וורד ואקסל - איך משלבים

• פותח הנושא Acct
  • פורסם בתאריך

Acct

New member
וורד ואקסל - איך משלבים

שלום, אני מכין עבודה (לאוניברסיטה) שיש בה הרבה מלל וגם חישובים באקסל. כשאני כותב הכל באקסל - הכל מבולגן ... אין גבולות ברורים. בקיצור זה לא וורד :) האם יש דרך לשלב גליון חישובים מורכב במסמך וורד? (אני צריך לערוך חישובים באקסל, ואז להסביר במלים את מה שהחישובים אומרים) תודה מראש על העזרה

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
סמן את התאים בהם החישובים ...../images/Emo43.gif

לחץ Ctrl+C > עבור למסמך ובתפריט 'עריכה' > 'הדבקה מיוחדת' > בחר ב'גיליון אקסל' > סמן את 'הדבק וקשר' > 'אישור'. *** מרגע זה, כל שינוי שתבצע בטווח שהועתק, יישתקף במסמך.

Acct

New member
תודה... אבל יש בעייה )-:

אני מדביק את הגיליון לתוך הוורד - אבל חצי מהגליון אני פשוט לא רואה... נעלם מה אפשר לעשות? תודה

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אינני יודע כיצד אתה פועל. . .../images/Emo43.gif

* מרכז את תצוגת המסמך. * סמן רק
את הטווח עם הנתונים והעתק אותו למסמך. * ייתכן ורצוי יהיה להגדיר את דף המסמך ל'רוחב'.

simchamiryam

New member
הנתונים בוורד מודפסים בג'יבריש

בדיוק היום ניסיתי את הפונקציה 'הדבק וקשר'. הבעיה היא שבהדפסה בוורד הוא מדפיס ג'יבריש. (על מהסך יש עברית). XP

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
שנה את סוג הגופן . . .../images/Emo43.gif

ו/או שדרג את 'מנהל ההתקן' (הדרייבר) של המדפסת.

einat-z

New member
שינוי "שטח התצוגה" של הגיליון

כשאתה ב-word, double click על האובייקט המושתל > אתה צריך במצב הזה להיות "בתוך" אקסל. תוכל לראות לפי התפריטים וסרגלי הכלים שלמעשה עברת אפליקציה. במצב הזה, השוליים של האובייקט עבים ומופיעים עם פסים אלכסוניים. עכשיו תמתח אותם עם "נקודות האחיזה". ההגדלה הזאת עובדת בקפיצות של שורה שלמה (תמיד כלפי מטה) ועמוד שלמה (תמיד דווקא מצד ימין - אבל זה מסתדר). זה דורש קצת אימון - תוודא שבסופו של דבר, התא העליון הימני שאתה רוצה להציג אכן גלוי ונמצא בפינה העליוןנה הימנית. כמו כן, תוודא שאין לך שורות או עמודות ריקות בצד ו/או למטה, כי אתה עשוי לראות בהדפסה שאריות שלהן (צל או מסגרות של תאים - גם אם העיצוב נקי מהם לחלטין).

למעלה