וועע

מה ../images/Emo110.gif

אני אפילו לא הייתי בהופעה של אינפקציה :| אני ראיתי אותה מהבית

מי התעלם ../images/Emo46.gif ../images/Emo110.gif

הייתי רק בהופעה של יוני בלוך ואפרת גוש, טיפקס, שירי מימון ושרית חדד... אתה בטח מדבר על פורטיסחרוף שבסוף לא הלכתי...

עופריקי

New member
אני רוצה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן:S החטפת מכות למישהו? כן:S התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן. רעעדלכך דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא שאני יודעת היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? מה אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גלגול נשמות יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? מאור מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ספיראל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאידעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? משו על חציל כבוש מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? סיוון הכי מעט זמן? לא יודעת הכי מצחיק? ספיראל שירה והדר הכי קרוב? ספיראל הכי מוזר? ספיראל הכי חכם? אור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ספיראל הכי נחמד? ספיראל הזמר הכי טוב? תימור הכי רועש? דשה\תימור האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? המ אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ספיראל על מי אתה סומך הכי הרבה? ספיראל מי מקשיב לבעיות שלך? ספיראל ורעוש עם מי אתה רב הכי הרבה? אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? הדר האם החברים שלך מכירים אותך? אולי 2-3 האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא משנה לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המורה להבעה שצחקת עליו? רעות שהלכת איתו לקניות? ספיראל ששבר את הלב שלך? מאור שאיכזב אותך? לאידעת שגרם לך לבכות? מאור ששימח אותך? מאור:| שראית איתו סרט? עידו שדיברת איתו בטלפון? מייק שראית? סיוון ודשה מה אתה לובש כרגע? חולצת בצפר וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל שמאל איזה ספר אתה קורא? "אל תזוזי"-מרגרט מצאנטיני מה יש על הפד לעכבר שלך? ציור של עכבר, ועכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מרגישה שכואב לי בבטן וברגלים האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

Innocence Lost

New member
טובנו

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לגמרי יצאת מהמדינה? כן [פעם ראשונה שאני עונה כן על השאלה הזאת!!1] אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אולי עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?ח כן שחקת "strip poker"? אמ לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? לגמרי התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כנראה פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כנראה הרגת חיה בכוונה? כנראה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כנראה גנבת משהו? לא נראה לי היית ברדיו/ טלוויזיה? אולי בקטנה [בסוףהדרך!11] היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים?כן לפעמים בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות? לעיתים!11 במזל? מה באהבה ממבט ראשון?לאמקסימוםקראש ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן, דיי במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לפעמים בדת מאורגנת? מה אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? איןלימושג, סביר להניח שלשום מקום יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? שני מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אני מאמינה שיש כמה:O מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שני הכי מעט זמן?לאיודעת הכי מצחיק? לולי יערה וקרן הכי קרוב? לולי ושני הכי מוזר? יערה הכי חכם? שני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?זה סוד הכי נחמד? זיקה הזמר הכי טוב? לא יודעת אנחנו לא שרות יפה הכי רועש? לולי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? בטח עם לולי אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם לולי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שני על מי אתה סומך הכי הרבה?שני ולולי מי מקשיב לבעיות שלך? שני ולולי, אבל לרובם כולן;[ עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? לולי האם החברים שלך מכירים אותך?חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?המורה למת' שצחקת עליו?בטח אחותי שהלכת איתו לקניות? קרן ולולי ששבר את הלב שלך? לא מגלה שאיכזב אותך? לא יודעת שגרם לך לבכות? ניר:O אבל לא בכוונה ששימח אותך? אמא שראית איתו סרט?לולי שדיברת איתו בטלפון?ניר שראית? אמא מה אתה לובש כרגע?טרנינג שחור וחולצה ירוקה ומגניבה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת איזה ספר אתה קורא?לא קוראת כעת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר:$$$ תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מכוערת מגעילה טיפשה עלובה וצמאה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

היי!!!

