וועע

וועע

האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

נורא משעמם ../images/Emo110.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אולי היית מאוהב? נראהלי היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? בערך שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא ממש נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? בערך ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? בערך הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? בקטנה פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי גנבת משהו? אולי איזה מסטיק היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. בערך
קפצת בנג'י? בסופרלנד היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך בקסם? בערך באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא, אבל זה עדיין מפחיג :< בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן/גהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? בערך מי החבר הכי טוב שלך? אורית מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יפעת כנראה... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אל תעשי משהו שאת לא רוצה לעשות, ואל תצטערי על זה שאת לא רוצה" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? וואי יש המון.. כרגע זה "טרת טרת טרת, אביבה מפוטרת" מי החבר שלך? [לא מהמחשב, אל תיפגעו לי] שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מירי ויקיר הכי מעט זמן? אנאעארף הכי מצחיק? יובל, יונתן, רעות... הכי קרוב? אורית ולירי הכי מוזר? יוני, היצור הזה הכי חכם? יואב שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לירון הכי נחמד? זה אחד הקשים... הזמר הכי טוב? עברי? הכי רועש? יש פול האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? בערך אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יפעת, רותם, כלמיני מהביצפר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אורית על מי אתה סומך הכי הרבה? אורית, לירי, יפעת... מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה... ואני מודה לכל אחד ואחד מהם. עם מי אתה רב הכי הרבה? יפעת? :$ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? יש ויש בבית של מי היית אחרון? לא זוכרת.. אבל עוד מעט דן האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? חלילה האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למהלא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תשאלו אותם מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אנאעארף שצחקת עליו? אביבה
שהלכת איתו לקניות? לירי, דייויד ודן ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך? אורית שגרם לך לבכות? לא יודעת ששימח אותך? כלמיני שראית איתו סרט? חבורה ענקית שדיברת איתו בטלפון? אורית שראית? אורית ומעיין מה אתה לובש כרגע? סווטשירט וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגליים איזה ספר אתה קורא? בקרוב את "ואל אישך תשוקתך" מה יש על הפד לעכבר שלך? פרסומת של החנות מחשבים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: לא יודעת איך להסביר נו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? בערך... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

קיר קמט

New member
להלה

התחילו איתך? כן (כמה שאנחנו מופתעים) אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תשאלו אותם (אני לא חושב שבאמת צריך לשאול מישהו)

dors

New member
|-)

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בכוונה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? ישמצב עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא נראה לי היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? ישמצב נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? אולי הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בערך בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? יכול להיות עברת על החוק? בטח פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יש מצב גנבת משהו? בטח היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. לא חושב קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא באלוהים? לא ממש בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא חושב באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא יצא לי עדיין באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אל מתחת לאדמה יש לך חברים הומואים/לסביות? יש מצב מי החבר הכי טוב שלך לאיודע מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הילה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאיודע מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה מי החבר שלך? מה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לאיודע הכי מעט זמן? לאיודע! הכי מצחיק? אני עייף די הכי קרוב? הילה הכי מוזר? אני הכי חכם? אני כמובן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מה ;[ הכי נחמד? אני הזמר הכי טוב? אני הכי רועש? אני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הילה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? הילה על מי אתה סומך הכי הרבה? הילה מי מקשיב לבעיות שלך? הילה עם מי אתה רב הכי הרבה? עם עצמי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? לאיודע האם החברים שלך מכירים אותך? אולי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לאיודע שצחקת עליו? כנל שהלכת איתו לקניות? לאיודע! ששבר את הלב שלך? אין כזה שאיכזב אותך? כנל שגרם לך לבכות? ]: ששימח אותך? אני נרדם שראית איתו סרט? ראיתי לבד
שדיברת איתו בטלפון? נראה לי שהילה שראית? לאיודע מה אתה לובש כרגע? בגדים[?] באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק איזה ספר אתה קורא? אני לא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואבת לי הבטן ואני עייף האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

s h e e p i t

New member
יאללה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? הגיוני יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי היית מאוהב? כן היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עכשיו
אני מדממת למוות עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן
אל תשחקו האונס החטפת מכות למישהו? ניסיתי התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? P= נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? אפשר להגיד הרגת מישהו? מואהאה חשבת שאתה משתגע? מממ נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? אולי P= היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? אה-הא הרגת חיה בטעות? הגיוני הרגת חיה בכוונה? ג'וקים[?] סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן =) היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא =( בסופרלנד זה נחשב? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נופר הכי מעט זמן? אנערף הכי מצחיק? נופר הכי קרוב? נופר הכי מוזר? רועי הכי חכם? רועי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? דלית הכי רועש? נופר/מאי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? =| עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נופר/מאי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נופר על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודעת מי מקשיב לבעיות שלך? מי שבסביבה עם מי אתה רב הכי הרבה? חחח בלי שמות האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שירה
האם החברים שלך מכירים אותך? פחות או יותר האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא[?] האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שיהיה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת. אתה חושב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? איילון
שצחקת עליו? אורי שהלכת איתו לקניות? נופר ונדב ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? איילון ששימח אותך? דלית/שמרית שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? נופר שראית? איתי מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת איזה ספר אתה קורא? צריכה לקרוא החידה השישית מה יש על הפד לעכבר שלך? כחול תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אווץ' בא לי למות =( האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא לילה טוב

