וויש צדקת... אני באמת לא מתאימה לפה.
ל לא מתדיין בקלות New member 12/1/13 #2 לרגע חשבתי שמעתה נראה את וויש עם שטריימל יורקת משפטי החזרה בתשובה. אם כבר הנושא באוויר - למה לא מתאימה?
לרגע חשבתי שמעתה נראה את וויש עם שטריימל יורקת משפטי החזרה בתשובה. אם כבר הנושא באוויר - למה לא מתאימה?
W wish2 New member 13/1/13 #15 נו אני רצינית עכשיו ביאסת אותי. אני לא אחלוק איתך את החוויה הרוחנית הנדירה שעברתי. זה היה כמו להבין משהו שהיה ברור לי כל הזמן. אבל נחזור לשיער. גוונים זה חימצון?
נו אני רצינית עכשיו ביאסת אותי. אני לא אחלוק איתך את החוויה הרוחנית הנדירה שעברתי. זה היה כמו להבין משהו שהיה ברור לי כל הזמן. אבל נחזור לשיער. גוונים זה חימצון?
מ מכופף ונועץ New member 13/1/13 #39 אני באמת צריך להתבגר ואז אולי אני אפרסם סקר שבו למצביעים לא יהיה ברור מי זה אחד המשתתפים. ואסור יהיה לספר מי זה. ואז אחרי כמה שנים יצמחו לי חצ'קונים.
אני באמת צריך להתבגר ואז אולי אני אפרסם סקר שבו למצביעים לא יהיה ברור מי זה אחד המשתתפים. ואסור יהיה לספר מי זה. ואז אחרי כמה שנים יצמחו לי חצ'קונים.
ל לא מתדיין בקלות New member 13/1/13 #32 טוב סליחה. כולי אוזן. אה רגע אני צריך ללכת לישון קודם תשמרי את המחשבה למחר-מחרתיים.