפי, 20 נקודות ביעילות מופתית (8-10 מהשדה, 3-4 מחוץ לקשת). הוא מאס בתפקיד הסקרינר בברוקלין, קסם לו להגיע לפה בידיעה שיקבל סמכות להוריד קצת כדור לרצפה.

קר ביצע שינויים ברוטציה תוך כדי תנועה ומפלס האגריסיביות עלה במחצית השנייה, התחילו לצמצם פערים בריבאונד ולכפות איבודים. דריי הועיל בטובו לנצל את הרפיון ההגנתי מולו, סטף התחמם, אך הצלחנו להדפוף מספר מיני-ריצות והגענו לדקות ההכרעה בטווח ביטחון יחסי, אלא שאז.. כמעט בעטנו בדלי עם חוסר יכולת להוציא כדור מתחת לסל או לעבור את החצי בשלום. למזלנו ג'וקר מצא את בראון על מגרש שלם לדאנק שהחזיר הפער ל-3 (אסיסט שהעניק לו טריפל דאבל), ומנענו מהם מבט נקי. עוד לפני כן פורטר דפק בלוק הירואי לסטף בבידוד, וגם ג'וקר עמד על שלו.

לסיכום, הפיקו לקחים מההפסד בseason opener. שיפור ניכר על הלוחות, ובבחינת הפוקוס ביחידה השנייה (בונס בפרט). מחר ממשיכים לOKC, ג'מאל צפוי לקחת חלק.
אצל הווריורס, וייזמן עדיין צריך ללמוד לשחק כדורסל, חושש משיפור חד שלו במהלך העונה. קליי נמצא תחת מגבלת דקות אז בערבים מסוימים נטל היצירה על סטף יהיה גבוה למדי, בטח במידה והמבוכה בין גרין לפול תמשיך לחלחל. מוקדם מדי לקבוע את מי קר יקדם ברוטציה, עושה רושם שישנה התלבטות בין דיבנצ'נזו, קומינגה ומודי בתור יוצרים משניים.

Krit123

Well-known member
מרתון של מחציות שניות

נטס - טורונטו
יופי של משחק עם אינטסיביות גבוהה. אם הייתי צריך להיות תמציתי, את הרבע השלישי ניתן לקטרג כסיאקם VS קלקסטון. פסקל התעלל בהגנה עם סקורינג יעיל במעבר ובהתקפה עומדת כאחד, בזמן שקלקסטון לא נתן להחטאות העונשין להיכנס לו לראש (ד"ש לסימונס) וחתר למגע בשני צדי המגרש, היה אגרסיבי וomnipresent בהגנה וסיים בחדות באזור הצבע.
במשחק של ריצות, המטוטלת נעה ב6 הדקות הראשונות של הרבע המכריע בין קיירי לואן פליט, כל האחד התחמם בתורו והנהיג ריצה. בהמשך סיאקם ניצל שמירות כפולות על מנת להפעיל את האחרים (סיים עם טריפל דאבל מפלצתי של 37-12-11), אבל שלשה גדולה של רויס אוניל, וצמד סלים קשים של קיירי&קיידי (במשחק הפכפך) סגרו עניין.
ההגנה של הראפטורס תמיד מעלה הילוך בדקות האחרונות ומרוויחה להם הזמן, השאלה היא האם יש להם מספיק שוט מייקינג כדי להבטיח ניצחונות במגרשים קשים.
אצל הנטס נאש בוחר לסיים משחקים עם מרקיף מוריס במקום קלקסטון מטעמי ריווח, ג'ו האריס הגיח למספר דקות ואני מאמין שבהמשך הוא צפוי להתברג באותה חמישייה סוגרת.

שארלוט - ניו אורלינס
לא הייתה להורנטס תשובה לואלצ'יונאס. 30-17-4, תהלוכה לקו העונשין, פיידים קצרים מקו הבסיס מעל כתף ימין, שימש כציר המרכזי בהתקפה למהלכי האנד-אוף. זאיון, אינגרם ומקולום תרמו את חלקם במשחק שהפך צמוד לכמה רגעים.
ההורנטס מקבלים את הייוורד באנרגיות מחודשות, ודניס סמית ג'וניור מנסה בעצמו להפוך לקאמבק השנה, שאפו. התקפית יש להם גאנרים שמסוגלים להתחמם אבל אין תשתית הגנתית ראויה. מחכה לראות איך ניו אורלינס תתמודד מול קבוצת הגנה חזקה.

