ווסטברוק לניקס

88nothing

Active member
לאחרונה נתקלתי בכמה שמועות שמקשרות את ווסטברוק עם הניקס.
חלקן הגדילו לעשות והוסיפו גם את הארדן לחבילה תמורת כמות שיא של בחירות סיבוב 1.
הארדן אני לא חושב שהולך לאנשהו, אבל את הרעיון של ווסטברוק לניקס אני דווקא אוהב.
אז חשבתי על משהו:

יוסטון: מקבלים את פורטיס ודראמונד : 2 שחקנים על חוזים נגמרים שיכולים לתרום מידית.
דראמונד אומנם ידרוש שינוי בשיטת המשחק, אבל יסגור את הצבע מבחחינת ריבאונד ויאפשר משהו שלא היה ליוסטון קודם.
פורטיס מסוגל גם לקלוע מחוץ.

ניקס: מקבלים את ווסטברוק, לאב וריברס.
לא מוותרים על הצעירים המבטיחים: רובינסון וברט או על הבחירה 8 השנה וגם לא על רנדל.
נותנים אומנם 2 בחירות סיבוב 1 עתידיות אבל של הקליפרס ודאלאס שלא צפויות להיות גבוהות.
מקבלים שילוב של שחקנים צעירים וותיקים עם התאמה טובה בעמדות.

קליבלנד: מפנים המון מקום בתקרה, מה שיאפשר להם בעתיד לספוג חוזים רעים.
מקבלים את קווין נוקס שאולי יהיה שווה משהו, וגם אם לא אז לא.
מקבלים בחירות סיבוב 1 ו2.

Rapgamer

Well-known member
האמת שזה מסוג הטריידים האופיניים לניקס, במקום להיבנות בצורה נורמלית מהדראפט להביא שמות גדולים בדעיכה.

אני חושב שזה שם את התקרה שלהם בסיבוב הראשון וזה יבוא על חשבון בניית גרעין צעיר להמשך. לסיכום לא מה שהם צריכים.

88nothing

Active member
למה על חשבון העתיד אם:
1.הם לא יודעים לבחור בדראפט
2.הם לא מוותרים על נכסים צעירים

אולי דווקא לשים את הצעירים בסביבה תחרותית יעשה טוב להתקדמות שלהם.
במיוחד שווסטברוק ולאב הם לא שחקנים שיש להם השפעה רעה או גישה לא מקצוענית.

Rapgamer

Well-known member
למה על חשבון העתיד אם:
1.הם לא יודעים לבחור בדראפט
2.הם לא מוותרים על נכסים צעירים

אולי דווקא לשים את הצעירים בסביבה תחרותית יעשה טוב להתקדמות שלהם.
במיוחד שווסטברוק ולאב הם לא שחקנים שיש להם השפעה רעה או גישה לא מקצוענית.
בטרייד שהצעת הם גם מוותרים באופן ישיר על בחירות דראפט וגם אם יעלו מאיזור בחירות 4-5 לאיזור 16-17 זה יפגע בסיכוי שלהם לבנות שלד טוב להמשך.
אתה לא יכול מראש להרים ידיים כי הם לא בוחרים טוב בדראפט... הויתור שלהם על צעירים ובחירות תמורת שמות גדולים ואוברפייד היא מראש הסיבה שהם מועדון כושל.

88nothing

Active member
אז הבעיה היחידה שלך בטרייד זה שהניקס נותנים את בחירת הדראפט שלהם בשנה הבאה?
הצעתי לתת את הבחירה של דאלאס, אבל אפשר לתת אותה מוגנת טופ 20.

אם ווסטברוק ולאב לא היו אוברפיי, היה צריך לשלם עליהם הרבה יותר.
אני בגישה ששחקנים צעירים מתקדמים טוב יותר כאשר הם בסביבה תחרותית, כמה דוגמאות בולטות זה קוואי, טייטום.
הרי המטרה של הניקס זה להביא כוכבים(קיץ 21), אז למה לא להקדים את העניין בשנה כאשר בפועל הם לא מוותרים על נכסים משמעותיים?

כדי ששחקנים בכירים ירצו להצטרף, חוץ מכסף צריך להראות להם שיש בסיס מספיק טוב לקבוצה, מה שלניקס אין ללא שינויים.
סגל שכולל את ווסטברון, לאב, רנדל, רובינסון, בארט, אוסטין ריברס ובחירה 8 השנה זה סגל ששווה פלייאוף במזרח, אולי אפילו ייתרון ביתיות(לך תדע איך קבוצות יתחברו).
ואפילו יש להם עוד קצת מקום תחת התקרה להתחזק.

Rapgamer

Well-known member
אז הבעיה היחידה שלך בטרייד זה שהניקס נותנים את בחירת הדראפט שלהם בשנה הבאה?
הצעתי לתת את הבחירה של דאלאס, אבל אפשר לתת אותה מוגנת טופ 20.

אם ווסטברוק ולאב לא היו אוברפיי, היה צריך לשלם עליהם הרבה יותר.
אני בגישה ששחקנים צעירים מתקדמים טוב יותר כאשר הם בסביבה תחרותית, כמה דוגמאות בולטות זה קוואי, טייטום.
הרי המטרה של הניקס זה להביא כוכבים(קיץ 21), אז למה לא להקדים את העניין בשנה כאשר בפועל הם לא מוותרים על נכסים משמעותיים?

