וולטר

subatoi

New member
וולטר

שני גילויים מרעישים. 1. יש הרבה גארי ג'ונס ב-IMDB. נחשו איזה מהם הוא שלנו? נכון, הראשון (מעניין לפי מה הם קובעים את זה). 2. לפי הדף של גארי ג'ונס שלנו, בפיילוט קראו לו וולטר נורמן (
). אבל לפי הפירוט של כל פרק, קראו לו וולטר דייויס עד סוף העונה השישית, ואז, מיד מתחילת עונה 7, הם קוראים לו וולטר הארימן
. למה להחליף שם שגם ככה לא מופיע בקרדיטים או משהו כזה, אחרי שש עונות? מה זה שינה למישהו? ולמה יש סתירה בשם שלו בפיילוט?

subatoi

New member
ברח לינק אחד.

אלה כל הגארי ג'ונסים בעולם (בערך...) :

kinspirit

New member
אוקיי, לפי האתר TV tome

The reason for Harriman's name change is due to the fact that there is a Walter Davis in the USAF. אני לא מאמינה ששינו לנו את השם!!!!!

subatoi

New member
א. אחרי שש עונות הם שמו לב ../images/Emo35.gif

ב. אז מה אם יש כזה? אני בטוח שחיל האוויר האמריקאי כ"כ גדול שגם יש בו ג'ק או'ניל, אז מה? ג. דבילים (אלא אם כן הבחור האמיתי שם לב לזה וביקש מהם לשנות את זה (מאיזושהי סיבה הזויה, כי זה לא שבאמת קוראים לו בשם המלא על המסך, אז מה זה שינה לו???) ).

Echelon

New member
למען האמת

יש המון ניטפיקינג-ים קטנים כאלה בסטארגייט שאפשר לדוש בהם מפה ועד להודעה חדשה.פשוט הכותבים לפעמים לא הכי עקביים וזה קצת חבל, אבל זה באמת משהו שלי לא מפריע ממש :p

Chelnak

New member
מובן שיש עוד קולונל אוניל...

יש לו רק L אחת, ואין לו שום חוש הומור... אני רק לא יודעת אם גם קוראים לו ג'ק.

kinspirit

New member
האמת היא שרק אחרי צפייה חוזרת בסרט

ובספיישל מאחורי הקלעים באחד מהDVD שמדגיש את השינויים שג'ק עבר לאורך העונות, נפל לי האסימון שהוא מתכוון בכך לג'ק של הסרט - בסרט אוניל נכתב רק עם L אחת...ובאמת לא היה לו חוש הומור
גדול!

Chelnak

New member
אני בדרך-כלל קוראת כתוביות, כך

ששמתי לב לזה שבסרט הוא עם L אחת...
אגב, בסרט לבן של אוניל קוראים טיילר ולא צ'רלי...

Chelnak

New member
מראים תמונה שלו, וכתוב שם או לידה

את השם. יכול להיות שהיו לו שני שמות...

למעלה