וונטוורת' ומעריצה במקום שנקרא " וילאג'" ב Larchmont, דאלאס.
ל לילי 22 New member 10/7/06 #5 ../images/Emo12.gif רק עכשיו קלטתי שהמטורף הזה הולך עם חולצה ארוכה בשיא החום (ועכשיו מאוד מאוד מאוד חם בטקסס). יש לי שם חדש לוונט: "וונטחש"- וונטוורת'+ נחש.
../images/Emo12.gif רק עכשיו קלטתי שהמטורף הזה הולך עם חולצה ארוכה בשיא החום (ועכשיו מאוד מאוד מאוד חם בטקסס). יש לי שם חדש לוונט: "וונטחש"- וונטוורת'+ נחש.
T TAL 8 New member 10/7/06 #6 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אני היחידה שחושבת שהסטייל שלו מיוחד? הנה עוד תמונה שלו בשיא החום עם חולצה ארוכה!!!
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אני היחידה שחושבת שהסטייל שלו מיוחד? הנה עוד תמונה שלו בשיא החום עם חולצה ארוכה!!!
ל לילי 22 New member 10/7/06 #10 זאת תמונה מחודש מאי אגב בהוליווד (ולא בטקסס הבוערת) ולא היה עד כדי כך חם אז.
M Martha New member 11/7/06 #19 לא. את לא היחידה ואני דווקא מאוד אוהבת את הסגנון הזה אבל עזבי רגע את החולצה האם אני רואה כרס או שזו רק אני ?
לא. את לא היחידה ואני דווקא מאוד אוהבת את הסגנון הזה אבל עזבי רגע את החולצה האם אני רואה כרס או שזו רק אני ?
G Gilliana New member 11/7/06 #23 יש אולי קצת כרס, אבל... ... מה רע בטיפה'לה בשר? עדיף להשתפשף על עור ועצמות?
M Martha New member 13/7/06 #25 אין שום רע. אני לא כל כך מתכננת להשתפשף איתו אבל שירד ל- 30 כפיפות בטן סתם. נאהב אותו גם שמנמניקו
ל לילי 22 New member 11/7/06 #15 ממש לא אני מזהה את החולצה הזאת מתמונות אחרת, היא פרטית שלו. ונחש, כי נחש הוא חיה בעל דם קר לא זז מהמחילה בחורף בגלל הקור.
ממש לא אני מזהה את החולצה הזאת מתמונות אחרת, היא פרטית שלו. ונחש, כי נחש הוא חיה בעל דם קר לא זז מהמחילה בחורף בגלל הקור.
G Gilliana New member 11/7/06 #16 ../images/Emo6.gif כן, אחרי ששאלתי חשבתי באמת שזו עשויה להיות הסיבה, אבל אולי הוא היה עם הקעקועים מודבקים על הזרועות ולכן לבש חולצה ארוכה?
../images/Emo6.gif כן, אחרי ששאלתי חשבתי באמת שזו עשויה להיות הסיבה, אבל אולי הוא היה עם הקעקועים מודבקים על הזרועות ולכן לבש חולצה ארוכה?
ל לילי 22 New member 11/7/06 #17 אולי באמת ../images/Emo4.gif מסכנצ'יק! קשים הם חיי סלב הוליוודי... NOT