כדי ששחקנים בכירים ירצו להצטרף, חוץ מכסף צריך להראות להם שיש בסיס מספיק טוב לקבוצה, מה שלניקס אין ללא שינויים.
סגל שכולל את ווסטברון, לאב, רנדל, רובינסון, בארט, אוסטין ריברס ובחירה 8 השנה זה סגל ששווה פלייאוף במזרח, אולי אפילו ייתרון ביתיות(לך תדע איך קבוצות יתחברו).
ואפילו יש להם עוד קצת מקום תחת התקרה להתחזק.
ציינתי שתי בעיות, הויתור על בחירות הדראפט היא אחת מהן.

אין לי ספק שווסטברוק ולאב שחקני כדורסל טובים שעכשיו הם זמינים בגלל החוזה המנופח. פשוט זה לא מה שהניקס צריכים כרגע. הם צריכים למצוא את הקוואי/טייטום הבא שלהם, בשלב הזה אין להם בסגל אפילו מישהו שקרוב לכך. הדרך להשיג אחד כזה הוא לעשות את מה שעושות כל יתר הקבוצות במצבן- להיבנות דרך הדראפט.

אני חושב שהסגל שהצעת לא שווה יותר מסיבוב ראשון במזרח. בקונפרנס של מיאמי, בוסטון, מילווקי וברוקלין ועם עוד קבוצות חזקות בדמות פילדלפיה, אינדיאנה וטורונטו הסיכוי של אותה ניקס לפספס את הפלייאוף יותר גבוה מאשר לעבור סיבוב.
בכל מקרה מקום 7 במזרח בקבוצה שבנויה סביב שני שחקנים יקרים במגמת דעיכה זה לא מה שהניקס צריכים כרגע. וברור שאין להם סיכוי להתחזק כשישלמו 80 מיליון לווסטברוק ולאב.

88nothing

Active member
ראינו בעונה שעברה איך הם לא הצליחו למשוך אף שחקן בכיר, לא קיירי, לא דוראנט, לא קוואי.
כדי לחזור להיות רלוונטים, הם צריכים להראות שיש להם בסגל גם שחקנים מוכחים.
אני חושב שגם אם הניקס לא יתנו את הבחירה של העונה הבאה, אלה יתנו 2 בחירות סיבוב 2 במקום, קליבלנד עדין לוקחים.
ומצד שני יהיה לניקס סגל מאוזן מבחינת עמדות, עם שחקנים שחתומים לשנתיים(לא 4).
להבנות דרך הדראפט זה יפה להגיד, אבל בפועל אין כמעט קבוצות שנבנו רק דרך הדראפט, אלה עם פגעו בשאקיל או בלברון.
לניקס יש בסיס צעיר, ולא בטוח שללכת לעוד עונת טנקינג שגם לא בטוח שתביא בחירה טופ 3 בדראפט זה משהו שנכון יותר מאשר לשים את הצעירים בסביבה תחרותית.
במיוחד שהתחורתיות הזאת עולה להם בכסף בהווה(שאחרת יתנו לשחקנים סוג ד' כדי להגיע למינימום התשלומים) ולא באמת בנכסים עתידיים.

Rapgamer

Well-known member
ראינו בעונה שעברה איך הם לא הצליחו למשוך אף שחקן בכיר, לא קיירי, לא דוראנט, לא קוואי.
כדי לחזור להיות רלוונטים, הם צריכים להראות שיש להם בסגל גם שחקנים מוכחים.
אני חושב שגם אם הניקס לא יתנו את הבחירה של העונה הבאה, אלה יתנו 2 בחירות סיבוב 2 במקום, קליבלנד עדין לוקחים.
ומצד שני יהיה לניקס סגל מאוזן מבחינת עמדות, עם שחקנים שחתומים לשנתיים(לא 4).
להבנות דרך הדראפט זה יפה להגיד, אבל בפועל אין כמעט קבוצות שנבנו רק דרך הדראפט, אלה עם פגעו בשאקיל או בלברון.
לניקס יש בסיס צעיר, ולא בטוח שללכת לעוד עונת טנקינג שגם לא בטוח שתביא בחירה טופ 3 בדראפט זה משהו שנכון יותר מאשר לשים את הצעירים בסביבה תחרותית.
במיוחד שהתחורתיות הזאת עולה להם בכסף בהווה(שאחרת יתנו לשחקנים סוג ד' כדי להגיע למינימום התשלומים) ולא באמת בנכסים עתידיים.
הם לא הצליחו למשוך שחקנים בכירים כי הניקס מועדון שמתנהל ברמה מביכה.
הדרך לשפר את ההתנהלות היא להיבנות כמו מועדונים נורמליים- מהדראפט. זה פשוט לא נכון שאין כמעט קבוצות שנבנו דרך הדראפט, כך זה ברוב הגדול של המקרים, במיוחד כשאתה לוקח בחשבון שקבוצות שנבנות דרך טריידים צוברות קודם לכן נכסים מהדראפט.

לניקס אין בסיס צעיר. אתה צריך להפריד בין קבוצות כמו פיניקס או מינסוטה שכבר יש להן שלד לקראת ההמשך ש-makes sense, לעומת קבוצות כמו הניקס ושארלוט שאין להן. כרגע יש לניקס אוסף לא קשור של שחקנים שרובם המוחלט לא יהיה בקבוצה בעוד שנתיים. הם צריכים להשיג בסיס צעיר, והסיכוי שלהם לעשות את זה מבחירות דראפט גבוהות הוא הרבה יותר טוב מאשר להביא את ווסטברוק ולאב.

למעלה