your-destiny...
New member
וול, חזרתי ../images/Emo13.gif
אז ככה... יום 1 נסענו לשדה תעופה, לא היו הרבה אנשים כי זה יום שבת. סבתא ואני עברנו את כל הבדיקות והכל, לא היו בעיות אבל אמא שלי ואחותי הקטנה סירבו לעזוב את שדה התעופה
הן נשארו ממש עד השניה האחרונה... בגלל שסבתא שלי לא יכולה ללכת טוב, וקצת קשה לה ביקשנו שיסדרו לה כיסא גלגלים. אז סידרו לה. וגם מעלית נכים כזאת. זאת בעצם משאית שאחר כך מסיעה אותנו עד למטוס. פרוטקציות! במטוס, נתקעתי עם ילד מעצבן ורעשני מאחורי... לסבתא שלי זה לא הפריע, היא נרדמה עוד לפני שהמטוס המריא. בשלב מסוים קמתי ללכת לשירותים, ועוד מישהי קמה. היא הסתכלה עלי. אני הסתכלתי עליה. ואז היא נתנה ספרינט לשירותים.
במהלך הטיסה היו שני סרטים: What a girl wants שזה סרט חדש יחסית... נחמד ביותר. ועוד איזה סרט על מסע למרכז כדור הארץ או משהו כזה. משעמם! דודה שלי אספה אותנו בשדה התעופה יחד עם בן דוד שלי שהביא לסבתא שלי פרחים. חמוד
הם גרים במקום שנקרא סטיינס. כן כן, מקום הלידה של עלי ג'. Respect בכל מקרה, בבית יש להם טרמפולינה ענקית! כל כך כיף לקפוץ עליה
כשקופצים על הטרמפולינה אפשר לראות מעבר לגדר, לגינה של השכנים. ואני ראיתי שם מישהו מסתובב רק עם תחתונים. אז צעקתי: ""put a shirt on!" יש להם כלב חמוד בשם סקראפי, ושני חתולים. אחת שמנה... מאוד, בשם רוזי ועוד חתול מוזר בשם וויסקרס. אני לא מאשימה אותו, מי לא היה מוזר עם שם כזה? בערב הלכנו להופעה של בת דודה שלי. לא היה מענין משהו... הופעת ריקוד של בית ספר. האנשים באנגליה שותים המון... כל היום, כל הזמן. יום 2 Party in the park! הכנתי את עצמי נפשית לעינוי פופ, ויצאנו לדרך. היו שם מלא אנשים... כל האירוע הזה היה משמונה בבוקר עד עשר בערב. אז ככה... אטומיק קיטן היו גרועות, כצפוי. לא נתנו הופעה משהו אבל שיהיה... למי אכפת? ביונסה נתנה חתיכת הופעה, עם תפאורה והכל... וכן, הירכיים שלה באמת כל כך גדולים במציאות! Big Brovas לא היו משו. אבל הם שרו שיר חדש שמבוסס על אחד השירים מצלילי המוסיקה... נו, השיר הזה. לא משנה, זה היה נחמד. Blazin Squad הם חבורה של ילדים שלא יודעים לשיר בכלל. זה היה בלעכסי. צריך להכניס אותם לכלא על זה. בלו היו בסדר, כרגיל. יש להם קול טוב, והם שרו בלי פליבאק... באסטד. חבורה של שלושה בנים (אם אפשר לקרוא להם ככה...) ששרים פופ טהור ומנסים לשחק אותה רוקרים. ולאחד מהם יש גבות ממש נוראיות. קרייג דיוויד. הוא היה נחמד... רק נחמד. דניאל בדינגפילד שר נורא ואיום. והוא גם לא זז על הבמה. עמד וצייץ. דני מינוג גובלת על אנורקסיה. והיא גם לא שרה יפה. דיוייד גרי... אני לא אוהבת אותו, אבל מסתבר שהרבה אחרים כן אוהבים אותו. בעיה שלהם... Gareth Gates הוא פשוט תופעה... ולא בצורה טובה! Girls Aloud. בלעכסי קקי. מזה אמור להיות? בוז! הן פיזזו על הבמה כמו עופות ושרו כמו צפרדעים. קים מארש מי מכיר