וופס

Macbook

New member
../images/Emo42.gifמחשבות חיוביות../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

השרשור חזר!
אז כמו שאתם כבר יודעים - שרשרו לפה דברים טובים שקרו לכם השבוע, ושיהיה לכולנו סוף שבוע מעולה!

Don Nirtin

New member
המון המון אבל המון זיעה../images/Emo87.gif

ע הגוף שלי. זה אומר- מים OUT. איכס. שתיתי את זה כל כך הרבה ביומיים וחצי של הטיול בגלל החום המפגר. אה וספר חדש. זה תמיד טוב.

ווינגז

New member
דברים טובים ולישון, כתבו גם אתם.

- הכי הכי, לולה המקסימה, לפעמים מוזר לי שיש אנשים שלא אוהבים בע"ח ולא מושפעים מהנוכחות לידם. בחיי שרק לשבת בחווה עשה לי הרגשה מעולה, פתאום יכולתי לנשום. זה גם צעד ממש משמעותי מכל מיני סיבות אחרות, אבל אני מניחה שאם אתחיל להגיע לשם לעיתים קרובות יותר, יפסיק להיות כ"כ קשה. - שילבתי באותו יום גם פגישה עם חברה וסידורים שהיינו צריכות לעשות, והרגשתי נורא יעילה.
- עמית ונועה, כי מגיעה להם נקודה נפרדת, אני באמת ממש מעריכה ואוהבת אותם. - קיבלתי (בעקיפין) מחמאה מקסימה מאדם שמאוד חשובה לי דעתו. - סידורים שיגרמו לי (כנראה) לראות את לולה הרבה יותר, ובאופן כללי להיות שם על בסיס קבוע. - יצאתי לסרט ("פעם הייתי" של אבי נשר) בפעם השנייה רק בשביל להיות עם החברים שלי, והיה ממש מוצלח ומצחיק. - סבא וסבתא שלי חזרו מחו"ל, התגעגעתי אליהם נורא ואני שמחה שהם חזרו בריאים ושלמים.
- לשם שינוי היה לי שקט מדברים שמעיקים עליי, מה שנתן לי אפשרות באמת לחשוב עליהם קצת בבהירות, וגם לנשום כמו שצריך.
- מסיבת יום הולדת בבריכה בקיסריה, אז אומנם לא נכנסתי למים - אבל היה כיף ומצחיק עם החברים, שוב. - חפירות על צילום All over the place, עם עמית ונועה ועם לוטן ועם סיוי, איזה כיף זה. - חדשות מעולות ומרגשות מחברים.

Hasselblad

New member
עוד שבוע עבר.....

- סיימתי לכרגע את חיי השכירים ואני מאוד מתרגשת (גם קצת מפחדת) אבל ההרגשה מעולה!. - ידיד טוב מאוד חזר מחו"ל לחופש יחסית ארוך אז זה ממש כיף - מצאתי רינג מיול עד תחילת אוגוסט ואני מקווה לנצל אותו הרבה לפני שיגמר. - הייתי בתערוכת סיום של הבית ספר שלמדתי בו ולמרות שלא אהבתי את רוב העבודות היה מאוד כיף לפגוש כל מיני מורים שלי ואנשים שלמדתי איתם. יש עוד כל מיני דברים אבל הם דווקא קשורים יותר לשבוע הזה אז אשמור אותם לשבוע הבא

רק דבר אחד על שבוע שעבר../images/Emo3.gif

אבל דבר גדול, סוף סוף התחלנו לצאת מהעבודה פעם בשבוע ב-2, זה היה פשוט תענוג, והיום אני גם יוצאת ב-2

לבנדר א

New member
כל האנשים שצוחקים על מה שעושה אותי שמחה

יכולים ללכת לעשות מעשים, כי היום הזה נהדרררררר! casting news כל השבוע, מגיעים לשיא היום עם איידן גילן לליטלפינגר, שזה פשוט מעולה! רק עוד שבועיים לתחילת הצילומים, מכל עבר נרמז שישוחרר משהו בקומיקון, ג'ורג' מתכוון לשחק ברמזים ולהסתכל על רשימות של הקאסט עושה אותי מאושרת מאושרת מאושרת מאושרת!

למעלה