וולנטין דיי-תקווה

Roei152

Well-known member
מנהל
וולנטין דיי-תקווה
בגלל המצב העגום משהו בסיפור האהבות שלנו כרגע.. החלטתי להקדיש את שרשור הוולנטין שלי לתקווה...
יש כל מיני סיפורי אהבה , כאלו שנגמרו , וכאלו שעדיין לא שהן לא במצב הוורוד שהיינו רוצים...
בואו נמנה את סיפורי האהבה
סיפור האהבה הכי טרי -שכונה -לירון ורחלי , אגם ואודי נוצר לנו מרובע מעצבן שלא היה צריך להווצר , מחומש , אם סופריםם שהתפרקו ... עוד לפני שרחלירון התפרקו אתמול , אגם לאחר שנפרדה מאודי התא
הבה בלירון , ועוד לפני כך ששניהם היו שבורים , מיטל נישקה את אודי כדי לגרום לאגם לקנא , אך אנחנו כבבר יודעים מהניסיון , שאם בחורה רוצה לעצמה אאת אודי בן דוד , מספיק תרגיל האגדות , נשיקה אחת והוא מסוחרר ממך.... מיטל אומנם לא רצתה את אודי בהתחלה , אך לאט לאט ללצערנו הרב , היא התאהבה בו... ולאחר תרגיל קשה בלי כוונה עם בת דודה של מצליח , הצליחה להשיג אותו , בעוד רחלירון נפרדו , ונכון לעכשיו אגם עוד לא הצליחה להשיג אותו , למרות שהיא מחזרת אחריו במתנות וניצול קשריה כדי שהוא ישים לב אליה...
מה אנחנו מקווים שיקרה? פשוט שאגם תפסיק לחזר אחרי לירון , ושאודי יפרד ממיטל כבר.. למרות שנראה כנראה שאם זה יקרה , זה יקרה רק בעונה השלישית גם שרחלירון יחזרו כבר ...
תאג"ד רותם ודניאל הם רק חזרו , וכבר רותם גוססת .. בעצם זה סיים את הסדרה...
מה אנחנו מקווים שיקרה ? שרותם תחיה..
פלאשבק ניר ודידי זוג נוורמלי ומתוק .. שהתנתק לאחר הנשיקה הראשונה , בגלל שליחות לקונגו.. האם ניר תגגשים את החלום להיות זמרת?
מה אנחנו מקווים שיקרה? טוב במקרה של הזוג הזה , אין הרבה מה לקוות , די ברור שהם יסיימו את העונה הזאת לפחות ביחד , אם המצב ישתנה , כי תהיה יותר מעונה אחת , נדבר...
O-boy תום ועלמה בחורה מגיעה ללהקת הבנים המצליחה בתור בן , וגם זוכה בליבו של החתיך של הלהקה שמוכן לעזוב בשבילה את חברתו הדוגמנית , אך היא לא מוכנה לצאת איתו בגלל החשש לגילוי זהותה הכפולה...
ג'וני וזוהר עוד זוג נורמלי ומתוק , שבפרק האחרון קצת הסתבכו היחסים בינהם , כי ג'וני גילה שזוהר משקרת ...
מה אנחנו מקווים שיקרה ? ברור שאנחנו מקווים ששני הסיפוריים יגמרו בקצפת ודודבנים בעוגה ששני הזוגות יאכלו על שפת הבריכה
(ג'וני וזוהר) , או במטוס בדרך לקארבייים (תום ועלמה) בחסות אולטל , אבל בשביל שזה יקרה , צריך שהמועצצה ,ייס וערוץ הילדים ימצאו פתרון//כ
כוכב הצפון שון ומאיה זוג חמוד של שחיין חתיך , מלך הכיתה וציירת צעירה שבגלל ששון כעס על מאיה , הם נפרדו ... אאבל ששון גילה שמאיה שילמה לו על האימונים התחרט , הסדרה נגמרת שלא רואים את הקאמבק המושלם , ורק את הבכי...
מה אנחנו מקווים שקרה? שון השקיע בדייט קאמבק מושלם , כמו שגור עששה לתמר , וחיכה לה שחזרה מאפריקה...
האי דילן וליבי זוג הטיימרים של זה שמיועד להציל את העולם ואהובתו היפהפייה מעולם לא הצליחו להיות ביחד באמת , כל הזמן מישהו מהם או מת , או הסתבך עם ההיסטוריה ... בסצינה האחרונה נראה שדילן מחזיק יד של בחורה...
מה אנחנו מקווים ששקרה? כמובן שאנחנו מקווים שהיד ה ייתה של ליבי...
אתם מוזמנים להוסיף

שיר m

Well-known member

panda0zombie

New member
מבחינתי זו תמיד תהיה ליבי בסוף של האי
מסרבת להאמין שזו סופי

אין לי ממש מה להוסיף! אני מנסה להיזכר בעוד זוגות שעשו לי רע בלב ואין לי אז סימן טוב

למעלה