ווקס לבורד

fasdfadsfa

New member
ווקס לבורד

אהלן,

אז כמו שאתם יודעים נגמרה העונה.
אני גר בכרמיאל ועד כמה שאני יודע שום מקום באזור לא עושה ווקס לבורד,
אין לי מהגץ וכל מה שיש לי זה rub down wax של ברטון ובורד שלא ראה 3 חודשים ווקס וצריך לראות.

השאלה אם להזמין מגהץ מיוחד + ווקס מEBAY
או אם יש חנות מהארץ שמוכרת את זה ועושה משלוח
או להשתמש במגהץ ב 80 שקל שאפשר לקנות בארץ ולהזמין ווקס מחול
ווקס מחול אגב עולה באזור ה 50-80 שקל.

תודה!

THESC

New member
מגהץ רגיל

אתה יכול להשתמש במגהץ רגיל, תעטוף את התחתית שלו בשתי שכבות של נייר כסף, ככה הוא לא יהרס.
יותר קשה למצוא כלי נורמלי לגירוד הווקס

חפש באיביי ווקס של חברת jibtuning, הוא זול וטוב.

drz400e

New member
אתה צריך מגהץ בלי אדים

כלומר כזה שאין לו חורים למטה , וכאלה חדשים כבר אי אפשר להשיג.

אם יש לך , אתה צריך לחמם אותו לטמפרטורה שבה הוקס נוזל , אבל לא מעלה עשן. אז לטפטף וקס מהאויר על כל הבורד , ואז למרוח אותו טוב ולכסות איתו את כל הבורד. אחרי פעם פעמיים תדע אם שמת מספיק (שזה קל , פשוט תתפטף עוד) , או יותר מדי (גם קל , פשוט תגרד).

אחרי שהוא מתקרר , תגרד כמה וקס שאתה יכול עם הצד האחורי של סרגל פלאסטיק. (הצד המרובע , עם הפינות החדות). אתה צריך להגיע למצב שאתה לא מצליח להוריד יותר שבביי וקס מהבורד.

טיפים.
1.תנקה את הבורד עם נוזל ניקוי שומני על בסיס הדרים לפני הוקס. אבק ולכלוך קודם יוטמעו בתוך הוקס החדש אם לא תעשה את זה.
2.תעבור על הבורד עם המגהץ ותחמם אותו לפני שאתה שם עליו וקס חדש. זה יעזור לוקס החדש להתפס טוב יותר לוקס הישן .
3. אפשר לעבור על הבורד אחרי שהוא מתקרר עם מברשת פלסטית , או סקוטש ברייט מהזנב לאף כדי לצור טקסטורה טובה יותר.
4. תגרד את הוקס מהסכינים לגמרי בנפרד , ועד הסוף.

fasdfadsfa

New member
איפה בארץ אפשר להשיג מגהץ כזה?

בהנחה שיש לי רק מגהץ אדים וגם הוא ממש יקר וחבל להרוס אותו,
יש מקום להשיג מגהץ פשוט וזול בארץ?

תודה על התגובות

drz400e

New member
כן , זה מגהץ אדים

אתה צריך אחד רגיל. אולי בחנויות של מוצרים משומשים?

marceloros

Member
מנהל
הבעיה זה האדים או החורים?

כלומר שהוא לא שטוח לגמרי.
צריך לבדוק אצל ההורים...

davesh

New member
בחנות עצמה כתוב שזה מגהץ יבש

וגם בתמונה אני לא רואה פתח למילוי מים, כך שנראה לי שזה יבש.
לא נראה לי שיש בעיה גם עם מגהץ אדים. כל עוד אתה לא מפעיל את האדים במהלך הגיהוץ.
החורים בתחתית לא אמורים להפריע.

davesh

New member
ראן אחד על הבוקר, על מסלול מהודק

וכל עודפי הווקס יורדים.
צריך להוריד עם סרגל (לפי דעתי דווקא עדיף מתכת) את הכמויות הגדולות של הווקס ואולי לעבור קצת עם סקוטש ברייט להחלקה וזהו.
לפי דעתי כל הסרטונים שמראים שצריך לעשות מסלולים למים עם מברשת קשה מהאף לזנב או מהמרכז החוצה זה הכל חרטא.
אלא אם כן אתה גולש רק על פאודר ממש טרי, המסלול יעשה את ה"ליטוש" הסופי.
גם הסכינים יינוקו מעודפי ווקס (ואפילו ממעט חלודה) אחרי הראן הראשון של הבוקר על מסלול שעבר עליו חתול.

HelloweeN

New member
בהחלט!

אני גם חושב שהשיטה המסורתית של לגרד כל שאריות של וקס היא פסולה בעיני, כי כמו שנאמר, אחרי ראן אחד או שניים, לא נשאר וקס על הבורד, ובסוף היום (אם לא אחרי שעתיים) צריך לעשות שוב פעם וקס לפעם הבאה.
מה שהכי טוב לעשות זה לטפטף וקס ולמרוח אותו ואז לעשות לו סקרייפינג ממש בסיסי, רק ליישר את הוקס על הבורד, שיהיה מרוח בצורה אחיד וזהו. אני אישית גם נותן טאץ' של סקוץ' ברייט להענקת הרגשה חלה יותר

עוד דבר שאני ממליץ זה לשלב סוגי וקס שונים, ככה שבאמצע יש נגיד וקס לטמפ' מסויימות, וליד הסכינים יהיה וקס ALL TEMP. ככה בעצם הבורד הופך לזיקית שלג - מתאים את עצמו לתנאים משתנים, בטמפ' משתנות.

למעלה