וול חבר'ס..

yaarangel

New member
וול חבר'ס..../images/Emo26.gif

טוב הסתובבתי לי בכמה מפורומי תפוז וגיליתי כמה שרשורי בדיחות מצחיקים בטירוף..ופתאום בא לי חשק לכתוב גם קצת..אתם מוזמנים להוסיף ולהצטרף..
כמה ______ צריך בשביל להחליף נורה
כמה תניסים צריך בשביל להחליף נורה
להחליף או לא? מצד אחד אני צריך אור,מצד שני אני יכול להסתדר גם ככה.טוב אני יחליף.לא,בעצם אני לא טוב אז כן,לא כן לא... כמה סערים צריך בשביל להחליף נורה
זה מתחת לכבודי להתעסק בדרים היומיומיים האלו. כמה קנדרים צריך בשביל להחליף נורה
איזו נורה? כמה סהר פז צריך בשביל להחליף נורה
שתיים.אחת שתחליף את הנורה והשניה בשביל לוודא ששקט שלום ואחווה ישררו מסביב. כמה מי נהר צריך בשביל להחליף נורה
97.על מנת ליצור ת'צורה- <דמיינו שכל מי נהר הוא-
>
טוף.אין לי מושג איך זה יצא,אבל נראה לי שלא הלך משו. בקיצר אמור להיות כתוב שם מכוכבים<שמייצגים מי נהרים>-שמישו יחליף ת'נורה! כמה קרמונים צריך בשביל להחליף נורה
נורה?אין פה נורה.או שאולי.. *הולך להתייעץ עם רייסט* קרמון-רייסט נכון מה שניסיתי לאכול מקודם? קוראים לזה נורה? רייסט-כן קרמון,למה? קרמון-אני חושב שהם גילו שניסיתי לאכול אותה..מה להגיד? רייסט-כסיל שכמותך קרמון! אתה בישל

yaarangel

New member
אוופפפ...

הקטע עם הכוכבים לא הלך...
זה היה ממש יפה..אופ עם התפוז האלה
אה וזה יצא קצת קצר מחר אני ישלח ת'המשך..

Wing Chan

New member
ישן נושן ולא קשור-

כמה גיטריסטים צריך כדי להחליף נורה? 100. אחד שיחליף אותה ו-99 אחרים שייטענו שצ'אק שולדינר היה עושה את זה יותר טוב (חעחעחעחע)

yaarangel

New member
תפוז ז*נ*ת

אופ זה גם קיצר לי ת'הודעה.. כמה קרמונים צריך בשביל להחליף נורה
נורה?אין פה נורה.או שאולי.. *הולך להתייעץ עם רייסט* קרמון-רייסט נכון מה שניסיתי לאכול מקודם? קוראים לזה נורה? רייסט-כן קרמון,למה? קרמון-אני חושב שהם גילו שניסיתי לאכול אותה..מה להגיד? רייסט-כסיל שכמותך קרמון! אתה בישלת את הדייסה-אתה תוכל אותה! כמה קיטיארות צריך בשביל להחליךף נורה
נורה? מה זה,אפשר לשכב עם זה? כמה רייסטושים צריך בשביל להחליף נורה? רייסט לא מחיף נורות.בשביל מה יש את קרמון? כמה חלמיש צריך בשביל להחליף נורה
ידית הדלת הזאת...גדילן קוץ רגל!! איפה הנורה שלי? אתה מתכוון לזה? *מוציא את הנורה מהכיס* היא הייתה בודדה שם למעלה.אז לקחתי אותה שתארח לפטיש שלך לחברה בכיס שלי.. כמה חברי רומח צריך בשביל להחליף נורה
5,אחד שיחליט אם להחליף או לא..<או לפחות יתלבט> קנדר שיקח ת'נורה,מישו שיצעק על הקנדר במלא העוצמה,אחד שיסביר לכולם כמה זה מתחת לכבודו להחליף נורה,אחד שיעמוד בצד וישתוק ואחד שיצווה על אחיו שיחליף ת'נורה,בעודו עסוק בלהטלת על העולם/להפוך לאל. אופ ואני יודעת שיצא צולע.הייתי חייבת. מצפה להרבה חצילים וכרוביות מכולם.לוב יו אול

NJS

New member
הנה חציל

וכרובית מעופפת! ודקסמול משומש! ו...*תופים ברקע* קואלה אפרואוסטרלית!

