וועד הורים

וועד הורים

האם חובה לשלם וועד הורים ואם כן מהו הסכום לתשלום? נדרשתי לשלם 200 ש"ח, כרגע יש לי בעייה, פניתי לוועד בתקווה לקבל הנחה אולם נדחיתי בגסות רוח. אני אם חד הורית לילד בן 5 (כמעט) ותאומים בני שנתיים וחצי. השאלה מתייחסת לבני בן ה-5 שנמצא בגן חובה, (הוא נחשב לטרום חובה), אשמח לקבל מידע בנושא

גילור

New member
ועד הורים אין שום חובה לשלם, זה רק לא כ"כ

חברי לא לשלם כי אז האחרים משלמים עבורו. מאידך, בעייתי לקבל הנחה כי זה סכום שמורכב מכל הפעילויות המיועדות לשנה זו, ללא עודף. נסי אולי לפצל את הסכום לשניים או שלושה תשלומים.

kriz

New member
כמו שכתבה לך גילור - אין חובה לשלם

אבל מהכסף שמשולם לועד הורים נקנות מתנות סוף שנה לילדים ולצוות, פעילויות לילדים ועוד.

את יכולה לנסות לפנות שוב לועד או אולי אפילו לגננת ולבקש לחלק את התשלום לכמה תשלומים שיהיה לך נוח...

גילור

New member
אני אפילו לא חושבת שצריך לבקש מהם

אם הם לא נחמדים. פשוט להעמיד בפני עובדה ולתת מראש כמה תשלומים. זה מה יש.

נטלי22

New member
אנחנו כוועד הורים תמיד אפשרנו

פריסה לתשלומים ו/או תשלום חלקי, אבל התחלנו לאסוף בתחילת השנה, כך שלקראת סוף השנה כבר ידענו כמה כסף נשאר ויכלנו להתחשב גם במעוטי יכולת.
אם אספו אצלכם בשלב מוקדם יותר של השנה, ורק עכשיו אתם מודיעים לוועד שאין באפשרותכם לשלם או שאתם רוצים לקבל הנחה, זה קצת בעייתי, כי הוועד כבר הוציא את כל ההוצאות וחישב את כל ההתחייבויות, וכעת לקראת סוף שנה אין לו מאיפה לתת הנחות (היתה שנה אחת שאמא לא שילמה וועד למרות שרדפנו אחריה כל השנה והסכום לצערי ירד מהכיס שלי).
אם כבר קנו לילדים דברים ושילמו על פעילויות או התחייבו על אירוע שלוקח בחשבון תשלום X על כל ילד, אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור. גם לא נהוג לא לשתף ילד שהוריו לא שילמו.

אצלנו בכיתה למשל השנה ילד אחד בכלל לא שילם וילד נוסף שילם סכום חלקי, ועדיין נשארנו עם מספיק כסף לאירועי סוף שנה כי הכל נלקח בחשבון מראש, אבל זה כי ההורים דאגו להודיע מספיק זמן מראש.

למעלה