וורדפרס VS ג'ומלה

וורדפרס VS ג'ומלה

איזו מערכת עדיפה? ואם איזו מערכת אתם עובדים? שתיהן מערכות נפלאות. אך זה נראה כי וורדפרס משאירה את ג'ומלה הרבה מאחורה. יאללה תגיבו שיהיה מעניין

אני סובל מג'ומלה כבר שנתיים

לקחתי לי פרויקט שמבוסס גומלה ולצערי הזנחתי אותו בגלל שהעבודה עם המערכת הזו ממש קשה כל מערכות ה sef לא מתפקדות בשפה הישראלית וגורמים לשגיאות. בלי ידע תיכנותי נרחב אתה נתקע עמוק מאוד כשמדובר בג'מלה לכן הבחירה שלי זה ורדפרס:p דוגמה באתר בחתימה

hadson

New member
זה ממש לא ככה

אני יכול להגיד לך מנסיון שג'ומלה היא מערכת ממש טובה. השאלה היא למה אתה צריך את האתר שלך, איזו מטרה. המידה ויש לך אתר שהוא אמור להיות בנוי פחות או יותר כמו בלוג, אז כן הייתי אומר לך תשתמש בוורדפרס, אבל במידה ואתה רוצה לבנות אתרי קהילות הייתי אומר לך תשתמש בג'ומלה. אבל בגדול שתי המערכות איכותיות.

באופן אישי

לי יש בעיה קשה אם ג'ומלה שנים שלא הצלחתי לתפעל אותה בקלות. וכיום ניתן למצוא אתרים גדולים מבוססים וורדפרס. ונכון שיש לה עדיין מגבלות לפורטלים וכ"ד אבל בקצב ההתפתחות היא תגיע גם לשם. למרות שיש כמה פורטלים לא רעים על וורדפרס

seori

New member
אני אישית מעדיף WP

גם נראה ש-WP, קלה יותר לתפעול. עם זאת לא מעט אנשים מקצועיים שמתעסקים עם ג'ומלה יגידו בדיוק ההפך. הכל שאלה של הרגל, ראיתי אתרים נפלאים מ-2 הסוגים.

aqz

New member
WP #1

בגומלה הכל עולה כסף, בוורדפרס הכל חינם והכל קל ולא מסובך.... וורדפרס פשוט אין סופית...

למעלה