אותה? לא שמעתי עליה לפני זה, והיא שרה נורא. Meat Loaf לא היה משהו... בכלל. מלאני סי הייתה בסדר... היא שרה את הסינגל החדש והמזעזע שלה. Mis-teeq היו בסדר... אני לא מתה עליהן. Shania Twain יש לה קול מדהים... בלי פליבאק בלי כלום. Simply Red לא ממש עיניינו אותי... לא הקשבתי להם פשוט דיברתי עם אנשים במקום. שוגאבייבס היו בסדר... נחמדות. היחידים שאהבתי בכל הדבר הזה היו Wheatus. לא ידעתי שהם בכלל אמורים לבוא... אני אהבתי =) נתנו הופעה טובה... בסוף היו כמה שירים מהמחזמר "גריז". זהו. כולם היו שם בזוגות וזה די שיגע אותי. זה לא שאני מחפשת או רוצה מישהו, אבל לראות את כולם מסביבך מחזיקים ידיים יכול לעצבן. יום 3 הלכנו לאיזושהי טירה, לא משהו מרתק. אחר כך קצת קניות בעיירה קטנה... בכל מקום יש מטוסים שם. אי אפשר להתחמק מזה. יום 4 אני מרחמת על דודה שלי... לוקח שעות להעיר את כולם שם. רוזי החתולה העירה אותי =) היא גם ישנה איתי במיטה כל הזמן. היום הלכנו לטיול "ענתיקות". ביקרנו בכל מיני חנויות ספרים ישנים, שזה משהו שנורא רציתי לעשות... ואחר כך ישבנו במין פאב ישן כזה... נחמד. סבתא הלכה לי לאיבוד... צריך לקשור לה רצועה או משהו. יום 5 זה היה יום מבוזבז. לא עשיתי משהו מיוחד, סתם נשארתי בבית. ראיתי הרבה טלוויזיה, ויש להם ערוצי מוסיקה הרבה יותר טובים ממה שיש בארץ. מאוחר יותר בערב הגיע מישהו לבית בשם slade. בת דודה שלי ואני רצינו לראות איך הוא נראה, וברגע שראינו אותו שתינו נכנסו להתקפת צחוק לא נורמלית... יום 6 סבתא שלי לא ממש אוהבת חתולים, וכשהיא ראתה שרוזי ישנה איתי היא לקחה עיתון והתחילה להרביץ לחתולה המסכנה... זה העיר אותי אז התחלתי לצעוק עליה. זאת לא הדרך הכי נחמדה להתעורר... היה פיקניק בבית הספר של בת דודה שלי. בית ספר אנגלי מצוי. ושוב, הרבה אלכוהול. התלבושות של בית ספר מכוערות... ואסור להם להיות עם שיער פזור או תכשיטים מכל סוג שהוא. ראינו בערב סרט בשם Resident Evil שאמור להיות מפחיד, ולא היה ממש. יום 7 החלקה על הקרח ובאולינג! פעם ראשונה שהחלקתי על הקרח... לא היה כל כך גרוע. אני לא כל כך טובה בזה... נפלתי איזה 5 פעמים. אבל בכל זאת, נהנתי. באחת הנפילות שלי, מישהו עבר לידי וחתך לי את הצמיד... מזל שזאת לא הייתה היד שלי... זה היה כל כך קרוב. לפחות הוא בדק עם אני בסדר ועזר לי לקום. נחמד
אחר כך שיחקנו קצת באולינג... אני חושבת שיש סיכוי שאני משתפרת במשחק הזה. ואז שוב, אולי לא. בכל מקרה, כשעלינו במדרגות היו חבורה של ילדים שעמדו לקראו לנו "hi sexy!" ושטויות כאלה
אחר כך, דוד שלי בא לאסוף אותנו. בדרך הביתה ראינו שלט של לאסוף תותים פטל וכאלה אז עצרנו והלכנו לאסוף. היה ממש נחמד... המשך בהודעה הבאה.
אז ככה... יום 1 נסענו לשדה תעופה, לא היו הרבה אנשים כי זה יום שבת. סבתא ואני עברנו את כל הבדיקות והכל, לא היו בעיות אבל אמא שלי ואחותי הקטנה סירבו לעזוב את שדה התעופה