וולוו S40 --->

וולוו S40 --->

נתקלתי כבר במספר אנשים שאמרו לי לא לקנות את הדגם הזה של וולוו ("אוטו לא מוצלח") אפילו הגיעה לאוזניי שמועה שאדם שעובד בחברת וולוו בארץ לא המליץ לקנות אותה... למה????????.

בן י

New member
מאוכזבים ממה?

יש לנו אחת כבר שנה וקצת, עברה 70K, עוד לא הייתה בה שום תקלה. הדבר היחידי שאפשר להגיד עליה (או יותר נכון על היצרן) זה שהיא לא קמצנית בדלק כמו שכתוב בפרוספקטים. כתוב שהיא עושה 23 ק"מ לליטר ובפועל זה באיזור ה 16.

rs172

New member
אמנם לא מכיר את כל הדגמים אבל ה T-4

את הT-4 מכיר כלל לא רע, נהגתי אותו בישורות ובפיתולים, שילוב מצוין של פאר וספורטיביות. התנהגות כביש חביבה למדי, וביצועים עוצרי נשימה בכל הקשור לתאוצות ביניים ברכב אוטומטי. נוחות מצוינת, אמנם לא רכב בראש עדיפויותי לנסיעה בהרים וגם לא הייתי איתו שם, אולם אני בטוח כי יעמוד יפה במשימה. מבחינת אמינות, לא שמעתי על בעיות עם הרכב, אמנם אני נהגתי על רכב שהוא עם ניהול מנוע משופר והרכב מופרע לחלוטין במהירויות שהן בלתי חוקיות בעליל, אולם עדיין מאוד מאוד התרשמתי לטובה. למי שיש כסף, ורוצה שילוב של פאר עם ספורטיביות, מומלץ בחום.

rs172

New member
כן.......

יחסית למכוניות ספורט אותן אני מכיר ממש מקרוב (Impreza gt ו Clio Sport) הרכב מפואר, מרווח ונוח.

© DrorZi

New member
נהגתי על אותו אוטו ו...

יש לו כוח לבן-#$&* הזה אני מסכים הוא שקט מאוד ובהחלט המהירות לא מורגשת הוא וולוו ועדין אני לא אוהב את כל האפור שיש בפנים אם כי יש אנשים שאוהבים את זה, בכל מקרה זה נותן הרגשה איכותית. בסיבובים זה תת היגוי ועוד תת היגוי ובעיקר תת היגוי. מוט ההילוכים שלו לא לעניין, אין לו תפעול טיפטרוניק ואין שום חיווי על הלוח שעונים באיזה הילוך אתה, מאוד הפריע לי. סיכום, לנהג המשפחתי הממהר (מ-א-ו-ד) זה רכב מצויין, רכב ספורט זה לא. כמה מהר
בואי נגיד שבמהירות מאוד גבוהות קליאו ספורט יכולה לשכוח לתפוס T4. (בפתיחה עד 120 דרך אגב RS172 הינו הרבה יותר צמודים, עד כדי תיקו בניגוד לבדיקה שלך מולו)
דרור זי.

rs172

New member
איזה בדיקה שלי מולו?

מעולם לא ביצעתי בדיקה מולו... הדבר היחיד שבדקנו יחד, היה כאשר ישבתי איתו ברכב ומדדנו כמה זמן הרכב מאיץ למאה (בערך) ביצענו מספר מדידות ועשינו ממוצע. נראה לי שאתה מתבלבל עם מישהו אחר עם קליאו.

Inoni

New member
לא בדקתי מולו, בדקתי איתו...

אמרתי שהבדיקה מול קליאו ספורט הראשונה הייתה מקרית ברמזור, וזה היה בדרך נמיר כך שהיו לפחות 3-4 רמזורים אחר אחרי השני... והוא ממש לא נהג בקליאו כמוך דרור. ולגבי האפור דרור, היית בלילה, אין טיפה של אפור בפנים, זה קרם בז'... כמו בתמונה... רק שאלא מושבי עור, אבל הצבע אותו דבר. חוץ מזה להודעה המקורית אין לי הרבה מה לומר... ינון.

rs172

New member
באמת היה לי מוזר שדרור אומר אפור

כי אני זוכר בז' ובז' יפה.

Aדי

New member
דרור אתה יכול להיות רגוע...

אנחנו מהזוכים המאושרים שזכינו לקליאו ספורט לא סטנדרטית שיצאה מהפס היצור
(הידד לצרפתים
) ויעידו על כך בעלי קליאו ספורט MK1 שמכירים אותי וחבר בעל WRX עם ג'ורה
ניסיתי לברר אצל "קרסו" לגבי יבוא של קליאו ספורט CUP דרכם, דבר ראשון הם "לא שמעו" על כזו גירסה, אחרי שבילבלתי להם את המוח הם החליטו לברר את העניין, והתברר להם שהפלא ופלא הגירסה קיימת ומיוצרת כמו הקליאו ספורט הרגילה... אבל שום דבר שעשיתי (כולל מכתבים לדרגים הכי גבוהים, כולל אימייל לצרפת) לא עזר לשכנע אותם לייבא לי אחת. כזכור לי הקוסם גם ניסה לייבא את המכונית, מעניין איך מתקדם הנושא הזה אצלו...

© DrorZi

New member
אין לך סיכוי,

כנראה שלא קראת את המפרט. כל מה שאין ב CUP זה בקרת משיכה ו... מזגן. אין אישור לשווק בארץ רכב בנפח הזה ללא מזגן. הדבר היחיד שהיתי רוצה להביא זה את הגאנטים שלה.
דרור זי.

Aדי

New member
קראתי קראתי...

אבל גם מרצדס ייבאו את הטרנזיט שלהם ללא מזגן...
אין לי בעיה גם לשים בא מאורר (אתה יודע הקטנים האלו שעולים 5ש"ח בשוק), גם ככה אני לא משתמש הרבה ב"מערכת בקרת האקלים" של ה-MK2... אין כמו שני חלונות פתוחים ורוח בפנים (חצי חרוז..
)

© DrorZi

New member
מרצדס זה מקרה מיוחד שכבר הגיע למשפט

גם אם יביאו אותו בלי מזגן היבורן יהיה חייב להרכיב עליו מזגן לפני המסירה ללקוח, אז מה יצא
מה כל כך מיוחד ב CUP שאתה כלכך רוצה אותה שאי אפשר לעשות לקליאו רגילה כבר
(בקיצור, לקנות לך ספרי כחול מטלי לצבוע את הפלסטיקים בפנים
) אני משתמש בבקרת אקלים בחורף, זה נוח. בקיץ המזגן עובד קבוע על MIN טמפ' ולא צריך "בקרת אקלים" בשביל זה. אני שונא רוח.
דרור זי.

Aדי

New member
תאמת...

ביררתי גם לגבי קליאו V6, וגם אותה הם לא מוכנים לייבא בשום מצב
הם הציעו לי במקום לעבור מהקליאו ספורט שלי למגאן קופה החדשה

למעלה