וושינגטון - בולס
דני עשה עבודה יפה על דרוזן במחצית השנייה, הוסיף שתי שלשות חשובות מהפינה. על תקן הסטופר ההגנתי, נדיר שהוא מקבל הזדמנות לכדרר, רק חבל שחרבש האלי הופ במעבר בנוסף לכך.
הוויזארדס הובילו בבטחה אך ההפרש החל להצטמצם בדקות הספסל, בהעדר מנהל משחק טבעי ההתקפה האטה בזמן שקובי ווייט ודראגיץ' סיפקו נקודות. דרוזן המשיך את המומנטום והגיע לקו ברבע האחרון (בעיקר כאשר נשמר על ידי קוזמה/ביל), המשחק התנהל על חודו של פוזשן דקה-שתיים לסיום, חטיפה של דמאר+דאנק קבעה שיווין 100. כדור אחרון הלך לביל שקלע סל אולד-סקול אדיר עם הלוח מזווית קשה, מול הגנה עיקשת של קארוסו. דרוזן קיבל הזדמנות אחרונה לשחזר את הגיים ווינר מהעונה שעברה, אך הפעם השלשה הלכה אין-אנד-אאוט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
היה יופי של משחק של דנבר, גם כשגולדן צימצמו לא הרגיש שדנבר מאבדים שליטה על המשחק.
חייב לציין שדריימונד היה נהדר במשחק הזה, אפילו הופתעתי מהיכולת שהוא הציג.

anfield1

Member
@Krit123 התרשמותך מדנבר-אוקלהומה?
דנבר לא הרשימה אותי, אולי עייפה מB2B אבל הרגיש קשה יותר נגד מיניסוטה.
בכל מקרה שני הפסדים צמודים בחוץ נגד קבוצות פלייאוף.
הלילה שוב פעם מיניסוטה...
באסה שג'יילין בחוץ לשבוע, מחכה מאוד לראות אותו, אחרי שיי דורט וגידי הוא השחקן הכי טוב שלנו כרגע.

Krit123

Well-known member
@Krit123 התרשמותך מדנבר-אוקלהומה?
דנבר לא הרשימה אותי, אולי עייפה מB2B אבל הרגיש קשה יותר נגד מיניסוטה.
בכל מקרה שני הפסדים צמודים בחוץ נגד קבוצות פלייאוף.
הלילה שוב פעם מיניסוטה...
באסה שג'יילין בחוץ לשבוע, מחכה מאוד לראות אותו, אחרי שיי דורט וגידי הוא השחקן הכי טוב שלנו כרגע.
תראה בגזרת הטנקינג שלכם אתם תמיד מקשים עלינו משום מה. תוסיף עייפות והעובדה שרוב הקבוצה חדשה וקיבלת הופעה פושרת.
אני די מחזיק מהמאמן שלכם, מוצא דרכים לצופף ולהקשות על יוקיץ', הבעיה היא שתפסנו יום קליעה מצוין שהוציא את העוקץ מהשמירות הכפולות.

וואלה יש מצב שג'יילין כבר עכשיו מספר 4 שלכם. חיכיתי לראות אותו, לא הייתי מודע לפציעה. שמחתי לתפוס כמה דקות דיינג ושוויגיניס לא יצא מהרוטציה, אמנם אוסמן עדיין ללא סל שדה אבל לפחות לא מוסיף שטויות בהגנה.
הרגיש כאילו דורט וטריי מאן היו אחראיים לחצי מהזריקות שלכם, להעדרות של JDUB הייתה קשר לכך אבל וואלה בלי קשר הייתי רוצה לראות אחרים מקבלים הזדמנות להריץ קצת התקפה. עזוב רגע את דיינג, דיברנו על פוקו ב5 ואני יודע שהוא השתפר אבל אני לא קונה אותו בתור סנטר שמתגלגל לסל, הוא צריך קצת את הכדור ביד בשביל לבוא לידי ביטוי. גם בייזלי עשה שיפור חד בהגנה אז למרות שהוא צ'אקר חסר תקנה כן הייתי רוצה אותו אגרסיבי ביום בו הוא פוגע בזריקה-שתיים הראשונות (בתור קלעי סטריקי).

אצלנו הייתי מאוד מרוצה מאספקטים מסוימים, למשל כריסטיאן בראון הרוקי שממשיך להוכיח שהוא שווה דקות. KCP ופורטר ממשיכים להעניש מחוץ לקשת, תענוג. מורי צריך להסיר חלודה אבל בונס מאכזב בינתיים, יהיה קשה ליחידה השנייה להתייצב במידה והוא עצמו לא ישמור על יציבות.

anfield1

Member
היום שוב קיבלנו בראש ממיניסוטה. דווקא בהרכב נמוך הם עשו את הריצה שלהם ברבע ה4.
אדוורדס הזה שחקן מעולה.

אצלנו היה נחמד לראות את JRE ביום קליעה טוב, שיי לא שיחק.

למעלה