Knotted String

New member
מהמאמרים../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ש: כמה קנדרים צריך כדי להחליף נורה? ת: איזו נורה?! ש: כמה נסיכות עלפים צריך כדי להחליף נורה? ת: אחת. היא מחזיקה את הנורה בבית הנורה והעולם סובב סביבה. ש: כמה גמדאי גבעות צריך כדי להחליף נורה? ת: 2. לא יותר משניים *מרימה חמש אצבעות*. ש: כמה רייסטלינים צריך כדי להחליף נורה? ת: אפס. הוא פשוט ממלמל "שיראק" ויש אור. ש: כמה קרמונים צריך כדי להחליף נורה? ת: "רייסטלין... מה בדבר קצת אור?" ש: כמה קנדרים אינטליגנטים צריך כדי להחליף נורה? ת: את שניהם. ש: כמה מבני החבורה צריך כדי להחליף נורה? ת: אחד. בעצם, רק את תניס, הרי הוא היחיד שעשה משהו בזמן הרשומות. ש: כמה אבירי סולימאניה צריך כדי להחליף נורה? ת: שלושה. שניים שיריבו על המידה ויתקפו אחד את השני ואחד שבאמת יחליף את הנורה. ש: כמה רבי-מאג שחורי גלימות צריך כדי להחליף נורה? ת: 7. אחד שיהרוג את האבירים בכדור אש, אחד שיחזור אחורה בזמן כדי לראות איך מישהו אחר עשה את זה, אחד שיחליף את הנורה, אחד שירסק אותה, אחד שיחליף אותה שוב, אחד שיקרא תיגר על מלכת האופל ואחד שישב בצד ויראה מגניב. ש: כמה גמדאים צריך כדי להחליף נורה? ת: 5. אחד שיחליף את הנורה ושאר ה-4 שישבו בצד וישתו עד שהחדר יתחיל להסתובב. ש: כמה עלפים צריך כדי להחליף נורה? ת: 2. אחד שיחליף אותה ואחד שימות בגבורה בפרק האחרון. ש: כמה סופרי רומח הדרקון צריך כדי להחליף נורה? ת: את כולם, שניים שיחליפו אותה, והשאר שיעריצו את המעשה ויכתבו את טרילוגיית "ההיסטוריה של אומות הנורה 2" ש: כמה מבני סילבנסטי צריך כדי להחליף נורה? ת: אף אחד מהם. בני האדם שרפו אותה; שהם יחליפו אותה.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
הממ ישן... פעם היו לי הרבה כאלה

לא זוכר היכן הם כיום בכל מקרה יש לך טעות עם הגמדים. קודם כל רושמים גמדים ולא גמדאים (כפי שחלק ממתרגמי רומח הדרקון אוהבים לכתוב) ודבר שני התכוונת לגמדי מחילות, לא לגמדי גבעות. או באנגלית GULLY DWARVES

Knotted String

New member
לי אין טעות..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כפי שציינתי, העתקתי את זה מהמאמרים כיוון שזה היה אותו טופיק. אם כבר למישהו יש טעות, זה למי שכתב את זה. זו לא אני. ויש גם גמדי גבעות.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
ידוע שיש גם גמדי גבעות

אבל הבדיחה היא על גמדי המחילות, שהם כל כך טיפשים שהם לא יודעים לספור יותר מ- 2. אם לא הבנת את זה עד עכשיו עדיף שלא תעתיק בדיחות יותר...

Knotted String

New member
אני לא אגיב...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני לא אגיב.. לא. אני לא אגיב. אגב, יקירי, אני בת. כלומר, אני לא כותבת בלשון נקבה רק כי יש לי תסביכים.

Knotted String

New member
אוקיי, אני אגיב.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כן, ראיתי את הטעות אחר כך, אבל לא הגבתי כי זה נראה לי קצת מטומטם להגיד: אה, ואללה. כן כן. ולהתחיל לתרץ את עצמי כמו טיפשה. להגנתי אגיד שלושה דברים. אחד: לא קראתי את הבדיחות כמו שצריך. זו טעות, נכון, אבל לכן לא שמתי לב. שתיים: לא הבנתי את ההודעה שלך. ניחא. שלוש: אין צרוך לתקוף ככה. זה לא נעים. תודה ויום נעים. או משהו.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
על טעויות משלמים מותק

בכל מקרה, היית פשוט צריכה להגיד מהתחלה שטעית וזהו...מה הסיפור? ופעם הבאה אל תעתיקי דברים של אחרים אם את לא יודעת מה כתוב שם. הכי טוב תיצרי דברים משל עצמך. בעצם הכי טוב תשעה מיליון.