some

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? כן. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כן. שחקת "strip poker"? צפיתי, אנערף. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? אע תלוי. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? נישקו אותי. בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? אנערף. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. היתה לך התמוטטות עצבים? ... קפצת בנג'י? כן. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא. באלוהים? לא. בשטן?לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? לא. ביין ויאנג? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. בדת מאורגנת? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? קבר. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. מי החבר הכי טוב שלך מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זוכרת. שצחקת עליו? אלון. שהלכת איתו לקניות? חברה טובה. ששבר את הלב שלך? ... שאיכזב אותך? גילי. שגרם לך לבכות? אני. ששימח אותך? לירון, אלון. שראית? אחותי. מה אתה לובש כרגע? מגבת. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? המקלדתי. איזה ספר אתה קורא? אנערף, מחפשת. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: נה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן.

ל א ק י

New member
אוף

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לאזוכרת ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? בערך כזה החטפת מכות למישהו? בערך כזה התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? לאזוכרת עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך אין לי חברים מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אור? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאיודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה, כל אחת מתאימה למצב אחר מי החבר שלך?אוף אני שונאת שאלות כאלה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אור בטח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מ.. אף אחד[?] טלפון זה מכוער. למרות שרב השיחות עם אלעד:O על מי אתה סומך הכי הרבה? אור מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי עד איזו רמה.. בבית של מי היית אחרון? שלי האם החברים שלך מכירים אותך?לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לאיודעת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:מאיפהלי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ירך [?] איזה ספר אתה קורא?The ABC Murders של אגאטה כריסטי:O מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואב לי הגרון והבטן והכל סתום :( האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? גליה ואור האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

וועע

האם אי פעם: פגעת בעצמך? אולי בטעות יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אני לא אוכלת דברים מכוערים :[ היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן [?] עברת ניתוח? בערך ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? אם מכות עם אחי זה נחשב החטפת מכות למישהו? תמיד! התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא בדיוק ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? ישנתי חצי יום! אצל דניאל הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בערך בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא בדיוק עברת על החוק? בטח! פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? ג'וקים נמלים וכו' הרגת חיה בכוונה? כנ"ל סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? בטח כשהייתי קטנה P: גנבת משהו? מסטיק מאחי :[ היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא בדיוק קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא נראה לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא החלטתי בפיות? לא במזל? הע? באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? הע במכשפות? אני מאמינה שיש אנשים שמאמינים ועוסקים בזה :< האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כןןן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא החלטתי בדת מאורגנת? הע אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא החלטתי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? קבר יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך דור מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? דור מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? היי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ששששלום מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יארה הכי מעט זמן? לא יודעת הכי מצחיק? דור, דניאל, ספיר, מאיר, מעאתני הכי קרוב? דור הכי מוזר? לא יודעת הכי חכם? אני! כמובן. סתם, שני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אמ:O רעיה הכי נחמד? אני כמובן הזמר הכי טוב? כנ"ל
[סתם, איו] הכי רועש? דור האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? סיפי
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? דור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דור על מי אתה סומך הכי הרבה? דור מי מקשיב לבעיות שלך? דור עם מי אתה רב הכי הרבה? איתי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? סיפי האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למיאכפת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ספיר/דניאל שצחקת עליו? סיפי? שהלכת איתו לקניות? סיפי וקרן! ששבר את הלב שלך? סיפי שאיכזב אותך? סיפי/דניאל
[סתם חמודות] שגרם לך לבכות? לא זכור לי ששימח אותך? אףאחד שראית איתו סרט? דור? שדיברת איתו בטלפון? דור שראית? סיפי/קרן? :O מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק איזה ספר אתה קורא? משהו באנגלית מה יש על הפד לעכבר שלך? סוללות:S תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מקורה חבריה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא ביי

