וולנטיינז דיי

RossandRachel

New member
וולנטיינז דיי

מה התוכניות שלכם?? מלצאת לארוחה רומנטית עם הכלב ועד להתבטט מול הספה, מה אתם עושים היום?

sh53

New member
גלישה רומנטית מול המחשב ../images/Emo13.gif

אין לי אף אחד ואני לא מרגישה עם זה רע (לעומת שנים קודמות) אז בהחלט אני יכולה "להבדיק" לעצמי את האמוטיקון
כי אני בהחלט שלמה עם עצמי, שלמה עם הלבד ולא מרגישה כאב לב על כך שביום האהבה אני לבד, רק השנה, שנה הבאה כבר לא אהיה לבד

RossandRachel

New member
לפעמים לבד זה טוב באמת...

וזה גם לא יום האהבה האמיתי, האמיתי הוא בט"ו באב!! (או שזה מה שבוחרים הבדדניקים לטעון.חחח) ואני בטוחה שעם אופי כמו שלך- אין מצב שתהיי לבד בשנה הבאה

RossandRachel

New member
מבחינתי זה די

יום רגיל, לא צריך לעשות איזה משהו. יום האהבה האמיתי הוא בטו באב... אבל סוף היום היה דווקא עם אווירה מתוקה- כשמישהו חמוד ביותר הציע לי לצאת איתו ^^

הרגע חזרתי מבילוי הכי הכי..../images/Emo9.gif

לא, אין לי חבר וגם אני לא צריכה אחד כרגע.. אחרי ביצפר נפגשתי עם חברות שלי (3 בנות) וביחד נסענו לעבוד אצל אבא שלי. בדרך, באוטובוס, אחת מהאימהות של אחת מהחברות שלי התקשרה אל הבת שלה(
) ואמרה לה שהיא לא יכולה ללכת אז החברה נאלצה לעלות על האוטובוס ולחזור לבית שלה.. מה שיצא שרק אני ועוד חברות (הכי טובות מבין כל החברות שלי) נסענו לעבוד. היה מאתגר. ירד גשם בחוץ והייתה לנו רק מטריה אחת (שלי
).. אני ואחת מהן התחלקנו במטריה והשניה פשוט הלכה לה בגשם בלי מטריה..
באוטובוס בדרך דיברנו אחת עם השניה
.. ריכלנו קצת.. טוב לא ממש בערך.. אחת מהן סיפרה שמישהי אחרת שאנחנו מכירות לא אוהבת את סגנון הלבוש שלי... כאילו אותה אחת ניסתה לדבר עם חברה שלי עליי אבל, החברה שלי פשוט התעלמה ממנה ברגע שהיא התחילה.. מה שמראה לי שהיא חברה אמיתית..
(ולא רק זה מראה..
יש עוד גורמים.. אבל זה אחד מהם..) החברה השניה סיפרה שזאת שהלכה הביתה סיפרה לשאר ה"חבורה" (בכוונה במרכאות... פשוט זו רק חבורה שיושבת בהפסקה בערך..) על זה שהזמנתי אותה ועוד 2 בנות לעבוד אצל אבא שלי והיא גם סיפרה שאחת מהן שאלה למה הזמנתי רק אותן ולא אותה ושאר הבנות.. אמרתי לחברות שלי שאני פשוט לא מרגישה ממש קרובה אליהן.. עם אותה אחת ששאלה, אין לי אף כיתה ועם שאר הבנות, אני לא בקשר ממש טוב... ככה עברנו דיברנו על כל מיני דברים..^^ המון צחוקים...
ואז הגענו לעבודה של אבא שלי, אכלנו ושתינו ואז התחלנו לעבוד.. בערך.. חח.. פשוט הגענו מאוחר מדי אז לא היה הרבה מה לעשות... אחרי זה עזרנו לנקות.. ואז קיבלנו את הכסף.. כל אחת קיבלה $22.. והלכנו ביחד קצת להסתובב בקניון איפה שאבא שלי עובד... ואז חזרנו לעבודה של אבא שלי ואבא שלי הסיע את החברות שלי בחזרה לבית שלהן.. בדרך גם כן דיברנו.. והיה כיףף!!
ומכאן אני חושבת שלא צריך חבר או מישהו להעביר את הוולנטיין.. אפשר להעביר אותו סתם עם חברות... אה! אחת מהבנות שבאו איתי הביאה לי כרטיס לוולנטיין..
הנה עוד משהו שעשה לי את היום...
זהו זו החוויה שלי מהוולנטיין השנה..

חברה שלי עבדה.

קנתי לה פרח ומתנה (כל הספרים של "שר הטבעות") ובאתי לעבודה שלי. היא נורא שמחה וזה עשה לי טוב בלב. אחרי העבודה היא יצאה איתי לעיר וקנתה לי מתנות (פוסטר מדהים, ספר של "300 אימרות מצחיקות" ועוד מתנה שאסור לי עדיין לפתוח) ואז נסענו אליה ו... הלכנו לישון...

חח איזה כיף..!../images/Emo9.gif

נשמע שעשית חיים למרות זאת..
הקנדים סוגרים את הכל בערך ב6-9 בערב.. רק הקולנוע וכמה מסעדות פתוחותת..

למעלה