וול חבר'ס..

Palass

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ש: כמה גמדאים צריך כדי להחליף נורה? ת: 5. אחד שיחליף את הנורה ושאר ה-4 שישבו בצד וישתו עד שהחדר יתחיל להסתובב.

BlackCuty

New member
או...גם אני רוצה לכתוב משהו מצחיק!!

זה מסדרת הדברים שהם אף פעם לא יגידו... קרמון: לא, תודה. אני בדיאטה. רייסטלין: אין לי בעיה שתלמד קסם. באמת, קרמון! אתה יכול לקחת חלק מהספרים הישנים שלי ונלמד ביחד...באמת! קרמון? לאן אתה הולך? חלמיש: כן גדילן, גם אני חושב שזאת דרך נהדרת להציל את המצב! באמת, זה מאוד מחוכם! לא באמת אני חושב שזה יעבוד, באמת! גדיל..? וזהו בעצם...

Greebo

New member
how many DBZ characters..

do you need to change a lamp? one... but it takes three episodes! *stagadosh* ps : no...i dont watch dbz...i just heard the joke a wail back and thought it was funny >_<

Greebo

New member
yeah..i know it has nothing to do

with dragon lance... kill me... i jost woke up... i thought this wat an OT... grrrr... *feeling foolish*

NJS

New member
ללא נושא

we have a nice languge why you dont talk with her? נ.ב סורי אם היו לי טעויות

midnight dragon

New member
קרעת אותי נאג'ס..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אתה רוצה לדבר עם השפה? מה בדיוק אתה רוצה להגיד לה?

Knotted String

New member
אולי אלייך היא נחמדה!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אבל תאמין לי, היא יכולה להיות ממש ביצ'ית כשבא לה! האקט התמים הזה שלה, לא עובד עליי יותר! ואולי הם רבו, לך תדע... אני מכירה כמה אנשים שלא מדברים איתה..

yaarangel

New member
כמו טוליפ../images/Emo70.gifנכון../images/Emo35.gif

אה ונ.ב. קבלווו המקלדת שלי שוב עובדת...יאיייייייי
<מי שהיה אתמול בצ'אט יבין> אה ובואו לצ'אט..אני מחכה שם

NJS

New member
רוצה

לדבר בצ`אט דיבורים? נ.ב לכולכם לא סתם אמרתי שהיא נחמדה אני מכיר אותה מקרוב והיא מאוד נחמדה! אולי קצת חוצפנית...

למעלה