וולקן...

Ouri_s

New member
וולקן...

כל הזמן אני שומע אתכם מדברים על הדגם הזה " וולקן" ומשום מה לא מוכר לי השם הזה..אולי במראה אבל לא בשם. מישהו יכול לומר לי מה זאת המכונית הזאת , ואם אפשר גם להביא תמונה?

Citroen ZX Volcane

הגרסה הספורטיבית במשפחת ZX, בה רמות הגימור השונות כונו בשמות ולא בקומבינציות אותיות כנהוג. היו Reflex, Avantgarde, Aura, Furio ו Volcane (ואני מתנצל אם שכחתי מישהי).

חיים_K

New member
זאת לא וולקן

היא אמנם מאד דומה (פגושים, פסי קישוט), אבל היא גבוהה יותר ואין לה חישוקים קלים. כנראה דגם סטנדרטי עם תוספות. ה 1.8 קופה למשל הגיעה גם היא עם התוספות האלה. מספיק טוב לצורך המחשה.

יש סיכוי שזו דווקא כן וולקן

אמנם האיש ביקש תמונת המחשה ולכן לא טרחתי לחפש ברחבי הרשת יותר מדי, אבל אם תביט באתר ממנו נלקחה התמונה תוכל לראות את ההגה התלת חישורי והעיטור האדום על לוח המחוונים ואת הכיתוב 1.9i בצד הרכב שאופייני לוולקן. ארנון מעבדה לזיהוי פלילי

sronis

New member
אני מאמין גדול בתמונות תוצרת הארץ

ועל כן תקבל תמונה של הוולקן של חיים
היא אמנם לא מלכת היופי, לא קרוב אפילו, אבל היא מכונית מעולה!! זוהי סיטרואן ZX בגרסת וולקן ספורטיבית. מנוע שני ליטר לרוב (יש גם 1.9 נדיר יותר) ולמרות מראה אנמי ומשפחתי היא משלבת נוחות ומרווח מעולים עם יכולת ספורטיבית מפתיעה לטובה בכל היבט! המנוע הוא שני ליטר שמונה שסתומים עם 123 כ"ס כמו ב-306XSI ועם קצת שיפורים היא יכולה להיות קצת יותר חזקה. בכל מקרה, היא לא מלכת רמזורים ולא מתיימרת להיות אבל היא מאוד (מאוד) מתגמלת בנהיגה ספורטיבית. רוני

ceyal

New member
ודוקא מנוע ה 1.9 חזק יותר../images/Emo97.gif

ומוציא 132 כ"ס לפי מה שהבנתי - בגלל צ´יפ שונה במחשב. כמו כן ישנו דגם 3 דלתות שנראה "קרבי" הרבה יותר עם חצאיות וספוילר אחורי עליון קטנטן- ועם צמיגים רחבים יותר ויש גם ...אוטומט.

be_roo

New member
לא רק בגלל צ´יפ

מה שמחזיר אותנו לדיון הממיר הקטליטי
דגם ה-1.9 הוא קודם ויצא לפני העידן המחייב ממיר ולכן הוא נטול, בעוד שלדגמי ה-2 ליטר כבר הותקן הממיר שגוזל מספר כוחות סוס נוספים.

למעלה