ווקס לרכב

• פותח הנושא Inola
  • פורסם בתאריך

Inola

New member
ווקס לרכב

כל כמה זמן מומלץ לעשות ווקס לרכב? הרכב הוא סיאט איביזה 2002 בצבע לבן. הווקס שקניתי הוא ווקס קארנובה של פורמולה 1, מכירים? ממליצים? כי אחרי הווקס שעשיתי לו שלשום, הרכב נראה ממש טוב, והצבע מבריק וחלק. איזה עוד טיפולים חיצוניים/פנימיים כדאי לעשות לרכב כדי לשמור עליו?

© DrorZi

New member
ווקס מאיכות טובה יכול להחזיק שנה

תלוי גם במספר הרחיצות של האוטו אם יש לך כוח לעשות כל חצי שנה הצבע רק יגיד לך תודה על זה.
דרור זי.

Inola

New member
כוח לעשות ווקס?!

טוב זו קצת בעיה... אני די פרפקטסיוניסט, וכשזה מגיע להשקעה במשהו, אני יכול לעבוד שעות עליו... יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון... כי לא ממש הרגשתי שאין לי כוח למרוח ווקס על כל הרכב, ואז להבריק אותו... חשבתי לעשות פעם בחודש, חודש וחצי, אבל אני מבין שזה לא נחוץ... זה יכול לפגוע איכשהו? (האוטו כל כך מבריק וחלק. במקרה החניתי את הרכב שלי עם הפנים לכיוון העליה ברחוב שלי, ואת הרכב של אבא שלי עם הפנים עם כיוון הירידה. הנחתי את התיק שלי על מכסה המנוע, באיביזה הוא החליק כמו על משטח זכוכית, בפאסאט הוא עמד במקום)

zbug

New member
תסתכל בספר הרכב תחת המלצות לנהג

בתרגום לעברית כתוב שם לעשות ואקס ב"תדירות גבוהה ככל האפשר" זה אומר אפילו כל שבוע או כל חודש ואקס ב 200 ש"ח לא תמיד שווה יותר מואקס ב 30 ש"ח מה שחשוב זה כמה שיותר ושלא יספרו לך סיפורים על וקס שמחזיק חצי שנה כי אין חיה כזאת זה רק שיטה להוציא ממך יותר כסף שפשוף נעים אופיר

Inola

New member
אני עושה את הווקס בעצמי...

אומנם אני לא מקצוען, אבל הרכב נראה טוב.

ran levi

New member
Wax תדירות והרכב.

ווקס: מכיל שומן וסיליקונים והוא המומלץ ביותר בדרך כלל לרכבים עם צבע מטאלי מאחר ואנו מוריד שכבה מהצבע אלא מחדש את השכבה הקיימת. (מומלץ מאוד טיפול של פוליש ווקס או טפלון בכל רבעון על מנת לשמור על צבע הרכב כחדש).

רעם 23

New member
פוליש??? כל רבעון??? ../images/Emo12.gif

חס וחלילה. ווקס טפלון כן. פוליש לא. גם אני עושה ווקס כל 3 חודשים ולפעמים גם פחות. ה-QMI פצצה!

למעלה