קיר קמט

New member
הופ

פגעת בעצמך? פיזית? לא ממש. בכל דרך אחרת? נו, כן. יצאת מהמדינה? כן, איטליה וארה"ב ואמ יום וחצי בקנדה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כה היית על סמים? יכול להיות שחית בעירום? באמבטיה? היה לך מקרה חירום רפואי? תגדירו חירום.. אבל לא נראה לי שיותר מדי עברת ניתוח? בגיל צעיר מכדי שאני אזכור ברחת מהבית? לפני 4 שנים שחקת "strip poker"? לא רציני חטפת מכות? יכול להיות החטפת מכות למישהו? מן הסתם, אני צריך להחזיר התחילו איתך? לא עושים דברים כאלה היית על במה?. כן, ולא רק בטקסים בבית ספר ישנת מחוץ לבית? לא מספיק חשבת על התאבדות? מספיק בהחלט נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? עד שנרדמו לי ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? מדי פעם, כשאנשים מזכירים לי את זה נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? תגדירו לבגוד היה לך חלום שהתגשם? היה לי דז'ה-ווים היסטריים עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? הרבה הרגת חיה בטעות? נמלה? הרגת חיה בכוונה? נמלה? פרות בהמוניהם? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. אני מתבייש. גנבת משהו? לא יודע היית ברדיו/ טלוויזיה? רק כקהל שראו אותו בערוץ 24, כשהיה ניצנים האחרון, ואמ.. בהופעה של.. אני אפילו לא זוכר באיזה הופעות ראו אותי. אה, בהופעה של אינפקציה בניצנים (כשמישהי, ולא נזכיר שמות אבל רק נגיד שהשם שלה דומה באופן מפתיע!!! לשם של מתן הבן מכאן, ונגיד שהיא ירושלמית, בלי להזכיר שמות, ראתה אותי וצחקה לי על החולצה אבל לא באה להגיד שלום.), ואני לא זוכר באיזה הופעה של הגדולים. היתה לך התמוטטות עצבים?. בערך. קפצת בנג'י? חס ושלום היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. ברוב החלומות שחוזרים אני מוצא את עצמי מסתובב בבוקסר ברחוב. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? (אסור להגיד שלא, כי הן ימותו.) במזל? כן. לי אין. באהבה ממבט ראשון? לא ממש. אולי קראש. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אם אני מספיק לתפוס אותו. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין אלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנחנו לא יכולים ללכת, ניוז פלאש יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מספיק מי החבר הכי טוב שלך ? יוגב מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שאלה מעניינת, ולא נראה לי שאני יודע מה התשובה שלה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "עזוב אחי!" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "מה? עגבניה!" (מהזמנים שיכולתי סתם לחייך.) מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יוגב, גל, גילי, דן, לא זוכר מי עוד היה איתי בגן. הכי מעט זמן? בטח מישהו מהצבא הכי מצחיק? גל, דורון הכי קרוב? יוגב הכי מוזר? גיא הכי חכם? לא יודע שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בנים לא מתגעגעים לבנים אחרים הכי נחמד? יוגב הזמר הכי טוב? ח לא יודע הכי רועש? גיא, BY FAR האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כל הזמן. אני קם בבוקר, והזקפת בוקר זה בגלל זה. מה נראה לכם?!?! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אני לא מדבר עם החברים שלי אונליין כמעט בכלל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? יוגב, למרות שגיא מתחרה כי הוא חופר על מי אתה סומך הכי הרבה? יוגב מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד, אני לא מספר אותן עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודע האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? פחחח האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן, קלה מדי בבית של מי היית אחרון? דניאל, במעונות שלו בטכניון האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן.כן כן כן. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני לא חושב, אני יודע שלא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? יגאל עמיר, אבל שמעתי שהוא אמר שהוא חושב שהמשיח יוציא אותו מהכלא. אני מציע לתת לו לחכות שם למשיח. שצחקת עליו? לא ברור שהלכת איתו לקניות? לא ברור ששבר את הלב שלך? אותה אדם שהייתה עסוקה בלשבור אותו בשנה האחרונה שאיכזב אותך? כ"כ הרבה אנשים מאכזבים אותי מדי יום, נראה לכם שאני זוכר? שגרם לך לבכות? אני, זה עולה לי סתם. ששימח אותך? פורטיסחרוף, בהופעה שראית איתו סרט? לא זוכר... שדיברת איתו בטלפון? גל, הוא רצה שאני אבוא לראות איתו את המשחק של מכבי, אבל נרדמתי קצת שראית? אחותי נחשב? קמתי בבוקר, עם הפרצוף שלה. איזה כיף. NOT. מה אתה לובש כרגע? בוקסר, עם משבצות צהובות ומשבצות שקופות כאילו עליו, והוא בצבע כזה כחול כהה. נייבי? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? הפרצוף שלי נשען על יד שמאל. איזה ספר אתה קורא? אני לא יודע לקרוא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מגרד לי באוזן, אבל ממש האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? תהילה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? NP - Frankie Goes To Hollywood - The Power Of Love, The Cure - Friday I'm In Love, Abba - Thank You For The Music, Big Mountain - Baby I love your way, Marvin Gaye - Savage In The Sack, Duran Duran - Come Undone (אייטיז הולך חזק אצלי, הא?)

למעלה