אני מצחיקה
ואת רוצה לעשות איתי סקס ואני לא רועשת!1 ואני שרה הכי יפה
תודהמראש

R e A

New member
השבוע עבר מהר

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?
יש לך חברים הומואים/לסביות?
מי החבר הכי טוב שלך? אנערף מה זה הכי טוב מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שגיא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? קיקס - מאיר
נראלי אנערף. זאת אחת העצות היחידות שהתייחסתי אליהן ברצינות... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יזראל מקזימוף קעטבי מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שגיא הכי מעט זמן? ממ אבירן או דודו הכי מצחיק? זמיר ואסף הכי קרוב? אסף אולי הכי מוזר? זמיר! הכי חכם? אממ כל אלה מטכ"מ
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודע הכי נחמד? ענבל הזמר הכי טוב? אסף הכי רועש? זמיר
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אלירן ההודי אולי. או עופרי אולי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אנערף על מי אתה סומך הכי הרבה? אסף מי מקשיב לבעיות שלך? עופרי אבל לא באמת איכפת לה
עם מי אתה רב הכי הרבה? דודו צוצו אולי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אסף האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא איכפת לי? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? דנה או צליל שצחקת עליו? דורון שהלכת איתו לקניות? אסף ששבר את הלב שלך? ממממממ שאיכזב אותך? אבירן שגרם לך לבכות? ממממממ ששימח אותך? אבי שראית איתו סרט? המממ רשימה ארוכה שדיברת איתו בטלפון? אסף שראית? אבי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצת בצפר:$ באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגע איזה ספר אתה קורא? אירופה אירופה מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: יופי טופי אחלה בחלה סבבה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא נכון שכל השמות שכתבתי עזרו לכם במשהו!??!?!?!

עופריקי

New member
למה לא אכפת לי יא קקי../images/Emo10.gif

חוצמזה שאנחנו לובשים את אותו דבר (איזה צבע החולצה שלך?D:)

רותם ע

New member
לה לה לה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא רציני יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא וחבל
חטפת מכות? רבתי מכות
אז חלק מזה זה לחטוף החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? רק הערות כאלה של ערסים ובדואים היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אחים ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא, אבל חשבתי שאני מתעוורת נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא יודעת עברת על החוק? דברים קטנים פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? בערוץ המקומי
היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? ממש לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? אין מה להאמין פה באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? היא קיימת, אין מה להאמין. אני חושבת שהיא נותנת כוח לאנשים, אבל האמונות שהיא מטיפה להם שגויות לדעתי אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא... אתם חושבים שלאטום יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אסיה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? האמת שאסיה הכי מעט זמן? אולגה הכי מצחיק? כולם מצחיקים הכי קרוב? אסיה הכי מוזר? אבירם?
הכי חכם? אסיה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודעת הכי נחמד? אולגה הזמר הכי טוב? אין לי חברים זמרים משהו הכי רועש? אולי גל והצוויחות שלה? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא, אבל חשבתי על איך והאם הם עושים סקס אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כרגע אני לא מדברת הרבה, אז עם כולם בצורה שווה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אין לי כוח על מי אתה סומך הכי הרבה? על כל החברים שלי מי מקשיב לבעיות שלך? אני לא ממש חולקת בעיות.. אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? פעם אסיה, אבל עכשיו כבר לא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא יודעת האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אולגה האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא |: האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לדעתי זה מקובל מספיק אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אולי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אתמול רציתי למלוק את ראשיהן של הבנות הפוסטמות שישבו מאחורי בהופעה ואמרו איכס ואת רוביק דלנילוביץ' [?] וחבורתו שצחקת עליו? נראה לי אסיה שהלכת איתו לקניות? אסיה [כמה היא מופיעה פה?!] ששבר את הלב שלך? מממ שאיכזב אותך? מממ שגרם לך לבכות? מממ ששימח אותך? אהה אני שראית איתו סרט? אמא כנראה שדיברת איתו בטלפון? לא יודעת שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא איזה ספר אתה קורא? מלאכים ושדים מה יש על הפד לעכבר שלך? אה שקיעה וים ועץ דקל תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: די האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

למעלה