וולדמורט...

לנדאו1

New member
וולדמורט...

עכשיו תראו איזה דיון נחמד חשבתי... הרי לכל אחד שאנחנו חושבים לרע מאמין שהוא פועל למען הטוב. למשל אממ... היטלר ימ"ש - חשב שהוא עושה טוב לעם הגרמני. או המחבלים - הם בטוחים שזה יקדם את השלום שלהם. אין אף רע שעושה 'רע', טוב.. חוץ מכת השטן... אבל קראנו הארי פוטר ועד עכשיו רולינג הנחמדה לא הסבירה לנו מהו וולדמורט באמת.. דהיינו מה האידאלים שלו.. מה הוא רצה/עשה לעשות שהוא בשלטון.... מישו יודע??

תשובה ../images/Emo58.gif

קודם כל היטלר זה כת השטן רק יותר גדול ועם צבא. אנחנו יודעים מה האידאלים של וולדומרט- הוא רוצה להיות בן אל מוות. בשביל להיות בן אל מוות הוא צריך את ההורקרקסים שזה אומר שהוא צריך להרוג אנשים. לכן הוא הפך להיות רע.

I Me Mine

New member
לא.

היטלר זה לא כת השטן רק יותר גדול ועם צבא. היטלר היה אתאיסט מוצהר והשטן הוא חלק מהאמונה הנוצרית.

אין לי כוח להכנס לזה עכשיו...

היטלר היה רע מאוד וזהו! הוא הרג את הילדים שלו לפני שהתאבד, זה מספיק רע בשבילך?

7ellcת

New member
אנחנו בדיוק לומדים על זה בהיסטוריה

עפ"י תורת הגזע העמים מתחלקים ל-3 קבוצות: יוצרי תרבות, נושאי תרבות (יכולים לשאת את התרבות ולשרת אותה) והורסי תרבות. "מובן" שהגרמנים הם יוצרי התרבות והיהודים הם חלק מהורסי התרבות ולכן צריך לטהר את העולם מפניהם ("הם בנויים ממקבץ גנטי שכולו רע"). ד"א לפני שהיטלר השמיד את "הורסי התרבות" הוא פתח במבצעי "המתות חסד" בהם הרג גרמנים נכים/זקנים/חולים/מפגרים וכו'..

Shaby Sababy

New member
אצל וולדמורט אין טוב ורגע

יש רק כוח, לפי מה שהוא אמר. הוא פשוט לא מאמין בטוב וברע. הוא לא מעריך את החיים, אבל מטרתו להיות בן אלמוות.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

הוא מופרע, ואני מתכוונת מבחינה פסיכולוגית - קלינית.

נכון../images/Emo58.gif

וזה מה שדמבלדור ניסה להראות לנו בספר הששי את תולדותיו עוד לפני שנולד. הראה איך המשפחה שלו היתה מופרעת, ואצלו זה רק היה גרוע יותר כי הוא היה כ"כ חכם ומוכשר.

mjlk

New member
אם כבר וולדמורט...../images/Emo118.gif

לא תאמינו מה חלמתי.... (תשאלו: מה חלמת? ^.^)

black robe

New member
ואם כבר את אומרת שחלמת...../images/Emo63.gif

גמאני חלמתי...
על וולדמורט!! אני הייתי טום רידל! (בתור נער כמובן), וברחתי ממישהי שאני לא יכולה לכתוב כאן בפורום בגלל שכמה אנשים בפורום ירצחו אותי -אהמאהמאבילמשלאהמאהמ - בקיצור, זה היה חלום נפלא וזאת היתה הרגשה נפלאה להיות טום...

mjlk

New member
בכל מקרה ../images/Emo3.gif

בקיצור, אני וחברות שלי גילינו את מקום המחבוא של וולדי ושל אוכלי המוות שלו (לא תאמינו, אבל זה היה בתוך איזה מוסך ענק באזור תעשיה כלשהו O__o) בקיצור, אז איכשהו הגעתי לזה שאני נוסעת באוטו, ואני רואה אוטובוס, מא באוכלי מוות '~', כן... טוב הלאה, הם מסתכלים עליי עם המסכות שלהם וזה. גיליתי שכל החברים והחברות שלי, החליטו להפוך לאוכלי מוות, והם אמרו לי "בואי! אם לא תבואי הוא יהרוג אותך" ובאתי, משהו גר לי לבוא. נכנסתי למוסך וישבתי מול וולדמורט (שישב על כיסא פלסטיק
) בכל מקרה, הוא אמר "תביאי את הזרוע שלך..." ואני אומרת: "רגע וולדמורט, ז"א, אדון האופל, בבקשה אני רוצה להגיד לך משהו לפני כן..." דממה כזאת שבה אני רואה שהוא "מאשר" לי לדבר: "וולדמורט (אני מסתכלת לו בעיניים - זה מפחיד ><) בבקשה, אתה חייב להבין שאתה לא חייב לפעול ככה, יש דברים טובים יותר מזה, בבקשה" (משום מה אני משתחוה) וממשיכה לדבר: "אתה הרסת את עצמך, היית כל כך יפה, ואתה לא חייב להרוס ככה הכל - אתה חייב להסתכל על דברים אחרים, חוץ מכוח" אני מרגישה כאילו עוד שניה הוא הורג אותי אבל אז הוא אומר: "ומה יותר חשוב מכוח?" אני: "אתה יכול להנות גם מדברים אחרים, כמו אהבה..." הוא צוחק - 'לעזאזל ! למה אתה צוחק!?' - כמה פעמים שאני חושבת לדבר איתו על 'טום רידל' שהוא היה אבל אז חשבתי שבזה יבוא סופי - כי איך לעזאזל אני אסביר לו שאני יודעת שהוא טום רידל?? בקיצור בסוף, שכנעתי אותו להיות טוב לפחות לשבוע.. ואז "לב!!! קומי!!! לכי לרון, הוא בשירותים!" (רון הוא אחי - בן 3 וחצי והוא בתהליך גמילה מתיתולים
)

black robe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

איזה חלום....
את קרועה לגמרי

mjlk

New member
אבל הוא היה כזה חמוד!!(וולדי)

הוא כל כך הקשיב (דילגתי על הקטע הזה כדי לקצר) אבל הוא הקשיב והיה כל כך מנומס!! זה הורג אותי!!
חחחחחחחח והאמת ראיתי ברחוב (לפני שנכנסתי למוסך) אטת הארי רון והרמיוני בורחים מאוכלי מוותXD
זה היה מצחיק!!!! כל העיר הייתה מלאה באוכלי מוות - ומשום מה האוכלי מוות אפילו היו באוטובוסים ודי הזכירו סוהרסנים

למעלה