Wing Chan

New member
הלו הלו בענת לא נוגעים

מי שנוגע חברים עושים לו סדר עדיפויות חדש בראש

yaarangel

New member
טוף...

*מנסה להמשיך* בתקווה שעוד יצא מזה משו..
מה זה
מה זה האחיות פיק
רייסטו'ש וקרמון במופע דראג..<לא מצחיק אני יודעת.אבל אני בכל זאת גאה בעצמי
> מה זה קחי אותי שרון בגרסה הזכרית
קח אותי תניס
מה זה מבחוץ שחור מבפנים צהוב
רייסטו'ש/ביצה רקובה.<כל הזכויות שמורות ל-?????> מה זה מנזר השתקנים
משפחת מי נהר.<לא מצחיק אני יודעת אבל בכל זאת.חח.> מה זה טקס בבית כלא
מפגש מחזור של החבר'ה של גדיל. מה זה מורן איזנשטיין
קיטיארה וונאבי.<זה הכי לא מצחיק> מה זה אריאל שרון+זקן
חלמיש
מה זה פנס רחוב נמוך עם ידיים+רגליים
לורד סות'.<עצוב אני יודעת.> או קיי לחלק הבא אני מצפה למלא תיקנוים הוספות כרוביות ג'מוסים חמוסים ובטטות מובן?!?!?! והנה זה בא..
*
התא הקולי של חברי הרומח
|סדג|
תניס- שלום כאן תניס חצי אלף,בבקשה להשאיר הודעה
.או שלא
להשאיר
לא אל תשאירו.טוב תאירו.לא,כן,לא,כן,לא.. רייסטו'ש- אני עסוק בלהפוך לאל מרוע ויחיד.נא להאיר הודעה קרמון יחזור אליכם. קרמון- איך משתמשים בדבר הזה
זה מקליט
עכשיו
אה טוב רייסט אז אל תדאג אני מטפל בזה.תאירו הודעה
מי נהר- ------------- סהר פז- יצאתי לדאוג לשלום פרעו הנחלים הטיבטי המצוי,נא להשאיר הודעה,ובדרך גם לטרום 5 ש"ח לאגודה למען דרדסים ירוקי עיניים. חלמיש- לחלמיש אין טלפון.אני חוששת שנצטרך להאשים את גדיל. גדיל- כאן גדילן קוץ רגל בבקשה תשאירו הודעה
אה ואם אתם דואגים שלקחתי לכם משו..אני לא
רק שאלתי... פיזבן- ראיתם את הכובע שלי
אם כן ווקשה תשאירו הודעה ותגידו לי איפה הוא..טנקס
טופ..פליז תגיבו! ב-
יערה
....

הוא לא פנס רחוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא עציץ... אה, ופיזבן לא מדבר ככה... אבל זה היה ממש מצחיק!!!!!!!!
תמשיכי כך
|!

yaarangel

New member
בןןןן...../images/Emo70.gif

טנקס ממש ממש זה עשה לי אחלה מצב רוח...
ואתה מוזמן לתקן את פיזבן
אה ואנשים אתם מוזמנים להמשיך את זה

תיקון לפיזבן..:

לבקשתנ של יערה... אני מקווה שלא ייצא צולע, אני נוראי בדברים האלה...
כובעי
היכן כובעי
מישהו מכם ראה אותו
אם כן, אנה השאירו הודעה, אם לא, השאירו הודעה בכל-מקרה, אני אחזור אליכם... אני יודע לחש מושלם למקרה הזה
רק שכחתי אותו *מדפדף בספר לחשים* או
הנה הוא
כדור אש
אה, זה עוד לא נכבה, איך מכבים את זה
טוב, אני מכיר לחש מתאים למקרה, כדו-ביייייייייייייייפ. יצא הכי צולע בעולם...

למעלה