מה פירוש אפליקציה אפליקציה???מישום מה גם דרך המחשב אני לא יכול לעדכן מי יראה את הסטטוסים שלי,ולסמן את האנשי קשר שלא יראו
עד שיגיע 25 פלוס ואז הוריד אפליקציה אפליקציה,כדי שלא יהיה לי את הבעיות האלו
מאיפה אתה בארץ? אם אתה רואה אצלי בנייד ,אני גם משתגע מיזה ,שלחתי להם הודעות לווצאפ על זה ,אולי זה וירוס? כי מחקתי והתקנתי שוב את האפליקציהמה פירוש אפליקציה אפליקציה???
שאתה רוכש דגם סמסונג חדש אתה חייב להיות בטוח שבטלפון באפליקצית וואצאפ אתה תוכל לחסום אנשי קשר ספציפיים דרך הטלפון מלצפות בסטטוטוסים שלך
שים לב לעוד דבר חשוב!
בוואצאפ יש שני סוגי אפליקציות, רגיל ללקוח פרטי, וביזנס ללקוח עסקי
אני עדין לא הצלחתי להבין בצורה לוגית למה אתה בחשבון הוואצאפ שלך בS22 ULTRA לא יכול לחסום אנשי קשר בטלפון שלך מלצפות בסטטוסים שלך
ולמה בוואצאפ ווב פתאום גם שם אתה לא יכול לחסום אנשי קשר
אתה חייב לפצח את החידה הזאת הבלתי פתורה הזאת
תבדוק אם הבעיה של חסימת אנשי קשר מלצפות בוואצאפ הרגיל או וואצאפ ביזנסמאיפה אתה בארץ? אם אתה רואה אצלי בנייד ,אני גם משתגע מיזה ,שלחתי להם הודעות לווצאפ על זה ,אולי זה וירוס? כי מחקתי והתקנתי שוב את האפליקציה
מה פירוש אפליקציה אפליקציה???
שאתה רוכש דגם סמסונג חדש אתה חייב להיות בטוח שבטלפון באפליקצית וואצאפ אתה תוכל לחסום אנשי קשר ספציפיים דרך הטלפון מלצפות בסטטוטוסים שלך
שים לב לעוד דבר חשוב!
בוואצאפ יש שני סוגי אפליקציות, רגיל ללקוח פרטי, וביזנס ללקוח עסקי
אני עדין לא הצלחתי להבין בצורה לוגית למה אתה בחשבון הוואצאפ שלך בS22 ULTRA לא יכול לחסום אנשי קשר בטלפון שלך מלצפות בסטטוסים שלך
ולמה בוואצאפ ווב פתאום גם שם אתה לא יכול לחסום אנשי קשר
אתה חייב לפצח את החידה הזאת הבלתי פתורה הזאת
בהגדרות של אבטחה במכשיר היכן לגשת?לדעתי הסיבה שאתה לא מצליח לחסום אנשי קשר מלצפות קשור לנושא של אבטחה
כדאי שתנסה להפעיל ולהשתמש בוואצאפ עם כניסה של חיישן טביעת אצבעות בלבד
תגדיר ותבדוק אם אתה יכול עכשיו לחסום אנשי קשר מלצפות![]()
How to add fingerprint unlock to WhatsApp on your Samsung Galaxy phone
Are you looking for more privacy and security? Here's all you need to know to secure WhatsApp behind a fingerprint lock on your Samsung Galaxy phone.www.sammobile.com
אם לא עוזר תבטל את ההגדרה
תחושת בטן
כנס ללינק בתגובה הקודמתבהגדרות של אבטחה במכשיר היכן לגשת?
ובהגדרות אצלי בנייד בעברית לאן לגשת?כנס ללינק בתגובה הקודמת
יש מדריך ברור ומפורט איך מבצעים את זה
אם אתה לא קורא אנגלית, תשתמש בגוגל טרנסלייט
כנס ללינקובהגדרות אצלי בנייד בעברית לאן לגשת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.