ווליום בדרכים

s h o o s h a

New member
ווליום בדרכים

נהריה לבשה היום חג. סלקום מובילה הפנינג ענק ברחבי הארץ, בכל פעם בעיר אחרת. היום הגיעה ההפנינג לנהריה. אני וקטנתי יצאנו לראות על שום מה ולמה ההתלהבות. חוויות מהערב - מנחה- רודריגו, והאמינו לי, הוא חתיך אמיתי. הוא 'הגריל' שני כרטיסים לגמר כוכב נולד ואמר שהם עליו. אני עניתי שבמקום כרטיסים- אני רוצה להיות... בהמשך- מיה רוטמן. חמודה. אחריה- ענק אמיתי, חתיך בטירוף, זמר בחסד - ז'קו אייזנברג. לראות ולהתעלף. הבחור פשוט מהמם!!! ויש לו קול שאין לתאר!! והוא פרפומר בחסד עליון!! והאהבה שהוא קיבל מכל הקהל, רק מעיד עד כמה סלחו לו על המעידה שלו. 'נרדם על החולות' ושיר האודשינים 'קשה לי לא להתרגש' פשוט סחפו את מאות האנשים, מכל הצבעים ובכל הגילאים, וגם אותי. פשוט חוויה מרנינה ומרגשת. אחריו עלו ובאו נגני הליווי של שי גבסו שנתן אף הוא הופעה נאה ומכובדת. ואם אני השתגעתי על ג'קו הרי שקטנתי כמעט התעלפה בגלל שי. ולקינוח עלתה ... מיה בוסקי[שרלי]לה היא כל כך צרחה שלדעתי בביירות נכנסו לכוננות ספיגה. אמא'לה ... הערב גם הבן שלי מופיע, בלזגו, ובלילה הוא וחברה שלו יבואו אלי, את השבת הזו אעשה בחברת שלושת ילדיי- הבן וחברה שלו ושתי הקטנות. אז הערב היה בכייף, בילוי ראשון במחיצת הקטנה שלי, רק היא ואני, כמו שתי חברות, ולקראת לילה של מאבקים [אנחנו צריכות לישון יחד], ולקראת שבת כייפית עם היקרים לי ביותר בעולם. אנשים... יש לי שלושה ילדים מקסימים, אהבת חיי. ליל מנוחה...

ben 911

New member
שוש...אני שמח בשמחתך. ../images/Emo24.gif

איזה כייף לך, או כמו שאומרים "אם הבנים שמחה". במקרה שלך זה.. אם הבנים והבנות צ'רלי כצ'רלי.
שוש, תודה על הרשמים החמים בשידור ישיר מנהריה.
אוהבים אותך כאן מהמרכז.

maxima

New member
בוקר טוב כולם...שוש יופי של חוויות.. ושתהיה

לך שבת נהדרת עם הילדים

למעלה