ווסטרן!

שירי8

New member
ווסטרן!

שלום לרוכבים! לפני כמה שנים התוודעתי לראשונה לסיגנון הווסטרן והתאהבתי! זה היה בחוות "הרוכב" שבמושב עולש. לפני כמעט שנתיים עברתי תאונה וניתוח בברך שאילצו אותי להפסיק לרכב (כן, עצוב...)בכל אופן הייתי רוצה לנסות שוב אך הפעם בחווה שלא תאלץ אותי לשבת תקועה במכונית בפקק של שעה(שעות אחה"צ הארורות). בקיצור, מחפשת שמות ומיקום של חוות רכיבה, המתעסקות בווסטרן וממוקמות באיזור המרכז. תודה, שירי.

לבי

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo39.gif

אוהבת... ליבי

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif

עוד פעם, אני ממליצה על החווה בינוב! אם תרצי עוד פרטים תפני אליי, ואמסור לך אותם! מאי.

טוהר17

New member
היי שירי..../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה!!! לצערי, איני יכולה לעזור. אבל רק רציתי לברכך בברכת "ברוכה הבאה". מקווה שתמצאי פה את מבוקשך. ממני. אליאן.

הי שירי- חווה נהדרת!!

יש לי המלצה נהדרת!!! יש חווה מתוקה וטובה בנווה אילן. בשם אורבות המלך דוד- יש להם אתר, תוכלי לבקר... מקווה שעזרתי, פיצפיצון. נ.ב. למה הניתוח???

taz512

New member
שתי חוות טובות

קודם כל ברוכה הבאה בצל קורתנו. דבר שני חוות. חווה ראשונה בבני ציון שאני רוכב שם. הטלפון הוא 097418005 וזאת חוות ווסטרן מעולה שמתמחה בעיקר בטרייל ובריינינג. השניה נמצאת בבית יצחק ליד נתניה ואין לי את הטלפון אבל זאת גם חווה טובה מאוד. מקווה לראות אותך חזרה על הסוס. ד"א איזה ניתוח? גם אני עברתי ניתוח בברך לפני חודש. טאז השד הממליץ

אורלי 2

New member
טאז- איך קוראים לסוסה שלך?

היא הייתה פעם אצל אילן רוזנברג? או הוא אימן אותה? הוא בארץ? אם כן אתה יודע אולי את הטלפון שלו? תודה אורלי

taz512

New member
תשובה

קוראים לה פופוניטה והיא סוסת יבוא. לא נראה לי שאילן אימן אותה. ובאמת שאין לי מושג עם הוא בארץ אבל אני יברר את זה. ואני גם הנסה להשיג בשבילך את הטלפון שלו. והסוסה שלי את האילוף שלה קיבלה בחו"ל לפי מה שאני יודע. טאז שד עם תשובות

שירי8

New member
תודה, תודה!

אז קודם כל תודה על התשובות וקבלת הפנים של כולכם! מקווה כבר השבוע לבדוק את האופציות השונות שהומלצו. ובנוגע לברך, תאונת סקי, קריעה של 2 המיניסקוסים בברך וניתוח לא מוצלח במיוחד! לא חוויה מומלצת ... שבת שלום לכולכם שירי.

למעלה